Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sanji
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la sanji » 21 apr 2013, 18:14

emir79 je napisao/la:
sanji je napisao/la:
Zao mi te emire,,,prvo ne znas definiciju licemjera,,drugo, sto je i jos gore,,, nije moguce da te cijeli forum(bluemoon,koji je forum manchetser city-a) tjera iz kluba,ali bukvalno tjera. A oni su veci navijaci od tebe i od mene,jer oni navijaju za City a ne za Edina. Vjerovatno su i oni svi pljuvaci Edina Dzeke hahahahah koji smo mi jadovi samo,Boze sacuvaj. P.S. Volio bih znati da li poznajes definiciju odgoja, vjerovatno ne.
Vidim prepoznao si se u poruci.

Na Bluemoonu velis navijaci City-ja? Navijaci su na tribinama, a ne SUPCI sa BH portala, koji odu na Bluemoon da pljuju po Dzeki. PROVIDNO.

Bitno je da ti dodjes kakiti cijeli dan po BH sportasima, dami je znati tu definiciju. Mozda cenifa.

Nemam se ja sta prepoznavati,, moj post se odnosio na tvoj,sa ciljem kako mozes ljude sa bluemoon foruma nazivati licemjerima,a veci su navijaci od tebe i to je 100% tako. I ponavljam ti sine posljednji put,,nadji post gdje ja pljujem Edina,,,, vidim sada vise nije samo Edin sada si ubacio sve BH sportiste(da pljujem),,ocigledno da tebe samo jedna definicija opisuje= retard. Nemoj se ljutiti, jer evo ponavljam ti nadji gjde ja pljujem BH sportiste,,ako nadjes nisi retard,, i ne uzimaj postove moje,gdje govorim da su Tevez i Aguero izmislili nogomet za Edina,to nije pljuvanje to su cinjenice. Poz. Sto se tice navijaca koji su na stadionu bili,,vidjet cemo veceras sta ce oni reci(na bluemoon-u) , kada dodju kuci.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2013, 19:23

sanji je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
sanji je napisao/la:

Znas li citati sine???? Nadji mi komentar gdje ga ja "pljujem", je li pljuvanje reci da su argentinci bolji od njega ili ste svi ovdje retardirani i nepismeni?
Napadaci se mjere golovima, i uvijek je tako bilo. Prema tome NE SERI KO FOKA!
Da su bolji dali bi vise golova. Prema tome sjasi momcino.

I za tebe isto pitanje,, znas li citati ili si i ti nepismen? Vrati 3-4 stranice nazad,slozio sam se sa harisom vec, koji je prije tebe ovaj post napisao,ali sam rekao da cemo se vidjeti na kraju sezone, kada ga svi preskoce, sta ces onda imati za reci? Je li momcino?
Do tada ohani,a ne kao sto neko rece brzas i guras na silu.I to sve da bi dokazao da su hebeni Argentinci bolji od Dzeke.Nedao bog da je jedan od tih kravara zabio gol,zivi nebi ostali.
Kome je do njih i njihovi igara ove teme o BIH igracima i nisu za takve tipove,vec ima dolje ispod.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 21 apr 2013, 19:27

Pauk je napisao/la:Mjesecima sam govorio ovo sto konacno su i neki drugi shvatili, pa mozda je sada i vrijeme kada se smijem vratiti na forum...??

Svasta su mi ovdje govorili, kada sam prije bio jedini koji je pokusavao biti realan i objetivan oko Dzeke.

Drago mi je, sto su mnogima danas otvorene oci.
Koliko se sjecam ti si Dzeku kritikovao za njegov humanitarni rad i umanjivao si njegovu ulogu u svemu tome, ja se dobro sjecam sta si pisao, tako da tvoju "realnost" treba uzimati sa rezervom.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

tarikbu
Kontakt:

Post Postao/la tarikbu » 21 apr 2013, 19:36

Vjerujem da Edin nije zaboravio igrati, a sta ce napraviti ovako, neznam. Zelim mu sve najbolje, ali dok ne ode on ili Mancini, ja vise necu iscekivati utakmice City-a, samo radi njega sam i gledao...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 apr 2013, 20:32

Ne kontam nesto. Dzeko je kasicni napadac, igrac koji igra u sesnaestercu ali on u City-u igra po strani dok njegovu poziciju igra Toure. Zasto? Ili je do trenera ili do Dzeke? Ja bih prije rekao do trenera, ipak on odlucuje gdje ce ko igrat.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 apr 2013, 21:16

Bezveze se ovdje raspravlja o Edinovoj kvaliteti. Nismo ćoravi, znamo kakav je Edin u reprezentaciji, kakav je bio u Wolsburgu, i kakav je bio dok ga ova kvazitrenerčina nije počela bespotrebno rotirati i kad igra dobro i kada ne igra. Jednostavno pukla tikva između njih dvojice i Džeko skont'o da nema potrebe da se pred kraj prvenstva slomi da bi se dokazao žabaru. Po meni odlično za našu reprezentaciju, bit će nam svjež za junsku utakmicu.
Razumijem i ove njihove navijače, jer je njima bitan klub. Jest da su ćoravi kada je u pitanju trener, al' haj' to je već njihov problem koji će skontat' iduće sezone, kada opet fasuju prvenstvo.

Uglavnom, danas je i vrapcima jasno da Edin 100% ide na ljeto.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 21 apr 2013, 22:26

Do tada ohani,a ne kao sto neko rece brzas i guras na silu.I to sve da bi dokazao da su hebeni Argentinci bolji od Dzeke.Nedao bog da je jedan od tih kravara zabio gol,zivi nebi ostali.
Kome je do njih i njihovi igara ove teme o BIH igracima i nisu za takve tipove,vec ima dolje ispod.[/quote]

Dobro, mene samo nerviraju dvije stvari. Prva je,,, bilo sta da napises negativno u vezi Edina,odmah si pljuvac,najgori, itd, da ne ponavljam. Svaka cast Edinu sta je sve uradio za BiH,kapa do poda,,,ali nije lik nedodirljiv,a mnogi ga takvim ocima gledaju, i to me ubija. Druga stvar je sam Edin, imam odavno osjecaj da se on zasitio nogometa,i dokazivanja,ali mnogi zaboravljaju da je cijeli zivot dokazivanje, evo primjer Torres, bio jedan od najboljih napadaca svijeta, danas cirkus igrac. A Edin misli da se dokazao kao igrac i to je to. Krivo mi je samo iz razloga sto smatram da je Edin imao potencijala da postane najbolji napadac svijeta, ali se odlucio za novac,primjer ljeto Bayern. Sad ce neko reci,nije lud radi plate,ali nije sve u parama ljudi,bio bi danas 10x bolji igrac da je presao za Bayern,10x vece ime u svijetu(trenutno je veliko ime u svijetu),i sto se tice para kada imas veliko ime tipa Drogba,nema zime,sa 35 godina mozes uzimati ogromne pare. Da skratim, Edin nije iskoristio svoj potencijal i to me najvise boli,i sve je to do njega,niko drugi nije kriv,vec on sam. Evo ohanicu, mozda se vratim na kraju sezone na forum,,rekao sam sve sto sam imao. Valjda svako ima pravo na svoje misljenje. Nadam se Edine da ces preci u Dortmund, i da ce cijela BiH,ponovo poceti uzivate uz tvoje nastupe. A sto se tice argentinaca,ne znam koji mi je odvratniji od njih,ali su igracine.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 22 apr 2013, 17:36

Nadam se da namjerno lose igra jel mozda konta (pogresno) da ce lakse napustiti City na taj nacin.. Jer ako je jucer igrao ozbiljno, onda Boze sacuvaj. Realno absolutno nista nije uradio u zadnjih 300 minuta na terenu ovaj prosli mjesec-dva, a fakticki je dobio dosta minuta na terenu ako pogledate malo bolje Cityeve utakmice zadnjih mjeseci. Po meni je bolje da ostatak sezone na klupi zavrsi prije nego sto totalno upropasti svoje ime pa zavrsi u Turskoj ili Rusiji.

Mrzim Juventus kao rak, ali moram priznat da bi mu Juventus bio daleko najbolja (realna) opcija ovog ljeta. Ne znam sto ga guraju u Dortmund. Nema sanse da tamo nista osvoji. Bayern su toliku dominaciju nad ostatkom Bundeslige imali ove sezone da ja ne mogu zamislit kolko slabiji bi oni trebali biti sljedece sezone pod Guardiolom da bi Dortmund ponovo osvojili Bundesligu. I onako je Bundesligu sa Wolfsburgom pobjedio. U Juventusu u najgorem slucaju bi mogao reci da je osvojio 3 od 4 velike Europske lige. A isto tako Juventus imaju vecu sansu da osvoje ligu prvaka, iako nece ni Juventus ni Dortmund na kraju osvojit.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 22 apr 2013, 18:03

Ljudi sve je to ok i sve,nije u dobrim odnosima sa Mancinijem,klub mu vise nije po volji itd.Ali on jos kruh zaradjuje od tog kluba i debelu platu prima,pa ja i razumijem navijace njihove sto se ljute jer osjete da se ne trudi dovoljno i ne gine na terenu.Ali eto,svak moze da ima los dan i Edin je samo covjek.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 23 apr 2013, 10:43

Edin ce preci u BvB to je sada sve izvjesnije. Prodajom Gotzea Bayernu otvorilo se mjesto za njega sa financijske strane :)
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 23 apr 2013, 11:01

neo je napisao/la:Edin ce preci u BvB to je sada sve izvjesnije. Prodajom Gotzea Bayernu otvorilo se mjesto za njega sa financijske strane :)
Sta mislis mogu li Edin i Robert igrati zajedno?

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 23 apr 2013, 11:04

Lewat ide takodjer iz BvB-a :) Lik ne zeli da produzi ugovor koji mu istice na ljeto 2014 tako da ce BvB biti primoran da ga proda, bas kao i u slucaju Kagawe.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 23 apr 2013, 11:07

neo je napisao/la:Lewat ide takodjer iz BvB-a :) Lik ne zeli da produzi ugovor koji mu istice na ljeto 2014 tako da ce BvB biti primoran da ga proda, bas kao i u slucaju Kagawe.
Znam sve to,,ali se ne zna koje godine ide Robert,,mozda Dortmund planira sa Robertom i Edinom do 2014.god. Uglavnom nije dobro sto je Mario presao u Bayern,,Dortmund je oslabljen drama.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 apr 2013, 11:42

sanji je napisao/la:
neo je napisao/la:Lewat ide takodjer iz BvB-a :) Lik ne zeli da produzi ugovor koji mu istice na ljeto 2014 tako da ce BvB biti primoran da ga proda, bas kao i u slucaju Kagawe.
Znam sve to,,ali se ne zna koje godine ide Robert,,mozda Dortmund planira sa Robertom i Edinom do 2014.god. Uglavnom nije dobro sto je Mario presao u Bayern,,Dortmund je oslabljen drama.
i sta onda, lewat ode dzaba u drugi klub, a ovako mogu barem uzeti fine love dok mu nije istekao ugovor ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 apr 2013, 11:57

Još jedan dokaz zašto Edin ne treba ići u Dortmund ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 apr 2013, 12:03

Znači bolje mu je u City-u biti na klupi nego igrati u BvB-u ?

BvB je timska momčad, dok se City bazira na kvalitet pojedinaca. Vidjeli smo u međusobnim dvobojima ko je jači kada ih je BvB isprašio sa B sastavom. Gotze nije BvB ;)

Najbolje godine on provodi na klupi mazlumske ekipe koju Sporting, Ajax i slični buše po Evropi. Uzeli su jednu titulu lani i sami ne znaju kako. Umjesto da igra on grije klupu.

Odlazak u BvB bi bio veoma pametan potez, s tim da je osvojio ligu sa Wolfsburgom, a ovaj BvB je dosta jači o Vukova.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 23 apr 2013, 12:24

Mislim da vise nema nikakve dileme da ce Dzeko na ljeto napustiti Mancester i preci u Bundesligu ili Italiju,po meni Borusija D.Inter su najvece sanse da ga dovedu,mada bi ja volio da predje u Romu kod Pjanica i pokusa osvojiti titulu u Serii A...svakako ne bi me iznenadilo da ga pokusa dovesti Arsenal ili Liverpul.. Dzeko je u Cityu odigrao prilicno dobre 2.5 godine,dao oko 40 golova,zabiljezio 105 nastupa,osvojio 3-4 trofeja,i moze se reci da je njegov odlazak u Englesku sa te strane bio pun pogodak,ali da je mogao igrati vise mogao je,iako treba imati u vidu da je kao konkurenciju imao odlicne napadace Aguera,Teveza i Balotelija,sve as do asa,tako da nema on za cim zaliti! U najboljim je igrackim godinama i nadam se da nije stao sa osvajanjem trofeja,ko zna mozda u buducnosti osvoji koji trofej u Italiji.... prelaskom u Inter ili Romu to bi bilo sasvim realno,dok Borusija u Bundesligi pored Bayerna narednih godina nema sta traziti.....

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 23 apr 2013, 13:40

Nek ide u BVB nadam se, iako nisam njihov neki ljubitelj. Mislim da je Dortmund bolja ekipa od Citija u svakom smilsu osim po plati. A i to nemoze biti tako lose, znaci ako ima sansu da ode, nek je uzme.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 23 apr 2013, 13:50

sanji je napisao/la:
Pa zašto bi sačekali sa prodajom Lewandowskog (kome ugovor ističe u ljeto 2014 , a on ga ne želi produžiti) i na taj način džaba ga morati dati zbog isteka ugovora , umjesto da ga prodaju na vrijeme i dobiju dobre pare za njega. Isti slučaj kao sa recimo , Valdesom u Barceloni , samo što za njega neće zgrnut baš dobre pare :lol:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 23 apr 2013, 14:45

Valdesa ako uspiju dati i dzabe prije isteka ugovora, bit ce uspjeh :lol: ja ne znam kako je on godinama bio standardan u takvoj ekipi kakva je barca :roll:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Mostarska, zastitaIdentiteta i 30 gostiju.