Svaka cast na ovom transfer.Guardiola polako stvara ekipu koja ce da unistava sve pred sobom.
Nadam se da Barceloni nece ukrasti Hummelsa i Neymara

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
MrHc je napisao/la:Drexler u Munchen .....
Hummels u Barcu .....
Ribery i Robben u Galatu![]()
Dzeko i Pjanic u Dortmund ...
I svi sretni![]()
Fkt smaraju sa tim nebulozama Ribery u Galatuanelbavarac je napisao/la:MrHc je napisao/la:Drexler u Munchen .....
Hummels u Barcu .....
Ribery i Robben u Galatu![]()
Dzeko i Pjanic u Dortmund ...
I svi sretni![]()
Nije lose al Ribery u Galatu![]()
![]()
![]()
Bademluk je napisao/la:Reus je odabrao BvB umjesto Bayerna jer se vjerovatno bojao klupe, a sad ovo sa Gotzeom je za njega baš glupo. Mislim da je Reus baš igrač za Bayerna tada bio i da se Bayern malo opustio kod njegovog dovođenja. Sad kad bi davali 100miliona za njega nema teoretske šanse da on više ikad pređe. Iako bi on možda htio, BvB neće pristat ni za koje pare na svijetu.
Al naši iz uprave kad zajebu jedan transfer obraduju nas sa još boljim. Tako je bilo sa Vidalom koji je dao obećanje Jupp-u pa otišao u Juve (vjerovatno sad plače svaku noć zbog toga) i Reus koji doduše igra u vrhunskoj formi i nema razloga da se kaje iako mu sad momak dolazi u FCB.
Nisam ja REKAO da ce PRECI !!!! Nego govorim da bi svi bili sretni ...Monolog je napisao/la:Ribery pobjegao iz Galate rekavši im da se prestaje baviti fudbalom, a sad se kao povezuje s odlaskom u Tursku.Te priče baš imaju logičko uporište.
Što se tiče Bayerna, razumijem ih. Rade ono što su oduvijek radili - kradu (na legalan način) najbolje igrače iz Bundeslige i tako zadaju dvostruke udarce svojim rivalima. Sjetimo se Lucija, Ze Roberta, Ballacka, Deislera, Elbera, Pizzara, Neuera...
Gomeza nemoj zaboraviti. Davno sam ja pricao sa jaranima da Bayern kupuje sve ssto se moze uzeti u Bundesligi, naravno ako im je potrebno. Pametno od njih, to ce prestat jedino kad bi neki milijarder uzeo njemacki klub za sto su vrlo male sanse, ovako cemo gledati uvijek monopol bayernaMonolog je napisao/la:Ribery pobjegao iz Galate rekavši im da se prestaje baviti fudbalom, a sad se kao povezuje s odlaskom u Tursku.Te priče baš imaju logičko uporište.
Što se tiče Bayerna, razumijem ih. Rade ono što su oduvijek radili - kradu (na legalan način) najbolje igrače iz Bundeslige i tako zadaju dvostruke udarce svojim rivalima. Sjetimo se Lucija, Ze Roberta, Ballacka, Deislera, Elbera, Pizzara, Neuera...
U Bayernu nema klauzula. Mi se time ne bavimo.Rekordmeister je napisao/la:Sta mislite koliku cemu uprava Bayerna cifru stviti na klauzlu??
daj ba,Šećo,znas ti bolje od ovoga i lazne devetke.secer je napisao/la:---------------------gocinjo------------------Omerbavarac je napisao/la:Nocas sam usnio cudan san.Neutralan88 je napisao/la:
Mogao bi komotno Ribery i Robben lagano u Galatasaray ljetos![]()
Draxler----------Ribery---------Gotze
king riberi--------drakuler-----------mulija
![]()
![]()
mnogooo ćete nahebatiiiiiiiii
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.