GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Šta mu reče Rukavina ???
sta god da mu je rekao **** je..Zekoo je napisao/la:Šta mu reče Rukavina ???
jbemu syebe 4 na 1 akciju i onda nesto sere jedvaju i halilovicu. ma mars u pm..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jbga jes da je stariji al igra se utakmica(profesionalna) i krkanski mu je pravo ovo ispalo!Lillard je napisao/la:sta god da mu je rekao **** je..Zekoo je napisao/la:Šta mu reče Rukavina ???
jbemu syebe 4 na 1 akciju i onda nesto sere jedvaju i halilovicu. ma mars u pm..
ma rukavini ce ovo bit posljedna sezona u dinamu. hvala bogu dragom da ide vise. dosta ga je.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
rukavina je postao fudbaler spletom sretnih okolnosti
Provjereno iz prve ruke od momka koji je nekad s njim igrao 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sta god da je Rukavina sje*ao Halilovic bi morao znati da ovaj ima 10 godina vise, ne 10 u odnosu 26-36, vec u odnosu 16-26, sto znaci da je ovaj sad vec covjek, a Halilovic dijete i tako se mora i ponasati pa taman da je Messi. Trebao je sutit, a poslije utakmice popricati ako ga je vec mucilo nesto. Uostalom, Halilovic je taj koji je proslo kolo u Zapresicu letio van nakon poluvremena zbog sebicnosti, pa bi trebao prvo pogledati kakav je on. Bojim se da ga je ova slava dobro u glavu udarila, treba se na zamlju spustit i ponasat se u skladu sa svojim godinama. Nek suti i radi i uspjet ce. S ovim je samo problem napravio. Ne opravdavam Rukavinu, ali red se mora znati.
Pa Halilovic se naljutio s pravom. Kao i svi u tom napadu kad su isli 4na1. Ali nista vise od ljutnje. A Rukavina je njemu je*ao majku. Poslije se s Jedvajom obracunavao...
Radio sam, nisam pogledao utakmicu, a na netu sam procitao da je Halilovic prigovorio Rukavini. Na osnovu toga sam napisao post. Ako je bilo drugacije, jer novinari vole zapaprit, onda zanemarite, al svakako mislim da mu mali nema sta prigovarat. Po tom pitanju sebicnosti je gori od Rukavine 100x. Al ajde, bit ce sutra negdje snimka, pogledat cu i vidjet sto se zapravo zbilo.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Dinamo se iz Vinkovaca vratio s minimalnom pobjedom zahvaljujući golu Tina Jedvaja, a na kraju utakmice kamere su uhvatile raspravu Ante Rukavine i Alena Halilovića što je kasnije dobilo dosta prostora u medijima...
Na kraju susreta u Vinkovcima Ante Rukavina i Alen Halilović su se porječkali, međutim vrlo brzo su izgladili sve nesporazume. Modri dvojac ističe kako je sve preuveličano i da se u biti nije dogodilo ništa neobično.
"Mediji su sve napuhali, nije se dogodilo baš ništa neobično. Takvih situacija ima na svakoj utakmici, samo što je to sad kamera uhvatila. Nakon utakmice smo razgovarali i odmah riješili sve nesporazume", prenosi riječi Ante Rukavine Dinamova stranica.
Rukavina je isto tako istaknuo kako nema nikakvih problema niti s Jedvajom koji je došao razdvojiti njega i Halilovića.
"Sve su to gluposti. Jedvaja sam kao i obično nakon povratka u Zagreb odvezao kući", dodaje Rukavina.
Da se u biti ništa posebno nije dogodilo između njega i Rukavine, potvrdio je i sam Halilović.
"Takvih rasprava ima na svakoj utakmici, ali obično se ne vide pred kamerama. Ane i ja smo u dobrom odnosu i vezan sam uz njega jer sam umjesto njega ušao u igru u Koprivnici kada sam zabio svoj prvi gol za seniore Dinama. Sve se napuhalo i pretjeralo, a u biti ništa se nije dogodilo", dodaje Halilović.
Na kraju susreta u Vinkovcima Ante Rukavina i Alen Halilović su se porječkali, međutim vrlo brzo su izgladili sve nesporazume. Modri dvojac ističe kako je sve preuveličano i da se u biti nije dogodilo ništa neobično.
"Mediji su sve napuhali, nije se dogodilo baš ništa neobično. Takvih situacija ima na svakoj utakmici, samo što je to sad kamera uhvatila. Nakon utakmice smo razgovarali i odmah riješili sve nesporazume", prenosi riječi Ante Rukavine Dinamova stranica.
Rukavina je isto tako istaknuo kako nema nikakvih problema niti s Jedvajom koji je došao razdvojiti njega i Halilovića.
"Sve su to gluposti. Jedvaja sam kao i obično nakon povratka u Zagreb odvezao kući", dodaje Rukavina.
Da se u biti ništa posebno nije dogodilo između njega i Rukavine, potvrdio je i sam Halilović.
"Takvih rasprava ima na svakoj utakmici, ali obično se ne vide pred kamerama. Ane i ja smo u dobrom odnosu i vezan sam uz njega jer sam umjesto njega ušao u igru u Koprivnici kada sam zabio svoj prvi gol za seniore Dinama. Sve se napuhalo i pretjeralo, a u biti ništa se nije dogodilo", dodaje Halilović.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
8 titula zaredom osigurana. Svaka čast za momke i ekipu. 15.titula prvaka Hrvatske i osma zaredom
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ono...ludilo.
Kad znaš u kakvoj jakoj konkurenciji su te titule osvojene, onda one dodatno dobivaju na težini.Sportfanatik je napisao/la:8 titula zaredom osigurana. Svaka čast za momke i ekipu. 15.titula prvaka Hrvatske i osma zaredom

Zadnja izmjena: KSIVLE, dana/u 22 apr 2013, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
SiamoNoi je napisao/la:Ono...ludilo.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ovo je stara slika, al svejedno

SiamoNoi je napisao/la:Ono...ludilo.

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
de to pojasni malo svega ti...Bosniacum Lilium je napisao/la:rukavina je postao fudbaler spletom sretnih okolnostiProvjereno iz prve ruke od momka koji je nekad s njim igrao
NAPRIJED NARODE!
- franklampard8
- Kontakt:
http://max.tportal.hr/video.aspx?videoId=16847" onclick="window.open(this.href);return false;franklampard8 je napisao/la:Izvjestaj sa tekme protiv Cibalije ?

http://www.rtl.hr/video/sport/33375/kuz ... aboraviti/Pošto je stiglo puno pitanja vezanih za članstvo u klubu, ponovit ćemo još jednom da ove godine nismo organizirali akcije učlanjenja po cijeloj Hrvatskoj i Hercegovini, jer su ljudi koji su učlanjeni u klub preko nas čekali članske iskaznice i po 6 mjeseci, a neki ih još nisu dobili. Povjerenici koji su surađivali s nama šikanirani su iz kluba kojem su njegovi članovi i navijači na zadnjem mjestu, pa vas molimo da se učlanujete sami, sve informacije na sljedećem linku:
http://gnkdinamo.hr/%C4%8Dlanstvo#anchor" onclick="window.open(this.href);return false;
Ono što je bitno, je da nakon što vam stigne članska iskaznica, svoje podatke dostavite mailom na adresu [email protected]
Isto tako na ovoj formi na našoj web stranci možete se prijaviti za newsletter kako bi bili informirani o svim akcijama zzd-a. Oni koji se učlane i dostave nam podatke automatski ulaze u našu bazu podataka i ne moraju se dodatno privaljivati. Uskoro će ponovno profunkcionirati i forum na stranici pa se možete uključiti i tamo. Ponavljamo članova s mailom je u bazi preko 5000, nemojte čekati da vas se moli jer Dinamo će uskoro biti vaša odgovornost. Naučimo se zajedno brinuti o svom klubu jer Franje Tahija više nema, a mi nismo kmetovi.
http://www.zajednozadinamo.com/budi-informiran.php
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/kadar- ... 74333.aspx

Trito jesi popratio ti ovo?I ne samo da po ko zna koji put obećaješ i dijeliš novac koji nije tvoj nego Dinamov, ne samo da opet kršiš Statut našeg kluba:
Dinamov Statut u čl. 9 kaže da je klub neutralan po pitanju politike i vjere i da je diskriminacija bilo koje vrste prema državama, osobama ili skupinama osoba temeljeno na njihovoj rasi, vjeri, spolu, jeziku, političkom opredjeljenju ili bilo čemu drugome zabranjena i predstavlja razlog za suspenziju iz kluba.
Nego kršiš i odredbe UEFE:
Last season UEFA began taking disciplinary action against clubs who it felt were promoting overtly political viewpoints,
http://analoguefootball.wordpress.com/20...bs-part-1/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mah...nisam moga ic :/
Ima sam faks od 2ipo pa nadalje
, ali vidio sam da je dosta Boysa doslo, u pratnji policije (prosli put kad je Dinamo ovdje igra je izbilo tesko sranje pa vjerojatno zbog toga).
Izgleda da Maminjove fore puse jedino u Kninu jos, navodno da su na svaku pjesmu od Boysa salve zvizduka dolazile sa suprotne tribine.
A zao mi je, bas sam zelio vidit uzivo malog Brodica i Halilovica. Nista, cekam drugu priliku
. Za 200 godina Dinare 
Ima sam faks od 2ipo pa nadalje

Izgleda da Maminjove fore puse jedino u Kninu jos, navodno da su na svaku pjesmu od Boysa salve zvizduka dolazile sa suprotne tribine.
A zao mi je, bas sam zelio vidit uzivo malog Brodica i Halilovica. Nista, cekam drugu priliku

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.