FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 apr 2013, 00:48

Te nabrojane kad bi doveli tek bi onda bili kanta za nabijanje... :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 22 apr 2013, 00:52

Sabinho je napisao/la:Ekipa je crnjak teski zaista,po meni treba pruziti sansu Handzicu i Radovcu,zahvaliti se Zlatkovicu,Tatomirovicu,Bandovicu po hitnom postupku.Pojacanja je tesko naci,ali po meni bi trebali pogledati neka odovih imena koja sam ja zapazio:

Jasmin Moranjkic -Zvijezda Gradacac odbrana
Nebojsa Popovic-Travnik Napad
Marko Basara -Radnik Vezni red
Gojko Cimirot -Leotar Vezmi red
Nikola Grubjesic -Leotar Napad
Zoran Kokot -Slavija Napad

Po meni bi ovi momci predstavljali nekakva pojacanja,nije Bog zna sta ali prateci Sarajevo upratio sam i ove momke pa eto.
Hajd ok ove i ne poznajem tako dobro jer nisam navijac Sarajeva, ali ne znam care što Bandović :?: :? danas vas je spasio sigurno 2-3 gola. Dobar je bio i u Veležu. Sasvim dobar golman za naše lige.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 apr 2013, 01:00

Baja_Zvjerka je napisao/la:Te nabrojane kad bi doveli tek bi onda bili kanta za nabijanje... :mrgreen:
Pa jarane kad smo igrali protiv njhovih timova ovi momci su te timove cupali a i kad sm pratio njihove klubove u ostalim utakmicama ovi momci su dosta odskakali,a neke sam gledao uzivo vise puta.Svakako da bi neki od njih (posebno Kokot i Moranjkic) bili sasvim solidna pojacanja za nas tim.Ovog Melunovica ne mogu ocima pogledat,pa u Teplicama je u zadnjih 6 mjeseci kad je bio tamo kaznjavan deetak puta zbog pijancenja i nocnih provoda,jedino za to je dobar.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 apr 2013, 01:05

bluemania je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ekipa je crnjak teski zaista,po meni treba pruziti sansu Handzicu i Radovcu,zahvaliti se Zlatkovicu,Tatomirovicu,Bandovicu po hitnom postupku.Pojacanja je tesko naci,ali po meni bi trebali pogledati neka odovih imena koja sam ja zapazio:

Jasmin Moranjkic -Zvijezda Gradacac odbrana
Nebojsa Popovic-Travnik Napad
Marko Basara -Radnik Vezni red
Gojko Cimirot -Leotar Vezmi red
Nikola Grubjesic -Leotar Napad
Zoran Kokot -Slavija Napad

Po meni bi ovi momci predstavljali nekakva pojacanja,nije Bog zna sta ali prateci Sarajevo upratio sam i ove momke pa eto.
Hajd ok ove i ne poznajem tako dobro jer nisam navijac Sarajeva, ali ne znam care što Bandović :?: :? danas vas je spasio sigurno 2-3 gola. Dobar je bio i u Veležu. Sasvim dobar golman za naše lige.
Zna iscupat' nekad brate,ali previse kiksa i cudan je u mnogim situacijama.U Travniku je zijanio ispostavilo se na kraju jedini gol na tekmi,a imao je jos minimalno tri greske nakon kojih su padali golovi kasnije.Ono danas je kap koja je prelila casu.Mnogima se zahvaliti i forsirati snage iz vlastitog pogona i ubaciti jos dva igraca iskusnija iz ove lige.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 22 apr 2013, 01:05

bagrcavi je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:Prijatelju to ni u jednom ugovoru na svijetu nema da igrac trazi da bude kapiten, to ti je suludo, slagao te neko. Ekipa, trener su odlucili da bude tako a za to najvise kriv Jovic, iako sam mislio da ce Musemic to srediti na staro al izgleda da ni on ne zeli da se petlja u to.

Sve u svemu to i nije bitno. Sarajevo kao ekipa je ocajna i to je najveci problem. Sad se tek vidi da problem nije bio u Jovicu, ni Musemic nece nista bolje uraditi.
Nema u ugovoru ali sigurno može biti uslov koji postavi igrač za potpis ili produženje ugovora.
Ne znam jeste li prije postavljali, ali evo vam primjer sa otoka. Naime, kada je Evri (Man.Utd) istekao ugovor, Ferguson mu je odmah ponudio kapitesku traku, na sto je ovaj bio veoma oduseljen. Ubrzo nakon toga, ugovor je bio i produzen.... Dakle, nema direktno u ugovoru, ali moze uticati indirektno... (Nemojte sada biti bukvalci pa svatati da je samo zbog trake Evra produzio, logicno da se radilo o vecoj svoti novca u ugovoru nego sto je do tada imao, ali eto ta traka je opet imala nekog svog uticaja)

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 22 apr 2013, 01:25

Pa i Amar je ponudio Svraki kapitensku prije potpisa produženja ugovora, to svako živ zna. To je uobičajna praksa danas.

Ko ima love u ugovoru ponudi veće bonuse i platu, ko nema traži neki drugi način da primami igrača da ostane.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 22 apr 2013, 02:07

ŠB_Fidelis je napisao/la:Slazem se za Corica, za Kordica ne znam, ne mislim da se moze sa sigurnosti to reci, ja osobno nisam vidio nikakvu snimku koja bi to potvrdila, a vjerujem da bi sudac da je to vidio zaustavio igru,
evo ti snimak gdje se vidi kako zaustavlja loptu rukom. prebaci 1:15
[youtube][/youtube]

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 22 apr 2013, 03:19

Trequartista je napisao/la:Pa i Amar je ponudio Svraki kapitensku prije potpisa produženja ugovora, to svako živ zna. To je uobičajna praksa danas.

Ko ima love u ugovoru ponudi veće bonuse i platu, ko nema traži neki drugi način da primami igrača da ostane.
Pa ja kad se on povrijedio i vratio u ekipu...kapiten Stanic...nigdje veze ba.

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 22 apr 2013, 07:54

ljudi kako je radovpc igro

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 22 apr 2013, 09:20

KOLASINAC je napisao/la:ljudi kako je radovpc igro
solidno, mislim da je mogao još igrati ali valjda je povreda neka bila u pitanju pa je na poluvremenu izveden...

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 22 apr 2013, 09:29

Evo danas, dan poslije utakmice, hladne glave tvrdim da smo od strane Vukasovića pokradeni u Š.B. Prvenstveno ovdje mislim na drugi gol Kordića, gdje se očito vidi da je isti poslije ispucavanja Bandovića rukom zaustavio loptu i postigao pogodak. Crveni karton je trebao dati, čini mi se, Ćoriću zbog starta na Suljiću koji je bio u gol šansi, što je nastavak kriminalnog suđenja glavnog suca. Inače, Široki je bio bolji i zaslužio je pobjedu igrom, dok su naši početak II poluvremena odigrali ko p..ke. Ipak Radosav je direktno uticao na rezultat utakmice i trebao bi na hlađenje na duže vrijeme. Neobično mi je i to što se niko iz kluba nije oglasio u vezi s ovom sudačkom lakrdijom. Drugo mjesto do kraja , s ovakvom ekipom ravno tituli, s kojom sam se ja halalio još u Srebreniku.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 apr 2013, 09:36

Pašalić je napisao/la:Evo danas, dan poslije utakmice, hladne glave tvrdim da smo od strane Vukasovića pokradeni u Š.B. Prvenstveno ovdje mislim na drugi gol Kordića, gdje se očito vidi da je isti poslije ispucavanja Bandovića rukom zaustavio loptu i postigao pogodak. Crveni karton je trebao dati, čini mi se, Ćoriću zbog starta na Suljiću koji je bio u gol šansi, što je nastavak kriminalnog suđenja glavnog suca. Inače, Široki je bio bolji i zaslužio je pobjedu igrom, dok su naši početak II poluvremena odigrali ko p..ke. Ipak Radosav je direktno uticao na rezultat utakmice i trebao bi na hlađenje na duže vrijeme. Neobično mi je i to što se niko iz kluba nije oglasio u vezi s ovom sudačkom lakrdijom. Drugo mjesto do kraja , s ovakvom ekipom ravno tituli, s kojom sam se ja halalio još u Srebreniku.
zar nije ovaj pinokio trebao dosad završiti sudačku karijeru, pošto je već napunio 45. godina? bilo je govora da mu je prošla sezona posljednja, ali izgleda da će odraditi još ovu... :?

P.S. Inače ovaj kvazi sudac, uz onog ćelu s Save Dominkovića najodvratniji sudci koji su se pojavili na kugli zemaljskoj, fuj i jedan i drugi... :lol: :lol:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 22 apr 2013, 09:39

AlemC85 je napisao/la:
Pašalić je napisao/la:Evo danas, dan poslije utakmice, hladne glave tvrdim da smo od strane Vukasovića pokradeni u Š.B. Prvenstveno ovdje mislim na drugi gol Kordića, gdje se očito vidi da je isti poslije ispucavanja Bandovića rukom zaustavio loptu i postigao pogodak. Crveni karton je trebao dati, čini mi se, Ćoriću zbog starta na Suljiću koji je bio u gol šansi, što je nastavak kriminalnog suđenja glavnog suca. Inače, Široki je bio bolji i zaslužio je pobjedu igrom, dok su naši početak II poluvremena odigrali ko p..ke. Ipak Radosav je direktno uticao na rezultat utakmice i trebao bi na hlađenje na duže vrijeme. Neobično mi je i to što se niko iz kluba nije oglasio u vezi s ovom sudačkom lakrdijom. Drugo mjesto do kraja , s ovakvom ekipom ravno tituli, s kojom sam se ja halalio još u Srebreniku.
zar nije ovaj pinokio trebao dosad završiti sudačku karijeru, pošto je već napunio 45. godina? bilo je govora da mu je prošla sezona posljednja, ali izgleda da će odraditi još ovu... :?

P.S. Inače ovaj kvazi sudac, uz onog ćelu s Save Dominkovića najodvratniji sudci koji su se pojavili na kugli zemaljskoj, fuj i jedan i drugi... :lol: :lol:
Ostace on jos malo suditi u ovoj nasoj Ligi jer nam treba ovakvih kvalitetnih sudaca sa mudi.ma koji ne podlijezu pritisku sa dr. strana.... Najbolji sudac u nasoj Ligi koji se pojavio....
BOG da ga pozivi jos dugo, a da nam i on sudi jos dugo...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 22 apr 2013, 09:40

MrMuscle je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:

Ostace on jos malo suditi u ovoj nasoj Ligi jer nam treba ovakvih kvalitetnih sudaca sa mudi.ma koji ne podlijezu pritisku sa dr. strana.... Najbolji sudac u nasoj Ligi koji se pojavio....
BOG da ga pozivi jos dugo, a da nam i on sudi jos dugo..
.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 apr 2013, 09:41

po 550. put nemože mu dat crveni jer je pustio prednost onom lijevom tamo ćelavom, todoroviću ili kako se već zove koji je imao 100% šansu, prebacio je bilobrka ali je lopta prošla malo pored gola.zato je žuti karton..

i kordićeva ruka se uopće ne vidi.ja sam bio s ove strane na sjeveru gdje sam vidio da uopće nije uštopao loptu rukom nego ga je pogodila u spoj ramena, ruke i tijela..u sisu! :lol: samo mu je ruka trznula jer se iznenadio, napucao ga je...kad je bandovic trazio ruku vukasovic je odmah pokazao gdje ga je udarila i po onom sto sam i ja vidio bio je u pravu..

također ako ćeš već sve gledat što ne spominješ rušenje roskama u 16m?

imali ste nas na pecari ko nikada do sad samo da ste u nastavku odigrali pametnije..al čim smo mi uspostavili igru bili ste u rangu gradine, niste znali di udarate a široki je stvarao šansu za šansom bez problema.2-3 pasa i gol šansa, samo eto šteta ne uđe ni jedna više.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 apr 2013, 09:50

Ma kakva kradja, greska i ako se desila kod drugog gola, nije toliko ocigledna. Lako je pricati poslije pregledanog snimka iz svakog ugla. Crveni karton nama nista ne bi pomogao, plus sto je pravilo takvo da se mora zaustaviti igra da bi ga dodijelio.

Jednostavno, ko je gledao utakmicu, pocetak drugog poluvremena je bio takav da je S.B. mogao dati golova koliko im je trebalo. Fali ta agresivnost u odbrani, prelagano su dolazili u sansu. To je jednim dijelom i zahvaljujuci povredi Tadejevica, koji je odlicno stajao na lijevom boku.
#divovi

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 22 apr 2013, 10:29

Pa stvarno se vama neke stvari trebaju crtati. Do kad ce vam svake godine biti kriv neko treci.
Pa majka mu stara gledaj te sudenje lige prvaka Dortmund-Malaga dva cista ofsajda ko dan drugi 5 igraca u ofsajdu oni daju gol idu polufinale, halo liga prvaka. Pa sudija nije nista kazenjen, jeste ludi vise.
Nemate uprave, nemate igraca, nema te nista kakav vise crni sudija, komitet, Osim, Vukasovic sta se desava s vama ??

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 22 apr 2013, 10:41

stvarno vise niste ni smijesni koliko ste zalosni ccc..pa dokle vise te teorije zavjere u vasoj glavi?pa ovdje je jedan vas momak na poluvremenu dok ste vodili 1:0 govorio kako je sudija odlican,kako nema gresaka sve korektno i cim vas neko stisne okrene i slicno odmah namjesteno i slicno,kakva je to psiha kod vas?pa kad ste bili prvi na pocetku sezone niko kao vi,najjaci ste i slicno,mislim to su vase standardne price kad ste par kola prvi,ali zasto tad ne spominjete sudjenje i ostale aktere sto spominjete?tad je liga po vama po korektnosti kao engleska premier liga..
pametnije bi vam bilo da malo gledate i cistite oko svoje baste jer kad tu pocistite sve ce vam bit jasnije,previse
ubleha imate u klubu koje vam prodavaju djecije price veoma jeftino,gledajte malo i s te strane,pokusajte malo realno da gledate mozda i shvatite u cemu je najveci problem...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 22 apr 2013, 10:43

twisttm87 je napisao/la:stvarno vise niste ni smijesni koliko ste zalosni ccc..pa dokle vise te teorije zavjere u vasoj glavi?pa ovdje je jedan vas momak na poluvremenu dok ste vodili 1:0 govorio kako je sudija odlican,kako nema gresaka sve korektno i cim vas neko stisne okrene i slicno odmah namjesteno i slicno,kakva je to psiha kod vas?pa kad ste bili prvi na pocetku sezone niko kao vi,najjaci ste i slicno,mislim to su vase standardne price kad ste par kola prvi,ali zasto tad ne spominjete sudjenje i ostale aktere sto spominjete?tad je liga po vama po korektnosti kao engleska premier liga..
pametnije bi vam bilo da malo gledate i cistite oko svoje baste jer kad tu pocistite sve ce vam bit jasnije,previse
ubleha imate u klubu koje vam prodavaju djecije price veoma jeftino,gledajte malo i s te strane,pokusajte malo realno da gledate mozda i shvatite u cemu je najveci problem...
Nije to problem od jučer, to je loša navika iz '46 .
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 22 apr 2013, 11:11

Onaj mali Radovac odlican,drzao fino sredinu u prvom poluvremenu,cim izadze nista...steta ako ce ici iz sarajeva,steta za ovu nasu ligu,kod nas talenat jedva odigra 2-3 tekme,ako i toliko i odma ode...**** nas,radujemo se nekoj sici od love,a za godinu dvije on i sl. Njemu ce vrijediti milione...a mi cemo gledati kojekakve kvazi fudbalere....Suljic fantastican...Siroki nema kondicije,treba li ste ih uzeti na trku,kao sto mi uzimamo,al ste izgledali bezvoljno totalno,ne razumijem...???
Amare hvala ti...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.