to se ocekivalo,vec sam pomislio da ce poluvrijeme proci a da se hejteri ne oglaseNEZALAGANJE je napisao/la:Kakvo s.ranje od sudjenja u korist MIA,za sad...Strasno...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
to se ocekivalo,vec sam pomislio da ce poluvrijeme proci a da se hejteri ne oglaseNEZALAGANJE je napisao/la:Kakvo s.ranje od sudjenja u korist MIA,za sad...Strasno...
To ti kazem,svaki ulaz pod kos je faul...A ovamo 2 puta na Jenningsu nista plus faul Wadea na Dunleavyevom polaganju...Carlo je napisao/la:miami može zabijati samo s slobodnih bacanja, odlična odbrana gostiju.
Vazda u zivotu!Da necu navijati za p.ickice koje su se udruzile u svom primeu da bi osvajale titule,sto se nije desilo u historiji NBA-a...L-Train je napisao/la:to se ocekivalo,vec sam pomislio da ce poluvrijeme proci a da se hejteri ne oglaseNEZALAGANJE je napisao/la:Kakvo s.ranje od sudjenja u korist MIA,za sad...Strasno...
za sve postoji prvi putNEZALAGANJE je napisao/la:Vazda u zivotu!Da necu navijati za p.ickice koje su se udruzile u svom primeu da bi osvajale titule,sto se nije desilo u historiji NBA-a...L-Train je napisao/la:to se ocekivalo,vec sam pomislio da ce poluvrijeme proci a da se hejteri ne oglaseNEZALAGANJE je napisao/la:Kakvo s.ranje od sudjenja u korist MIA,za sad...Strasno...
iznerviro me ovih zadnjih par pozecija, ali i cijeli tim u ove zadnje dvije minute. Spasi nas poluvrijeme.NEZALAGANJE je napisao/la:Joj Lina kako prodaje lopte!
jedan je pat riley koji realizuje takvo nestoNEZALAGANJE je napisao/la:Vazda u zivotu!Da necu navijati za p.ickice koje su se udruzile u svom primeu da bi osvajale titule,sto se nije desilo u historiji NBA-a...L-Train je napisao/la:to se ocekivalo,vec sam pomislio da ce poluvrijeme proci a da se hejteri ne oglaseNEZALAGANJE je napisao/la:Kakvo s.ranje od sudjenja u korist MIA,za sad...Strasno...
uz sut 9 od 11work je napisao/la:Miami tačno onoliko koliko treba, bez umora lagano riješili utakmicu. Jamesu se minute tempiraju, polako treba doći do najbolje forme. Ovako za 30ak minuta skoro triple double, da je trebalo imao bi i to.
Sto se nisi sinoc javio o sudijamaNEZALAGANJE je napisao/la:Vazda u zivotu!Da necu navijati za p.ickice koje su se udruzile u svom primeu da bi osvajale titule,sto se nije desilo u historiji NBA-a...L-Train je napisao/la:to se ocekivalo,vec sam pomislio da ce poluvrijeme proci a da se hejteri ne oglaseNEZALAGANJE je napisao/la:Kakvo s.ranje od sudjenja u korist MIA,za sad...Strasno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.