HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
pa i sad nam je trebalo za europu ko i prošle sezone . ono postojale su ambicije . . .
nisam danas mogao na utakmicu ali mislim da nasem nogometu i klubu trebaju velike promjene htjeli smo domace igrace dobili smo ih ali ako ce se utakmice namjestati dzabe nam 15 mostaraca u ekipi
ma ove sezone vam je bila cista teorija .. skoro pa ne moguce al eto19UM94 je napisao/la:pa i sad nam je trebalo za europu ko i prošle sezone . ono postojale su ambicije . . .
werly je napisao/la:nisam danas mogao na utakmicu ali mislim da nasem nogometu i klubu trebaju velike promjene htjeli smo domace igrace dobili smo ih ali ako ce se utakmice namjestati dzabe nam 15 mostaraca u ekipi

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Kolko ste dobili za prodanu utakmicu GOŠK-u?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
ma ko mi je to idio zrinju J opet na "domacem" terenu rvatskog shportskog kluba
,hebo te postali ste "gradina 2" tj.kanta za napucavanje.Kad igrate derby sa Gradinom da vidimo zaista ko je trenutno bolji u ovom trenutku,nekako mi je Gradina 1 opasnija ja tipujem na njih 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
pravi se javilirodjak je napisao/la:ma ko mi je to idio zrinju J opet na "domacem" terenu rvatskog shportskog kluba,hebo te postali ste "gradina 2" tj.kanta za napucavanje.Kad igrate derby sa Gradinom da vidimo zaista ko je trenutno bolji u ovom trenutku,nekako mi je Gradina 1 opasnija ja tipujem na njih

ni'po jada da ste ispred nas na ljestvici

dobit ce nas i gradina mislim opet ce bit mucke i prosle godine smo kozari dali bodove
toga se nikad rjesit jbemu. i uostalom ova citava liga - kad ce se ove stvari prestat događat??werly je napisao/la:dobit ce nas i gradina mislim opet ce bit mucke i prosle godine smo kozari dali bodove
yebes ligu i sve ovako.
a ja sam tako lud za zrinjskim,volio bih da nikada ne odem vise na stadion dok se neke stvari ne promjene ali uvijek se ponadam evo sad mlada ekipa ovo ono i dozivim samar
Nije dzaba Pero Pavlović proslog vikenda sa upravom Goska pratio utakmicu u Srebreniku između Gradine i Travnika.Što da prođu 400-500 km da bi tek tako pratili ovaj meč.Znao sam da će danas biti ovako 

sabane kakvi god bolji smo od vas i vi s nama ne mozete u istu recenicu stati, ovo je samo prolazna kriza, koju vi svake godine prozivljavate, a mi nismo ima dobrih pa bar 5 godina, tako darodjak je napisao/la:ma ko mi je to idio zrinju J opet na "domacem" terenu rvatskog shportskog kluba,hebo te postali ste "gradina 2" tj.kanta za napucavanje.Kad igrate derby sa Gradinom da vidimo zaista ko je trenutno bolji u ovom trenutku,nekako mi je Gradina 1 opasnija ja tipujem na njih
Utakmica nije prodata za ove sto pricaju, jednostavno smo prelosi i trenutno smo gori od Gradine koja bi nas mogla lagano uzeti pod BB..
Uostalom Karacic je najbolje opisao trenutno stanje ekipe i njihovo ponasanje na terenu:

Uostalom Karacic je najbolje opisao trenutno stanje ekipe i njihovo ponasanje na terenu:
Želim se ispričati navijačima zbog ove sramote. Ispriku upućujem u svoje ime, ali ne i u ime igrača, jer to ostavljam da oni sami učine. Mene je iskreno sram kako smo izgledali danas i nemam riječi kojima bih opisao igru svoje momčadi, ako se ovo uopće može i nazvati igrom. Neki igrači su šetali po terenu, i meni je sada iskreno žao što nismo od prve minute krenuli sa mladima Čilićem i Odakom.
Kako ono ide da se podsjetimo ? "Fazon je u tome..."rodjak je napisao/la:ma ko mi je to idio zrinju J opet na "domacem" terenu rvatskog shportskog kluba,hebo te postali ste "gradina 2" tj.kanta za napucavanje.Kad igrate derby sa Gradinom da vidimo zaista ko je trenutno bolji u ovom trenutku,nekako mi je Gradina 1 opasnija ja tipujem na njih

Dao bog da je naštimano (jer svi znamo da toga ima) ali bojim se da je u pitanju ovo drugo.Da je tekma naštimana niti bi se mi ovako osramotili , niti bi naš igrač dobio crveni karton.Uostalom mi nikoga nismo dobili kući pa da smo mogli reći da je utakmica mirno privedena kraju.Ako smo dobili onda je to bilo 1-0 ili 2-1 a gubili smo 1-4,0-3,0-2,1-2 itd.Jednostavno mi ne znamo kući napadati i stvoriti pritisak.Nikad lošiji Zrinjski ,bilo je i lošijih plasmana ali ovoliko loših utakmica nikada.Bez obzira na ove bodove mislim da je Gošk već ispao iako ondje ima nekoliko solidnih igrača.aS_Roma je napisao/la:pa ti isti maldi igraci su sigurno isto neki dan igrali protiv motoviranog Zelje pa ???19UM94 je napisao/la:eto uvjeravajte me da je namješteno ja vam kažem GOŠK je bio bolji... nevjerovatno su odigrali svaka čast. izvukao trener maksimum iz njih **** rekli mu ako ispadnete iz lige ideš ... a zrinjski desetkovan i sa mladom ekipom nije mogao više , neznam šta oćete vi ?
Ni tad vam nije znacio taj bod ili bodovi .. Sve je ovdje naštimano uzeli ste pare, koje vam trebaju da li bodove koji vam ne trebaju i to je to , cist racun duga ljubav .. ili umjesto para imate sljedece godine 3 boda iz Gabele kad vam bude vise to trebalo , jeste i vi naivni ...
Sada se vidi koliko za ovu ekipu znače Stojkić,Radeljić,Milićević.
Jučer mi je za oko zapela jedna pozitivna stvar.Znam da je rano i da se ne može ništa tvrditi nako 30 minuta ali nekako mi se čini da bi onaj sa brojem 26, koliko sam razumio to je Odak,mogao biti novi Stojkić.Momak je u par navrata pokazao da zna s loptom , ima zavidnu brzinu i tehniku.Mada u onom sivilu nije teško bilo pokazati nešto više , nadam se da se ne varam ali vidjet ćemo.Nadam se da će dobiti više šanse.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- Armageddon2012
- Kontakt:
sta se desava sa ovim lazarom marjanovicem?
dao nam je gol u banjaluci na proslavi titule igrajuci za leotar,svidio nam se svima kao igrac,par dana nakon toga dosao na potpis ugovora kao pojacanje za LS,ali nasoj upravi se nije svidjelo to sto je sa svim prethodnim klubovima imao amaterski ugovor i propadne transfer...
zrinjskom to naravno nije smetalo,i dobili su super igraca....bas mi je bilo krivo zbog tog raspleta,ali u zadnje vrijeme se slabo cuje za njega,evo da nije juce dobio crveni karton ne pamtim kad sam cuo nesto o njemu...
o cemu se radi,je li pao u formi,nesportski zivot,ne voli ga trener ili sta?

dao nam je gol u banjaluci na proslavi titule igrajuci za leotar,svidio nam se svima kao igrac,par dana nakon toga dosao na potpis ugovora kao pojacanje za LS,ali nasoj upravi se nije svidjelo to sto je sa svim prethodnim klubovima imao amaterski ugovor i propadne transfer...
zrinjskom to naravno nije smetalo,i dobili su super igraca....bas mi je bilo krivo zbog tog raspleta,ali u zadnje vrijeme se slabo cuje za njega,evo da nije juce dobio crveni karton ne pamtim kad sam cuo nesto o njemu...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Armageddon2012 je napisao/la:sta se desava sa ovim lazarom marjanovicem?![]()
Unistili ga mendazeri i pohlepa za novcem i transferom na brzinu,nakon dolaska prometnuo se u glavnog igraca,tako je i djelovao na terenu ,lani prvi dio sezone svojim asistencijama i golovima drzao zrinjski u vrhu tablice,nakon toga dolazi zimska pauza,nasi ga nisu htjeli pustiti meni se cini u 2. Bundesligu bez novca ,pada psihicki,u novinama izjavljuje da ima problema sa glavom,tj. drugim rijecima ne igra mu se i na taj nacin evo stagnira vec godinu i pol. propada karijera moj Lazare a mogao se biti netko i nesto!
Ima tu prste i Peric koji je opcenito unazadio sve mlade igrace i nitko nije napredovao pod njegovim vodstvom tako i Lazar!
- Armageddon2012
- Kontakt:
steta,imao je predispozicije da postane pravi igrac.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
peric nas je unistio za ovu sezonu da je otisao poslije poraza od travnika mozda se i moglo nesto jer je kup dolazio tek 20 dana poslije mogo je karacic malo dic ekipu i on to moze to smo vidjeli protiv slavije.nazalost pali smo u prosjek bh nogometa i mislim da cemo se u vrh vratiti za 2-3 godine
Uništio ga je Peric najviše, pa onda ovo ostalo što je rekao Bekic. Baš sam jučer čuo raazgovor Lazara i još nekog lika. Pita ga ovaj jeste li to prodali utakmicu, kaze on "ma sta cemo prodati nakon Perica ne mozemo 30 minuta trčati, niko nije spreman, dobro pa se ne borimo za opstanak."
werly je napisao/la:peric nas je unistio za ovu sezonu da je otisao poslije poraza od travnika mozda se i moglo nesto jer je kup dolazio tek 20 dana poslije mogo je karacic malo dic ekipu i on to moze to smo vidjeli protiv slavije.nazalost pali smo u prosjek bh nogometa i mislim da cemo se u vrh vratiti za 2-3 godine
Sumnjm da cemo mi vise ikada biti prvaci sa ovakvim nacinom rada,mladim igracima iz kluba se dovode nekakvi anonimusi da se uz njih afirmiraju a Crnova,Barisica,Poredskih,Bekica i ostalih netalentiranih stranaca ionako nije briga za HSK tako dok se god ovo dogadja realnost je 9.10 mjesto na tablici!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.