m1x je napisao/la:Nekoliko juniora je prebačeno u prvi tim i vjerovatno je i to imalo uticaja na rezultate.
Činjenica je da je Slobodin omladinski pogon jedan od najboljih u državi i od njih nikad nije sramota izgubit.
13:0 jest smiješan rezultat ali sad pljuvat djecu i tražit imena je čista glupost. Ne sjećam se da je iko ovdje pohvalio tu djecu kad su pobjeđivali. Ko je od vas bar jednom pogledao neku utakmicu kadeta ili juniora?
Ima tu talentovanih momaka koji će za par godina biti naši prvotimci i ovi porazi će im pomoći da uvide neke greške i da ih u budućnosti ne ponavljaju, to i jest svrha omladinskog fudbala.
Bas zbog tih talentovanih momaka i pisem sve ovo. Trenirao sam 10 godina i bio licno svjedok nebrojeno puno talenata u Lukavcu koji su propali zbog ovih ili onih razloga a najmanje svojom krivicom.
Ponovicu jos jednom: kako treba odigrati da izgubis 13:0, a i proslo kolo su izgubili 6 ili 7 :0. Znaci da nesto nije u redu i neko treba da odgovara. Navescu neke od mogucih razloga ( jer ja ne pratim igre mladjih timova

)
Ili su treneri zalutali ili igraju babini i ini sinovi ili je u pitanju neki bojkot. Mozda i kombinacija nekog od ponudjenih odgovora.
Bilo kako bilo mene ne zanimaju imena i ko igra i dal je piskio dal je kakio. Mene interesuje ime Radnicki i Lukavac i svako ko sramoti to ime treba da bude sankcionisan i ako treba da se objavi i javno. Nebitno dal su u pitanju pjetlici ili seniori nesto ne valja.
A rad naseg omladinskog pogona najbolje vidimo sada.
Koliko igraca imamo iz naseg pogona u prvih 16???? Subu i dva juniora nek me isprave ako grijesim.