Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

EnzoFerrari
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la EnzoFerrari » 22 apr 2013, 17:23

slika

:)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 22 apr 2013, 21:04

U prvom dijelu sezone protiv Napolija, Intera, Fiorentine, Milana i Lazia osvojeno 5 bodova, u drugom protiv istih protivnika 13.

Baš smo loši u derbijima. :lol:
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 22 apr 2013, 22:18

Gol Llorentea protiv Deportiva 8-)
http://www.elcorreo.com/videos/deportes ... rtivo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 apr 2013, 22:45

Nando 8-)

Evo i highlightsi u kojima je većinom on, kako se samo vidi ta moć unutar šesnaesterca. ;)
" onclick="window.open(this.href);return false;
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 apr 2013, 22:57

Trequartista je napisao/la:U prvom dijelu sezone protiv Napolija, Intera, Fiorentine, Milana i Lazia osvojeno 5 bodova, u drugom protiv istih protivnika 13.

Baš smo loši u derbijima. :lol:
Ja ba :D

Al' je fazon da smo bili razvuceni na 3 fronta u prvom dijelu sezone, pa smo se nekako najvise fokusirali na Ligu Prvaka.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 22 apr 2013, 23:11

Maksimalno treba navijati za Viole do kraja sezone da i Milan ostane bez Lige šampiona, jer ako se to desi sljedeća sezonu ćemo učiniti dosadnijom od ove. 8-) :D

Joj jest mi nešto drago što smo došli na svoje. :lol:

Uskoro. :mrgreen:

slika

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 22 apr 2013, 23:39

Di Marzio tvrdi da Ibra želi da napusti PSG, Raiola ga je nudio našim al je odbijen zbog prevelikih primanja koja naši ne žele da plate.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 22 apr 2013, 23:42

to da fiorentina ide u ligu prvaka umjesto milana,,,,,e to se nece svidjeti vecini navijaca juventusa u italiji,,,nadam se da znate da poslije intera, torina,,,viola je najmrzi klub nama,,,,,

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 22 apr 2013, 23:46

Koliko god da je PSG jak, realno ni oni ni cijela Francuska liga nisu za Ibru, on je daleko iznad toga ;)

Ovih dana nisam bio za njega, govorio sam da je izdajnik što na neki način i jeste ali kad se sjetim njegovih partija i golova u crno bijelom dresu a i hvalospjeva u njegovoj knjizi o Juventusu, onda sam ZA da Ibra dođe :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 22 apr 2013, 23:53

farukzidane je napisao/la:to da fiorentina ide u ligu prvaka umjesto milana,,,,,e to se nece svidjeti vecini navijaca juventusa u italiji,,,nadam se da znate da poslije intera, torina,,,viola je najmrzi klub nama,,,,,
Što nam se ne bi svijdelo? Milan je najveći rival Juventusu u Italiji. Uostalom ako se Inter i Milan ne plasiraju u Ligu šampiona od sljedeće sezone Juventus će biti u drugoj jakosnoj skupini na izvlačenju, što znači lakša grupa.

O svemu ja razmišljam. :D

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 apr 2013, 00:47

Trequartista je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:to da fiorentina ide u ligu prvaka umjesto milana,,,,,e to se nece svidjeti vecini navijaca juventusa u italiji,,,nadam se da znate da poslije intera, torina,,,viola je najmrzi klub nama,,,,,
Što nam se ne bi svijdelo? Milan je najveći rival Juventusu u Italiji. Uostalom ako se Inter i Milan ne plasiraju u Ligu šampiona od sljedeće sezone Juventus će biti u drugoj jakosnoj skupini na izvlačenju, što znači lakša grupa.

Ko drugom jamu Kopa Libertadores :D

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 23 apr 2013, 01:19

Trequartista je napisao/la:

Sto se navijaca tice ogromna je mrznja ako ne i najveca izmedu Juventusovih i Fiorentininih.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 apr 2013, 08:04

Neka ba Milana u ligi prvaka... uvijek pruže solidne partije.

Kad se sjetim navijača Fiorentine i onih ''napisanih'' -39 na ogradi staklenoj... fujjj koji bolesnici :twisted: :evil:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 apr 2013, 10:51

Upravo pročita da će ovi naši igrači, na kraju sezone individualno uzeti klubu po 200 000 eura + custom ferrari za svakog od igrača ... joj sta bi dao za ovo drugo :cry: Naravno, ne bi ga vozao po ovim nasim cestama hahaha

Ovo su jutros objavili Cornacchia i Bonetto u clanku za Tuttosport. Igraci ne dobivaju nikakve bonuse za scudetto, kup ili LP-a, vec u postojecim ugovorima imaju klauzule za postignute golove, nastupe, asistencije i sl. Sto ce, prema njihovim proracunima klub kostati 200 000 eura po igracu. Naravno, odnosi se samo na standardne prvotimce. Ostali ce zaraditi daleko manje, logicno.

Di Marzio izjavio da je Juventus odbio Raiolinu ponudu o Ibrinom prelasku. Ibra trazi platu od 12 miliona eura.

I jos jedna vijest, Lotito izjavio da ce razmotriti ponude za Hernanesa tek na ljeto. Tuttosport pise da je Juventus spreman dovesti ovog igraca u klub.
★★★

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 23 apr 2013, 10:56

Znači ništa od Ibre :?

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 23 apr 2013, 10:59

The agent of Zlatan Ibrahimovic believes there is a 0.001 per cent chance of his client leaving Paris Saint-Germain for Juventus.

Although Mino Raiola has admitted that a transfer is possible, he doesn’t believe that Ibra will return to Turin seven years after he left.

“Ibra has a 0.001 per cent chance of transferring to the Bianconeri,” the representative told Tuttosport on Tuesday.

“Let me be very clear – PSG have no intention of selling Zlatan, while they have no need for the money.

Zato će da dođe Pazzini , Diamanti ... :evil:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 23 apr 2013, 11:06

Na VS sam citao skoro i to da su Buffon, Giorgio i Marchisio protiv dolaska Ibre. Izvori bliski ovim igracima navode kako su Gigi i Giorgio odmah savjetovali upravu da ga ne dovode zbog atmosfere u klubu.

A i svejedno je 12 miliona koje trazi previse. Pa nije lik mesija da uzima tolke pare ... kako ih nije stid uzimati tolike novce.
★★★

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 apr 2013, 11:10

Raiola je isto govorio da su sanse da Baloteli predje u Milan 0,000000001 % i desilo se..Mada ja nebi volio da se bacaju pare na Ibrahimovica nije njemu 25 godina,i ovo sto se pise da je Hernanes moguca meta Juventusa bi bio los posao...Ako Marotta i dalje ostane u klubu mi u LP nista necemo napraviti,nadam se da ce Nedved preuzeti ulogu Marotta sto prije ili dovesti Zinedina na tu poziciju :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 23 apr 2013, 13:33

Ja negdje procita da je Vidal najbolji strijelac Juventusa,najbolji asistent te igrac sa najvise oduzetih lopti kao i u vrhu sto se tice kilometraze,jbte lik sve radi,sam da jos vodu donosi:-D i onda kazu nije worldclass,a sve ovo postize u prvaku Serie A a ne Sieni itd:)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 23 apr 2013, 13:42

12 mil. :lol: :lol:

Nece Ibra vidjeti Juventusa ako ne smanji primanja barem za pola :D
Alessandro Del Piero !

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.