FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

DesimaL
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la DesimaL » 23 apr 2013, 14:05

Kakva vijest bogte :o
Svaka cast na ovom transfer.Guardiola polako stvara ekipu koja ce da unistava sve pred sobom.

Nadam se da Barceloni nece ukrasti Hummelsa i Neymara :D
Visca el Barça ! Mes que un club !

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 23 apr 2013, 14:13

Drexler u Munchen .....
Hummels u Barcu .....
Ribery i Robben u Galatu :D
Dzeko i Pjanic u Dortmund ...

I svi sretni :D :D
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 apr 2013, 14:16

MrHc je napisao/la:Drexler u Munchen .....
Hummels u Barcu .....

Nije lose al Ribery u Galatu :o :o :shock: :shock:

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 23 apr 2013, 14:18

anelbavarac je napisao/la:
MrHc je napisao/la:Drexler u Munchen .....
Hummels u Barcu .....

Nije lose al Ribery u Galatu :o :o :shock: :shock:
Fkt smaraju sa tim nebulozama Ribery u Galatu :o :o Cuj ono Aguero u Lech Poznan :lol: :lol:
Bilal zavrsava karijeru u Bayernu njegov ugovor je dokaz za to..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 apr 2013, 14:18

Sad se spominje se i Draxler šta je ovo danas ljudi transferi se objavljuju na mahove. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 23 apr 2013, 14:19

Bademluk je napisao/la:Reus je odabrao BvB umjesto Bayerna jer se vjerovatno bojao klupe, a sad ovo sa Gotzeom je za njega baš glupo. Mislim da je Reus baš igrač za Bayerna tada bio i da se Bayern malo opustio kod njegovog dovođenja. Sad kad bi davali 100miliona za njega nema teoretske šanse da on više ikad pređe. Iako bi on možda htio, BvB neće pristat ni za koje pare na svijetu.

Al naši iz uprave kad zajebu jedan transfer obraduju nas sa još boljim. Tako je bilo sa Vidalom koji je dao obećanje Jupp-u pa otišao u Juve (vjerovatno sad plače svaku noć zbog toga) i Reus koji doduše igra u vrhunskoj formi i nema razloga da se kaje iako mu sad momak dolazi u FCB. :D
:lol: :lol: :lol:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 23 apr 2013, 14:20

slika

AUF GETS FC BAYERN

PACK MAS MIA SAN MIA

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 apr 2013, 14:25

Ribery pobjegao iz Galate rekavši im da se prestaje baviti fudbalom, a sad se kao povezuje s odlaskom u Tursku. :mrgreen: Te priče baš imaju logičko uporište.

Što se tiče Bayerna, razumijem ih. Rade ono što su oduvijek radili - kradu (na legalan način) najbolje igrače iz Bundeslige i tako zadaju dvostruke udarce svojim rivalima. Sjetimo se Lucija, Ze Roberta, Ballacka, Deislera, Elbera, Pizzara, Neuera...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 23 apr 2013, 14:31

Monolog je napisao/la:Ribery pobjegao iz Galate rekavši im da se prestaje baviti fudbalom, a sad se kao povezuje s odlaskom u Tursku. :mrgreen: Te priče baš imaju logičko uporište.

Što se tiče Bayerna, razumijem ih. Rade ono što su oduvijek radili - kradu (na legalan način) najbolje igrače iz Bundeslige i tako zadaju dvostruke udarce svojim rivalima. Sjetimo se Lucija, Ze Roberta, Ballacka, Deislera, Elbera, Pizzara, Neuera...
Nisam ja REKAO da ce PRECI !!!! Nego govorim da bi svi bili sretni ...

Navijaci Bayerna sa ovim igracima
Navijaci Barce sa Humelsom
Navijaci Galate sa ovim dvojcem
I navijaci Dortmunda sa nasim dvojcem

Pa zar mislite da Uli tj. Bayern ima toliku finansijsku moc zato sto samo gomila skupe zvijezde u ekipi ? Ili sto posluje racionalno i relizuje transfere realno i kroji politku kluba gledajuci godinama unaprijed.

Naravno da ce sa dolaskom Drexe pored Robbena ( najverovatnije ) jos neko napustiti klubu ( Bilial - Kros ili neko treci ) te naravno da na ovome nece zavrsiti transferi Bayerna jer ce jos 100 % Pep dovesti nekog stopera i 50 % nekog napadaca .... sa tim u vezi dakle Bayern napusta jos jedan od napadaca ( Gomez - Mandza ) jer nije zdravo ni za atmosferu u klubu da imas "zvijezde" na klupi. A Pep se rijesio igraca poput Eta, Ronaldinha, Deca , Y. Tourea.

LP
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 23 apr 2013, 14:34

Cuj Bayern slabi konkurenciju kupujuci njihove igrace :lol: :lol: Drago dijete koliko je tebi godina,kad jos nisi naucio abecedu nogometa,pa to i jest bit fudbala,cilj svakog velikog tima...ne mogu da vjerujem,eto nek to bude greska,kad ne mozete naci nista drugo,jesmo stvarno bezobrazni :oops:

Sto se tice vecerasnje utakmice,1 pol cu malo i strahovat,a onda na pauzi idem po kokice i uzivam do kraja tekme 8-) Meni je najbitnije da mi veceras ne primimo gol i ako se to desi,jednom smo nogom u finalu ;)

Da mi je neko rekao da ce mi falit Mandzukic,rekao bih da je lud,ali protiv Juve-a me je odusevio,zato aBd. 1 maja ocekujem njega i Shaqa od pocetka :mrgreen:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 apr 2013, 14:53

Monolog je napisao/la:Ribery pobjegao iz Galate rekavši im da se prestaje baviti fudbalom, a sad se kao povezuje s odlaskom u Tursku. :mrgreen: Te priče baš imaju logičko uporište.

Gomeza nemoj zaboraviti. Davno sam ja pricao sa jaranima da Bayern kupuje sve ssto se moze uzeti u Bundesligi, naravno ako im je potrebno. Pametno od njih, to ce prestat jedino kad bi neki milijarder uzeo njemacki klub za sto su vrlo male sanse, ovako cemo gledati uvijek monopol bayerna :)

Opet moram reci da su ga ovim putem uboli pravo, Gotze. :o

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 23 apr 2013, 14:55

Prvo da cestitam Bayernu na jos jednom super transferu ;)

Ono Gotzee yebotee 8-) I jos kad Pep dođe :o pa to ce bit strava gledat. i sada ste najbolja momcad u europi, sta li ce tek bit iduce sezone...pep stvara ubojitu momcad za naredne godine.

a sto se tice vecerasnje utakmice, zelim vam srecu, ali da sve bude korektno i bez sudackih predvida. nek pobijedi bolji :!:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 23 apr 2013, 14:59

Sta mislite koliku cemu uprava Bayerna cifru stviti na klauzlu??

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 apr 2013, 15:03

Rekordmeister je napisao/la:Sta mislite koliku cemu uprava Bayerna cifru stviti na klauzlu??
U Bayernu nema klauzula. Mi se time ne bavimo.

Opce poznata cinjenica je da Bayern svoje igrace ne prodaje, osim ako im ne istekne ugovor ili ako izazovu odredjeno nezadovoljstvo u cijelom taboru.

Gotze ce dobiti ugovor na 5 godina (ovo je moja zelja ali vjerovatno da ce ga na toliko potpisati) i 7+ miliona platu koja bi sa bonusima mogla narasti od 10-12 miliona.
Takvi igraci su dragulji i nema sanse da ga Bayern nakon kupovine poslije proda, osim u nekim ekstremnim uslovima.

Momak je buduci Ribery.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 23 apr 2013, 15:19

ko se danas na sve ovo vratio treninzima :D

slika

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 apr 2013, 15:24

Zlatana treba klepit sad. :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 apr 2013, 15:36

Transfer je objavljen danas samo iz razloga da se paznja sa Ulija usmjeri na nesto pozitivno! :)
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 23 apr 2013, 15:57

secer je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:
Neutralan88 je napisao/la:
Mogao bi komotno Ribery i Robben lagano u Galatasaray ljetos :D
Nocas sam usnio cudan san. :lol:

Draxler----------Ribery---------Gotze 8-)
---------------------gocinjo------------------
king riberi--------drakuler-----------mulija
8-) 8-) 8-)
daj ba,Šećo,znas ti bolje od ovoga i lazne devetke.
Bayern igra muski,uvijek za gol vise,nemoj ovoga.

Sad Ribery,Gotze,Kroos,Schweini,Javi,Muller,Robben samo nek' filuju loptama Gomeza :D
#miasanmia

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 23 apr 2013, 16:15

Veceras nasi ultrasi nece biti na jugu vec na mjestima gdje su dobili kartu i rekli su da ce praviti show od navijanja a bit ce i koreografija 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 apr 2013, 16:18

'fatal vas trta? :mrgreen:
mnogooo ćete nahebatiiiiiiiii
:mrgreen:

Jedva čekam tekmu, loša biti ne može i neće aBd, znači spektakl! 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.