Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja baTrequartista je napisao/la:U prvom dijelu sezone protiv Napolija, Intera, Fiorentine, Milana i Lazia osvojeno 5 bodova, u drugom protiv istih protivnika 13.
Baš smo loši u derbijima.
Što nam se ne bi svijdelo? Milan je najveći rival Juventusu u Italiji. Uostalom ako se Inter i Milan ne plasiraju u Ligu šampiona od sljedeće sezone Juventus će biti u drugoj jakosnoj skupini na izvlačenju, što znači lakša grupa.farukzidane je napisao/la:to da fiorentina ide u ligu prvaka umjesto milana,,,,,e to se nece svidjeti vecini navijaca juventusa u italiji,,,nadam se da znate da poslije intera, torina,,,viola je najmrzi klub nama,,,,,
Ko drugom jamu Kopa LibertadoresTrequartista je napisao/la:Što nam se ne bi svijdelo? Milan je najveći rival Juventusu u Italiji. Uostalom ako se Inter i Milan ne plasiraju u Ligu šampiona od sljedeće sezone Juventus će biti u drugoj jakosnoj skupini na izvlačenju, što znači lakša grupa.farukzidane je napisao/la:to da fiorentina ide u ligu prvaka umjesto milana,,,,,e to se nece svidjeti vecini navijaca juventusa u italiji,,,nadam se da znate da poslije intera, torina,,,viola je najmrzi klub nama,,,,,
O svemu ja razmišljam.
Sto se navijaca tice ogromna je mrznja ako ne i najveca izmedu Juventusovih i Fiorentininih.Trequartista je napisao/la:Što nam se ne bi svijdelo? Milan je najveći rival Juventusu u Italiji. Uostalom ako se Inter i Milan ne plasiraju u Ligu šampiona od sljedeće sezone Juventus će biti u drugoj jakosnoj skupini na izvlačenju, što znači lakša grupa.farukzidane je napisao/la:to da fiorentina ide u ligu prvaka umjesto milana,,,,,e to se nece svidjeti vecini navijaca juventusa u italiji,,,nadam se da znate da poslije intera, torina,,,viola je najmrzi klub nama,,,,,
O svemu ja razmišljam.
Trenutno korisnika/ca: J1897, realniTakticar, Yucca i 18 gostiju.