emir79 je napisao/la:Vidim prepoznao si se u poruci.sanji je napisao/la:
Zao mi te emire,,,prvo ne znas definiciju licemjera,,drugo, sto je i jos gore,,, nije moguce da te cijeli forum(bluemoon,koji je forum manchetser city-a) tjera iz kluba,ali bukvalno tjera. A oni su veci navijaci od tebe i od mene,jer oni navijaju za City a ne za Edina. Vjerovatno su i oni svi pljuvaci Edina Dzeke hahahahah koji smo mi jadovi samo,Boze sacuvaj. P.S. Volio bih znati da li poznajes definiciju odgoja, vjerovatno ne.
Na Bluemoonu velis navijaci City-ja? Navijaci su na tribinama, a ne SUPCI sa BH portala, koji odu na Bluemoon da pljuju po Dzeki. PROVIDNO.
Bitno je da ti dodjes kakiti cijeli dan po BH sportasima, dami je znati tu definiciju. Mozda cenifa.
Nemam se ja sta prepoznavati,, moj post se odnosio na tvoj,sa ciljem kako mozes ljude sa bluemoon foruma nazivati licemjerima,a veci su navijaci od tebe i to je 100% tako. I ponavljam ti sine posljednji put,,nadji post gdje ja pljujem Edina,,,, vidim sada vise nije samo Edin sada si ubacio sve BH sportiste(da pljujem),,ocigledno da tebe samo jedna definicija opisuje= retard. Nemoj se ljutiti, jer evo ponavljam ti nadji gjde ja pljujem BH sportiste,,ako nadjes nisi retard,, i ne uzimaj postove moje,gdje govorim da su Tevez i Aguero izmislili nogomet za Edina,to nije pljuvanje to su cinjenice. Poz. Sto se tice navijaca koji su na stadionu bili,,vidjet cemo veceras sta ce oni reci(na bluemoon-u) , kada dodju kuci.