Mislio sam generalno na dešavanja na domaćim terenima. Prilično je jasno šta je povod za većinu sukoba.Ultra05 je napisao/la:Nema veze vjera i nacija za ovo na relaciji Ultrasi vs Fukare,to su te nove generacije ultrasa.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moze, ponovicemo je ali na Tusnju. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sutra će to oni reći odmah vjerovatno, ako bude utakmica nova ili poluvrijeme da se odigra to će biti odmah sad u srijedu, i sigurno opet u Rodoču, ali bez prisustva gledalaca, uglavnom sutra sigurno odluka......

-
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj bez prisustva gledalacasodagrad je napisao/la:Sutra će to oni reći odmah vjerovatno, ako bude utakmica nova ili poluvrijeme da se odigra to će biti odmah sad u srijedu, i sigurno opet u Rodoču, ali bez prisustva gledalaca, uglavnom sutra sigurno odluka......

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Eh,da se upisem i ja na ovu temu
.Na pocetku prvo pozz svima.Slobodu kao klub sam iz dna duse mrzio do prije 4 godine.Molio sam Boga da svake godine ispadnete u 2.ligu
.Onda sam upoznao jednu curu iz TZ,a kasnije i ostalih dosta Tuzlaka i shvatio sam koliko sam grijesio.Bolji ljudi na svijetu do TZ nisam nasao
.Sada je situacija obratna,molim Boga da Sloboda uđe u PL i cim to ostvari mislim da cu svaku vecu tekmu (Zeljo,SA,Borac,Celik itd) biti prisutan na Tusnju.U međuvremenu sam nabavio dres Sloboda,a na poklon sam dobio sal
.Pokusavam putem medija pratiti sve sto se desava na Tusnju i aBd s ovom upravom mislim da se Slobodi smijesi lijepa i svijetla buducnost.
Eh,da se osvrnem i na danasnje ovo u Mostaru.Iskreno se nadam da ce NSFBiH registrovati tekmu 0:3,jer tako je jedino i realno.Ako to ucine ne vidim razlog po kojem Sloboda ne bi usla u PL.Puno bolji tim ima u odnosu na Vitez,koji igra "novcem"
Jos jednom pozz za sve Fukare

Eh,da se osvrnem i na danasnje ovo u Mostaru.Iskreno se nadam da ce NSFBiH registrovati tekmu 0:3,jer tako je jedino i realno.Ako to ucine ne vidim razlog po kojem Sloboda ne bi usla u PL.Puno bolji tim ima u odnosu na Vitez,koji igra "novcem"

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nadam se da ce Sloboda biti tamo gdje i pripada, u Premijer ligi, Tuzla ne zasluzuje da joj Sloboda igra po njivama i livadama, pozdrav iz Bugojna i dobrodosli uvijek
Veliki pozdrav za tebeAdi_Zepce je napisao/la:Eh,da se upisem i ja na ovu temu.Na pocetku prvo pozz svima.Slobodu kao klub sam iz dna duse mrzio do prije 4 godine.Molio sam Boga da svake godine ispadnete u 2.ligu
.Onda sam upoznao jednu curu iz TZ,a kasnije i ostalih dosta Tuzlaka i shvatio sam koliko sam grijesio.Bolji ljudi na svijetu do TZ nisam nasao
.Sada je situacija obratna,molim Boga da Sloboda uđe u PL i cim to ostvari mislim da cu svaku vecu tekmu (Zeljo,SA,Borac,Celik itd) biti prisutan na Tusnju.U međuvremenu sam nabavio dres Sloboda,a na poklon sam dobio sal
.Pokusavam putem medija pratiti sve sto se desava na Tusnju i aBd s ovom upravom mislim da se Slobodi smijesi lijepa i svijetla buducnost.
Eh,da se osvrnem i na danasnje ovo u Mostaru.Iskreno se nadam da ce NSFBiH registrovati tekmu 0:3,jer tako je jedino i realno.Ako to ucine ne vidim razlog po kojem Sloboda ne bi usla u PL.Puno bolji tim ima u odnosu na Vitez,koji igra "novcem"![]()

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Interni moderator
- Kontakt:
dobro si dosao u hram fudbalaAdi_Zepce je napisao/la:Eh,da se upisem i ja na ovu temu.Na pocetku prvo pozz svima.Slobodu kao klub sam iz dna duse mrzio do prije 4 godine.Molio sam Boga da svake godine ispadnete u 2.ligu
Eh,da se osvrnem i na danasnje ovo u Mostaru.Iskreno se nadam da ce NSFBiH registrovati tekmu 0:3,jer tako je jedino i realno.Ako to ucine ne vidim razlog po kojem Sloboda ne bi usla u PL.Puno bolji tim ima u odnosu na Vitez,koji igra "novcem"![]()

Pa toliko koliko ih prati hehehe, ma ni stadioni u PL nisu ništa bolji, čast pojedincima.....staragarda je napisao/la:cuj bez prisustva gledalacasodagrad je napisao/la:Sutra će to oni reći odmah vjerovatno, ako bude utakmica nova ili poluvrijeme da se odigra to će biti odmah sad u srijedu, i sigurno opet u Rodoču, ali bez prisustva gledalaca, uglavnom sutra sigurno odluka......![]()
.. a kao inace neko ih gleda
![]()
...izvini al moro sam
....pa opste je poznato da ovi miki maus klubovi postoje cisto zbog pranja para lokalnih tajkuna....i kakva je ono livada,krv ti j.e.b.e.m.....e moja SLOBODO na sta si spala....i ja bi ponovnu utakmicu odbio igrat...ako na onoj u.s.r.a.n.o.j livadi gdje koze pasu nisu uspjeli obezbijedit regularnost utakmice to je cisti tehnicki propust i kristalno je jasno kako se to kaznjava...takodze je bilo jasno ko dan kako bi se zavrsila tekma u tz kada su Fukare upale na teren protiv tog istog branitelja il kako vec da se utakmica nije nastavila u roku 15 minuta...znaci 0 3 i kazna

Hvala vam braco 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako budu nastavili primjenjivati praksu od ove sezone,i igrali po svojim pravilima to je 0-3 i suspenzija stadiona...dobro je pa nije proslo 60.minuta inace bi bagra registrovala 0-0...
u najgorem slucaju ponovljena utakmica na neutralnom stadionu ( bijeli brijeg
)bez prisustva gledalaca
u najgorem slucaju ponovljena utakmica na neutralnom stadionu ( bijeli brijeg

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ako bude ponovoljena tekma vidjet cete kad odluce van Mostara da se igra i bace tamo negdje u Posusje ili sl. 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- badblueboylivno
- Kontakt:
Umro sam.

Ne vjerujem. Domaćin je napravio ogromne propuste u organizaciji (kaže lokalni portal 2-3 policajcaahmad_tz je napisao/la:Ja mislim da ce se utakmica morati odigrati ponovo, nece nama bagra iz saveza dati 3 boda tako lako.

Hayley <3
Novčano mogu kažnjvati, a pare možda dobiju, možda ne hehehehultrasstyle_tz je napisao/la:ako budu nastavili primjenjivati praksu od ove sezone,i igrali po svojim pravilima to je 0-3 i suspenzija stadiona...dobro je pa nije proslo 60.minuta inace bi bagra registrovala 0-0...
u najgorem slucaju ponovljena utakmica na neutralnom stadionu ( bijeli brijeg)bez prisustva gledalaca
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma u najgorem slučaju ponovljena utakmica i to sa sudačkim beneficijama po nas 

Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 22 apr 2013, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
075
Nije fer ni prema Branitelju 0 - 3 rezultat iako su imali taj propust u organizaciji, a nije fer ni prema Slobodi da dole ponovo putuje i ponovo placa troskove puta smjestaja itd.
Vidit cemo opet sta ce bit najvaznije je da su svi zivi i zdravi.
Vidit cemo opet sta ce bit najvaznije je da su svi zivi i zdravi.
-
- Kontakt:
Ne mogu a da ne kažem +1 na ovo!Makavelii je napisao/la:Nadam se da ce Sloboda biti tamo gdje i pripada, u Premijer ligi, Tuzla ne zasluzuje da joj Sloboda igra po njivama i livadama, pozdrav iz Bugojna i dobrodosli uvijek
Ja navijam za Radnički, i svi u Lukavcu smo euforični oko mogućeg plasmana u PL!
Ukoliko se to ne ostvari, onda bih volio da Sloboda uđe!
Ovoj bagri da se odužite u ime svih nas!
i ja tako slicno mislim. Ako ne mozemo mi nek idu komsije. Ipak smo mi ljudi, nismo sarajlije 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
vec u srijedu zrinja gostuje u bijeljini radnickom...pa to su sjajne vijesti
...doduse postoji i malo alternativniji put za bijeljinu i to preko podgorice,nisa,beograda pa na prelaz racu gdje ti ostane samo 10 km do bijeljine

Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 22 apr 2013, 00:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Tačno tamo gdje i pripada 2.liga sjever sa Živinicama ,Mramorom,Puračićem.........Mani istoriju...prije 100god.SLOBODA ode u ČAPLJINU i primi 3.komada još dobro prođe...-.SRAMOTA.Vjerni i iskreni navijači će se složit a ova ambiciozna djeca će se stidjet poraza Goška,Rudara,Radnika B. ......Ali realnost je jedina istina nažalost, jer ja volim SLOBODU bez obzira što nisam "TUZLOK" ko što se mnogi nazivaju.(JA SAM SLOBODU BODRIO U UGLJEVIKU NA EVROPSKOJ SCENI KAD MNOGI NISU ZNALI ZA SLOBODU ŠTO SE POJAVLJUJU NA FORUMU)Makavelii je napisao/la:Nadam se da ce Sloboda biti tamo gdje i pripada, u Premijer ligi, Tuzla ne zasluzuje da joj Sloboda igra po njivama i livadama, pozdrav iz Bugojna i dobrodosli uvijek

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.