FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Po propozicijama koje uređuju ovaj dio ovo bi trebalo ići 0-3, ali eto sačekat ćemo do sutra.
I dajte ljudi, prestanite se više svadjati...
Po stoti put, nije nam imperativ povratak, ali ako se ukaže prilika što da ne.
Još uvijek mislim da i Lukavac i Vitez imaju blagu prednost, samo bodovnu u ovom trenutku, jer je atmosfera u Tz sjajnija nego kad smo izlazili u Evropu. Svi su ponosni na ovaj vrtić i bez obzira na kako završi prvenstvo Tz će konačno sezonu završiti sa nekim dobitkom...a to su ova mlađarija što je trenutno u dresu Slobode i brani njene boje dostojnije i ponosnije nego mnoge generacije mudonja unazad par godina.
I dajte ljudi, prestanite se više svadjati...
Po stoti put, nije nam imperativ povratak, ali ako se ukaže prilika što da ne.
Još uvijek mislim da i Lukavac i Vitez imaju blagu prednost, samo bodovnu u ovom trenutku, jer je atmosfera u Tz sjajnija nego kad smo izlazili u Evropu. Svi su ponosni na ovaj vrtić i bez obzira na kako završi prvenstvo Tz će konačno sezonu završiti sa nekim dobitkom...a to su ova mlađarija što je trenutno u dresu Slobode i brani njene boje dostojnije i ponosnije nego mnoge generacije mudonja unazad par godina.
tuzlanska Sloboda
Sutra cemo konacno saznati odluku savezu,nadam se da ce registrovati 0:3 za nas ,da ovi iz susjednog grada mogu jos vise komentarisati urotu protiv njih i navlacenju Slobodi da udje u premijer ligu.. 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bila bi sramota da se ne registruje 0-3.
Mora da smo imali 99% utakmice. Onaj drugi 3% nas je koštao utakmice. - Ruud Gullit
Koju god odluku savez da donese Radnički je kvalitetnija ekipa od Slobode trenutno, i favorit je na utakmici protiv Slobode, pobijediti nas ne možete ovako igrom i fair playom na terenu sigurno, ako ne bude nekih drugih radnji koje ne volim da spominjem teško da možete do pobjede protiv nas, ovo nije nikakva provokacija to je realno stanje ove dvije ekipe gdje je Radnički za nijansu kvalitetniji.......harry_90 je napisao/la:Sutra cemo konacno saznati odluku savezu,nadam se da ce registrovati 0:3 za nas ,da ovi iz susjednog grada mogu jos vise komentarisati urotu protiv njih i navlacenju Slobodi da udje u premijer ligu..

steta sto Lovic i igraci nisu optimisticni kao tisodagrad je napisao/la:Koju god odluku savez da donese Radnički je kvalitetnija ekipa od Slobode trenutno, i favorit je na utakmici protiv Slobode, pobijediti nas ne možete ovako igrom i fair playom na terenu sigurno, ako ne bude nekih drugih radnji koje ne volim da spominjem teško da možete do pobjede protiv nas, ovo nije nikakva provokacija to je realno stanje ove dvije ekipe gdje je Radnički za nijansu kvalitetniji.......harry_90 je napisao/la:Sutra cemo konacno saznati odluku savezu,nadam se da ce registrovati 0:3 za nas ,da ovi iz susjednog grada mogu jos vise komentarisati urotu protiv njih i navlacenju Slobodi da udje u premijer ligu..

Sloboda Tuzla
Kako bi dobro bilo da nam sudi Emir Aleckovicfukaratz je napisao/la:steta sto Lovic i igraci nisu optimisticni kao tisodagrad je napisao/la:Koju god odluku savez da donese Radnički je kvalitetnija ekipa od Slobode trenutno, i favorit je na utakmici protiv Slobode, pobijediti nas ne možete ovako igrom i fair playom na terenu sigurno, ako ne bude nekih drugih radnji koje ne volim da spominjem teško da možete do pobjede protiv nas, ovo nije nikakva provokacija to je realno stanje ove dvije ekipe gdje je Radnički za nijansu kvalitetniji.......harry_90 je napisao/la:Sutra cemo konacno saznati odluku savezu,nadam se da ce registrovati 0:3 za nas ,da ovi iz susjednog grada mogu jos vise komentarisati urotu protiv njih i navlacenju Slobodi da udje u premijer ligu..na Tusnju nemate sta traziti a imat cete i premijerligaskog sudiju budite sigurni! asta se nama desavalo u Lukavcu je posebna prica!

Nemoj tako,kako ces se nadati pobjedi protiv Radnickog..citavu sedmicu pricaju savez protiv njih,nakon osvojenog boda spremaju se sampanjci,vide se vec u ligi,ako kojim slucajem ne odu u premijer ligu krivit ce savez,sudije,Arnautovica itd.

Nema šanse da vas pobijedimo ni uz pomoć nekih drugih radnji ,jednostavno je nemoguće..vi ste trenutno prejaki ,Barcelona,totalni fudbal ma sve u jednom,očekujem potop Slobode .
Aaaaaaa sto me nasmija sa komentarom, svaka cast za ovoZodiac je napisao/la:Nema šanse da vas pobijedimo ni uz pomoć nekih drugih radnji ,jednostavno je nemoguće..vi ste trenutno prejaki ,Barcelona,totalni fudbal ma sve u jednom,očekujem potop Slobode .

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Super nek sudi pravi sudija ovakvu utakmicu tako i treba, pusti te priče o optimizmu nemaš pojma jarane kakva situacija vlada među upravom i igračima Radničkog, nagađaš bezveze, kažem mi smo kvalitetnija ekipa od vas i iskusnija što je prednost, uostalom to smo dokazali već 14 utakmica zaredom zar ne.......

Mozda tu seriju prekinete na Tusnju ili protiv Viteza ovo kolosodagrad je napisao/la:Super nek sudi pravi sudija ovakvu utakmicu tako i treba, pusti te priče o optimizmu nemaš pojma jarane kakva situacija vlada među upravom i igračima Radničkog, nagađaš bezveze, kažem mi smo kvalitetnija ekipa od vas i iskusnija što je prednost, uostalom to smo dokazali već 14 utakmica zaredom zar ne.......

Hajde dosadni ste vise, stalno govorite da ste kvalitetnija ekipa, dobro OK, a da ostavimo to za 11.maj ?sodagrad je napisao/la:Super nek sudi pravi sudija ovakvu utakmicu tako i treba, pusti te priče o optimizmu nemaš pojma jarane kakva situacija vlada među upravom i igračima Radničkog, nagađaš bezveze, kažem mi smo kvalitetnija ekipa od vas i iskusnija što je prednost, uostalom to smo dokazali već 14 utakmica zaredom zar ne.......
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Moguće naravno nikad se ne zna, ako ne dobijemo Vitez sad mi se opraštamo od titule, neriješen rezultat protiv Viteza, a pogotovo poraz nas odbacuje od borbe za prvaka, nama dakle igra samo pobjeda protiv njih......harry_90 je napisao/la:Mozda tu seriju prekinete na Tusnju ili protiv Viteza ovo kolosodagrad je napisao/la:Super nek sudi pravi sudija ovakvu utakmicu tako i treba, pusti te priče o optimizmu nemaš pojma jarane kakva situacija vlada među upravom i igračima Radničkog, nagađaš bezveze, kažem mi smo kvalitetnija ekipa od vas i iskusnija što je prednost, uostalom to smo dokazali već 14 utakmica zaredom zar ne.......

-
- Interni moderator
- Kontakt:
u jednom postu kazes da ste za NIJANSU bolji a i da ujedno Sloboda NEMA SANSE da vas pobijedi posteno na domacem terenu...GDJE TI JE OVDJE LOGIKA...sodagrad je napisao/la:Koju god odluku savez da donese Radnički je kvalitetnija ekipa od Slobode trenutno, i favorit je na utakmici protiv Slobode, pobijediti nas ne možete ovako igrom i fair playom na terenu sigurno, ako ne bude nekih drugih radnji koje ne volim da spominjem teško da možete do pobjede protiv nas, ovo nije nikakva provokacija to je realno stanje ove dvije ekipe gdje je Radnički za nijansu kvalitetniji.......harry_90 je napisao/la:Sutra cemo konacno saznati odluku savezu,nadam se da ce registrovati 0:3 za nas ,da ovi iz susjednog grada mogu jos vise komentarisati urotu protiv njih i navlacenju Slobodi da udje u premijer ligu..

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vama svaka čast i ako Sloboda ne uđe volio bi da to bude Radnički ,imam gomilu prijatelja i poznanika iz Lukavca ali vaše svakodnevno tužakanje o nekim stvarima koje nemaju veze s vezom i traženje krivca za mogući neuspjeh vam stvarno ne treba ogadiste i klub i grad.
Utakmica za par kola i ko zna šta će se dotad izdešavati a vi već tražite alibi u slučaju poraza ili eventualnog neuspjeha,jedna Sloboda da ne može bez nečije qrceve pomoći pobijediti Radničkog u Tuzli.
Prvo su se natovarile gračanlije (na temu,hvala Bogu popustiše) na početku sezone,posle serije dobrih rezultata potencirajući nekakvo rivalstvo sa Slobodom i slične stvari kao i vi i pucali su u prazno.
Bezveze dižete tenzije ,ne treba vam to a kad dođe vrijeme utakmice ja ću prvi na istu doći s prijateljem iz Lukavca zato što očekujem dobru utakmicu pa ko bude bolje nek pobijedi ,ako bude Radnički vjerujem da će biti aplauzom ispraćen s Tušnja kao i svi ostali koji se pošteno pobjedili.
Okanite se "svi su krivi samo ja nisam" balkanskog sindroma,zato nam je društvo kolektivno u qrcu.
Sportski pozdrav.
Utakmica za par kola i ko zna šta će se dotad izdešavati a vi već tražite alibi u slučaju poraza ili eventualnog neuspjeha,jedna Sloboda da ne može bez nečije qrceve pomoći pobijediti Radničkog u Tuzli.
Prvo su se natovarile gračanlije (na temu,hvala Bogu popustiše) na početku sezone,posle serije dobrih rezultata potencirajući nekakvo rivalstvo sa Slobodom i slične stvari kao i vi i pucali su u prazno.
Bezveze dižete tenzije ,ne treba vam to a kad dođe vrijeme utakmice ja ću prvi na istu doći s prijateljem iz Lukavca zato što očekujem dobru utakmicu pa ko bude bolje nek pobijedi ,ako bude Radnički vjerujem da će biti aplauzom ispraćen s Tušnja kao i svi ostali koji se pošteno pobjedili.
Okanite se "svi su krivi samo ja nisam" balkanskog sindroma,zato nam je društvo kolektivno u qrcu.
Sportski pozdrav.
Niko ne traži krivca za eventualan neuspjeh kako kažeš, nego zar Tuzla nije glavni grad našeg kantona i kao takva zaslužuje sve najbolje, žalosno je sve što se desilo ne samo FK Slobodi nego i ostalim sportskim klubovima, jer zaslužuju najbolje, da svi igraju najjaču ligu naše jadne i države nebitno koji sport, a mi manje sredine da dajemo njima igrače koji vrijede, oni nama svoje da daju na kaljenje itd. tada bi naš sport na TK procvao što se kaže, iskreno protiv vas nemam ništa, poštujem vas i želim vam sve najbolje, ali moj Radnički je sad tu gdje jeste i "smeta vam", znamo svi da u bilo kojoj sferi dal to sport u ovom slučaju, kultura...u sve se miješa politika, ta prokleta politika zbog koje nam je sad kao da se rat tek završio, nema gdje je nema nažalost, i sad moram reći za te druge radnje, što neko iz Lukavca ne bi pomislio da će neko sa strane pomoći gigantu Slobodi prije nego nekom Radničkom iz Lukavca jer ovi su ipak vrh bez obzira na trenutno stanje ovih ekipa, a vi jeste i treba da budete gigant ne samo kantona nego BIH, znate i sami ko igra za Radnički, ko za Slobodu, i da smo igrački jači, ali budimo realni i priznajmo prije će neko sa strane pomoći Slobodi nego Radničkom bez obzira na kvalitet ekipe i igrački kadar, pozz 

Ako može GOŠK iz sela Gabele ući u PL bez pomoći Saveza, onda se nema šta dalje pričati. To znači nije ni opština nego malo veće selo, duplo više stanovnika ima Poljice. Ako su ti ljudi mogli ući u PL (i zadržati se), onda mogu i ostali.
Pazi Čapljina je dvije sezone zaredom bila u vrhu Prve lige, prošle sezone vodeći tim bili dugo, i na kraju Gradini prepustili prvo mjesto jer Općina Čapljina ne može da finansira dva kluba jer su dali pare Gošku da ostane u ligi, tako da imaju oni pored lokalnih privatnika i podršku Općine, zato su tu gdje jesu, a uvijek u Prvoj ligi su bili u vrhu tabele nikad za opstanak se nisu borili....Coraco je napisao/la:Ako može GOŠK iz sela Gabele ući u PL bez pomoći Saveza, onda se nema šta dalje pričati. To znači nije ni opština nego malo veće selo, duplo više stanovnika ima Poljice. Ako su ti ljudi mogli ući u PL (i zadržati se), onda mogu i ostali.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
to za selo nisi u pravu...ljetos sam na more isao preko granicnog prelaza u gabeli....to nije vece selo nego MANJE SEOCE... nema brat bratu 50 kuca i neki mali kruzni tok u centru...necega...nema mi vece misterije od tog nesretnog goska..za koga oni igraju i cemu kupovina utakmica....mislim..za koga,jbtCoraco je napisao/la:Ako može GOŠK iz sela Gabele ući u PL bez pomoći Saveza, onda se nema šta dalje pričati. To znači nije ni opština nego malo veće selo, duplo više stanovnika ima Poljice. Ako su ti ljudi mogli ući u PL (i zadržati se), onda mogu i ostali.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vala po statistici ne bi se baš reklo da je Čapljina prepustila Gradini. Možda su u početku bili tu negdje, završili su tek na 8. mjestu, a Gradina napravila niz od 15 utakmica bez poraza. Sezonu 2010/11 jesu bili u vrhu sa GOŠK-om, znači Čapljina je mogla da bira koji će tim iz njene opštine finansirati.sodagrad je napisao/la:Pazi Čapljina je dvije sezone zaredom bila u vrhu Prve lige, prošle sezone vodeći tim bili dugo, i na kraju Gradini prepustili prvo mjesto jer Općina Čapljina ne može da finansira dva kluba jer su dali pare Gošku da ostane u ligi, tako da imaju oni pored lokalnih privatnika i podršku Općine, zato su tu gdje jesu, a uvijek u Prvoj ligi su bili u vrhu tabele nikad za opstanak se nisu borili....
Ne bi rek'o ni da imaju nekih lokalnih budžovana, jer je to premalo mjesto. Ti znaš da bi sigurno svi više voljeli pogurati da uđe Radnički u PL, nego npr. Prokosovići.
Ma dobro, svejedno šta god da je, uglavnom mogu biti samo dvije stvari: da su momci igrali dobro i ušli, ili da su ih ubacili zato što su bila samo 2 "hrvatska" kluba u PL - ali to sad povlači bezbroj brojevastaragarda je napisao/la:to za selo nisi u pravu...ljetos sam na more isao preko granicnog prelaza u gabeli....to nije vece selo nego MANJE SEOCE... nema brat bratu 50 kuca i neki mali kruzni tok u centru...necega...nema mi vece misterije od tog nesretnog goska..za koga oni igraju i cemu kupovina utakmica....mislim..za koga,jbt![]()
![]()
![]()

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Alackovic vise nije nas covjek sd je ns protivnik vjerovatno..on je familija SABOVICU tako da ce se ti borit protiv nas u buducnosti garantharry_90 je napisao/la: Kako bi dobro bilo da nam sudi Emir Aleckovic![]()
Nemoj tako,kako ces se nadati pobjedi protiv Radnickog..citavu sedmicu pricaju savez protiv njih,nakon osvojenog boda spremaju se sampanjci,vide se vec u ligi,ako kojim slucajem ne odu u premijer ligu krivit ce savez,sudije,Arnautovica itd.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.