pa nije se ni moglo nikako drugacije zavrsit, ni jedni ni drugi nisu bili zainteresovani za nesto vise, vece uspavanke u zivotu nisam pogledao! interesantan podatak, 5 zuti leotaru svi 5 igraca dobili treci zuti i sljedecu preskacu! slucajnost!!? hehe, ja mislim ne! jedino sto je valjalo danas je sto se ta serija bez poraza nastavlja, sve ostalo je veliko 0 od timskog do pojedinacnog ucinka, jedini od 22 igraca koji su bili na terenu a koji je igrao fudbal je leotarova desetka, onaj bi momak nama legao ko budali samar da igra prednjeg veznog, brz a zna lopte!AlemC85 je napisao/la:0:0...uh, dobro se završilo...i sedma utakmica bez poraza, što znači da smo oborili rekord...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
u srijedu nam se vraćaju kazazić i okić, ne znam da li je kodro ozbiljnije povrijeđen....abd očekujem nastavka ove serije...
ma utakmica katastrofa
.Leotar bio malo agilniji a nasi smotani u napadu i bez zelje da napadnu
Odbrana je djelovala po prilicno dobro,samo sam razocaran igrom prema naprijed,pa mi nismo sanse stvorili
.malo je i teren bio grbav pa se nije lopta mogla kontrolisati ali svejedno nisam nimalo zadovoljan igrom prema naprijed.Jedino sta je vrijedno na utakmici je bod,a ostalo sto prije zaboraviti.Treba pohvaliti i veoma korektno navijanje domacih navijaca
P.S,.Jebote kakva su ono dva-tri igraca u Leotara,pa vjerujem da su stokilasi
,prije bi reko da su sumo hrvaci nego fubaleri
U srijedu Sirokom treba uzeti mjeru
,nismo odavno
FORZA VELEZ

P.S,.Jebote kakva su ono dva-tri igraca u Leotara,pa vjerujem da su stokilasi

U srijedu Sirokom treba uzeti mjeru

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Što se tiče same utakmice, ne razlikujem se od drugih, i stvarno se nije imalo šta vidjeti. Pohvalio bih dobro stajanje na terenu, ali i ŽESTOKO KRITIKOVAO VOLJU igrača prilikom napada na gol Leotara.
Pa imali su 3 kontre koje su mogli da su imalo prisebniji bili riješiti. Svakim napadom Leotara sam se plašio da ne bi pao gol.
Oštrakoviću kapa do poda, bez obzira na pokoju grešku koja je ostajala bez kazne, al se slažem sa komentatorom koji je rekao da je on bio igrač susreta - nažalost. Pliska - kada je ušao odmah sam ga primjetio - u negativnom smislu. Pa taj igrač me je u potpunosti razočarao. Ulaziš u 63' i nemaš snage za nešto konkretno, igru, pas, ubačaj, ne razmišlja frajer glavom nikako .... ne mogu da vjerujem. Toliko je lopti dobio, većinu je upropastio.
Također me i Ćemalović razočarao, nije se vidio do izlaska. Letić je naše blago koje se još jednom potvrdilo. Momka treba vezati, i ne dati ga bez adekvatne odštete. Iznenadila me igra Serdarevića, odigrao je poprilično dobru rolu, i povezao vezni red nakon izlaska Kodre.
Protiv Širokog svi u Vrapčiće. Forzza Velež !
Pa imali su 3 kontre koje su mogli da su imalo prisebniji bili riješiti. Svakim napadom Leotara sam se plašio da ne bi pao gol.
Oštrakoviću kapa do poda, bez obzira na pokoju grešku koja je ostajala bez kazne, al se slažem sa komentatorom koji je rekao da je on bio igrač susreta - nažalost. Pliska - kada je ušao odmah sam ga primjetio - u negativnom smislu. Pa taj igrač me je u potpunosti razočarao. Ulaziš u 63' i nemaš snage za nešto konkretno, igru, pas, ubačaj, ne razmišlja frajer glavom nikako .... ne mogu da vjerujem. Toliko je lopti dobio, većinu je upropastio.
Također me i Ćemalović razočarao, nije se vidio do izlaska. Letić je naše blago koje se još jednom potvrdilo. Momka treba vezati, i ne dati ga bez adekvatne odštete. Iznenadila me igra Serdarevića, odigrao je poprilično dobru rolu, i povezao vezni red nakon izlaska Kodre.
Protiv Širokog svi u Vrapčiće. Forzza Velež !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ibro izgleda doktorirao na gosotvanjima.
Umrtvi igru,ako koja kontra prodje jos bolje.Nema vise nadigravanja pa primis 3 komada.

Umrtvi igru,ako koja kontra prodje jos bolje.Nema vise nadigravanja pa primis 3 komada.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- el-fighter
- Kontakt:
Nezz za vas, ali ja dosadnije utakmice nisam gledao od kako znam za sebe. Cim je proslo prvih 10 minuta znao sam da ce ostati 0-0. Obje ekipe totalno nezainteresovane za igru i zaista mi je bilo cudno da Leotaru uopste nije krivo sto cemo im uzeti bod. Izgleda da je sada protivnicima i bod protiv nas dobar rezultat
Kada se sve sabere i oduzme, mozemo biti zadovoljni sa bodom iz Trebinja, s obzirom da je Leotar u proteklom periodu pomrsio racune puno jacim ekipama od nas. Ovako smo nastavili niz bez poraza i nadam se da ce protiv Sirokog veliki broj navijaca doci da podrzi momke za nastavak niza.
FORZA VELEZ

Kada se sve sabere i oduzme, mozemo biti zadovoljni sa bodom iz Trebinja, s obzirom da je Leotar u proteklom periodu pomrsio racune puno jacim ekipama od nas. Ovako smo nastavili niz bez poraza i nadam se da ce protiv Sirokog veliki broj navijaca doci da podrzi momke za nastavak niza.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sve razumijem, čak i kada se svjesno ide na rezultat kao što je Ibro i priznao na kraju utakmice, sav sretan kao da je LP osvojio a ne bod iz Trebinja
, ali nikako ne mogu skontati kada ti se već pruži neka šansa za nešto više u takvoj jednoj dosadnoj utakmici, da jednostavno ne želiš da napadneš ? W.T.F
Poserem se na ovakvu ligu !!!

Poserem se na ovakvu ligu !!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ha ja bola 7 utakmica bez poraza , MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nastavlja se niz- bravo.
U srijedu nek se ta brojka popne na 8. Igra nije bila na nivou danas, ali ako nista postaje nam normalno kad sa gostovanja donosimo bod/ bodove, pa cak i sa losijom igrom.
U srijedu svi u Vrapcice.
U srijedu nek se ta brojka popne na 8. Igra nije bila na nivou danas, ali ako nista postaje nam normalno kad sa gostovanja donosimo bod/ bodove, pa cak i sa losijom igrom.
U srijedu svi u Vrapcice.
Mostar u srcu Velez do groba
Nije ni bod tako crn. Samo nek se bodovi skupljaju a sljedeće sezone pokušati nešto više. Uz malu rekonstrukciju postojećeg kadra, prvenstveno u napadu možemo mnogo više pokazati. Šta god ko mislio, zasad sam zadovoljan trenutnim trenerom.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
Situacija koja se jučer desila na stadionu Police rijetko se viđa na bh. stadionima.
U meču između domaćeg Leotara i Veleža gostujući navijači su sa nekoliko minuta zakašnjenja stigli na stadion u Trebinju. I ne bi tu bilo ništa neobično, dolazili su navijači Rođenih i ranije u grad na Trebišnjici, ipak ovoga puta popularni Red Army prilikom ulaska na stadion prošao je preko tribine na kojoj su bili smješteni navijači Leotara.
Popularni Tigrovi, koji se opet, nakon duže pauze, pojavljuju na tribinama stadiona Police nisu obračali pretejranu pažnju na goste, a niti najmanja ružna scena se nije desila dok su svi fanovi gostujućeg tima prošli tribinom pored domaćih navijača.
Šteta što je ova scena spomenuta tek u rijetkim medijima, valjda zato što je “nenormalna” stvar, valjda bi više interesovanja izazvao kakav incident.
U meču između domaćeg Leotara i Veleža gostujući navijači su sa nekoliko minuta zakašnjenja stigli na stadion u Trebinju. I ne bi tu bilo ništa neobično, dolazili su navijači Rođenih i ranije u grad na Trebišnjici, ipak ovoga puta popularni Red Army prilikom ulaska na stadion prošao je preko tribine na kojoj su bili smješteni navijači Leotara.
Popularni Tigrovi, koji se opet, nakon duže pauze, pojavljuju na tribinama stadiona Police nisu obračali pretejranu pažnju na goste, a niti najmanja ružna scena se nije desila dok su svi fanovi gostujućeg tima prošli tribinom pored domaćih navijača.
Šteta što je ova scena spomenuta tek u rijetkim medijima, valjda zato što je “nenormalna” stvar, valjda bi više interesovanja izazvao kakav incident.
Hoće li biti kakav stream za utakmicu sa širokim?Radim pa da mogu malo pratiti utakmicu.Utakmica jest gbila loša,ali smo uzeli bod.Bolje i to nego odlična utakmica a da smo izgubili.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
imaju oni neki na fkvelez al brate kosta 8€..ne bi da real madrid igra..emil02in je napisao/la:Hoće li biti kakav stream za utakmicu sa širokim?Radim pa da mogu malo pratiti utakmicu.Utakmica jest gbila loša,ali smo uzeli bod.Bolje i to nego odlična utakmica a da smo izgubili.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nama je Velež veći klub od Real Madrida i Barcelone zajedno.Kevin je napisao/la:imaju oni neki na fkvelez al brate kosta 8€..ne bi da real madrid igra..emil02in je napisao/la:Hoće li biti kakav stream za utakmicu sa širokim?Radim pa da mogu malo pratiti utakmicu.Utakmica jest gbila loša,ali smo uzeli bod.Bolje i to nego odlična utakmica a da smo izgubili.

Zadnja izmjena: Goodison, dana/u 22 apr 2013, 22:57, ukupno mijenjano 2 puta.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
nema svatko 8€ da pogleda utakmicu i to na streamu..Goodison je napisao/la:Nama je Velež veći klub od Real Madrida i Barcelone zajedno.Kevin je napisao/la:imaju oni neki na fkvelez al brate kosta 8€..ne bi da real madrid igra..emil02in je napisao/la:Hoće li biti kakav stream za utakmicu sa širokim?Radim pa da mogu malo pratiti utakmicu.Utakmica jest gbila loša,ali smo uzeli bod.Bolje i to nego odlična utakmica a da smo izgubili.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Imaš li prijatelja ? Vas npr. 8 po 2 KM i gledate utakmicu. Gazda nekog kafića neka tipla to i sredi prenos utakmice, eto mu posla. Ima više solucija, samo treba upotrijebiti mozak.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Moj rodjak u Americi gleda svaku tekmu i uredno izdvoji te pare i puno vise na nekim humanitarnim akcijama (crveno vece itd.), na takve oni ciljaju. Za te pare se uzivo pogledaju 3-4 utakmice na stadionima u ostatku drzave, al je bolesnicima iz dijaspore to najbolji nacin da prate klub.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Skupo je kako god okrenes, ali je planski radjeno da se dizu pare na gastarbajterima koji ce to jedino i placati.
Nista neobicno, i sami smo ove sezone presli kompletnu tribinu i pola stadiona do navijackog sektora.
AMADUDI je napisao/la:Situacija koja se jučer desila na stadionu Police rijetko se viđa na bh. stadionima.
Nista neobicno, i sami smo ove sezone presli kompletnu tribinu i pola stadiona do navijackog sektora.
...Život za Široki...
exbabilon je napisao/la:Moj rodjak u Americi gleda svaku tekmu i uredno izdvoji te pare i puno vise na nekim humanitarnim akcijama (crveno vece itd.), na takve oni ciljaju. Za te pare se uzivo pogledaju 3-4 utakmice na stadionima u ostatku drzave, al je bolesnicima iz dijaspore to najbolji nacin da prate klub.
Je li ti rodjak navija za Velez,to je pravi covjek,na koga se ti baci pa za Zelju,sala mala nadam se da se ne ljutis

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.