FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Head
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Head » 21 apr 2013, 22:22

I koji qrac je onaj Dejo,sveta krava sta li?
Abidhodzic je zasluzio da dobije priliku,dosta mi vala vise i Deje i njegovih kikseva.
1946

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 apr 2013, 22:26

terabajt je napisao/la:Pojacanja sto ste doveli nisu opravdali nista dzakmiic,osmanagic i ovi ostali da ne nabrajam .
To su bili samo novi igraci. Ni blizu pojacanja.

Najgore mi je od svega gledati Dzakmica sa kapitenskom trakom. Da sam na njegovom mjestu sam bih je dao nekom drugom.
#divovi

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 21 apr 2013, 22:29

Možda previše očekujete od Džakmića. Ne znam u kakvom je stanju bio prije nego što je došao, tj gdje je igrao, al se digla raja pravo kad ste ga doveli, pritisak, godine možda, ne zna igrače, nije prošao pripreme
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 apr 2013, 22:43

Od kapitena ocekujem da se bori, da bude primjer ostalima.
#divovi

High

Post Postao/la High » 21 apr 2013, 22:55

Krešimir Kordić xD. Jadno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 apr 2013, 23:03

meni je ovo vise smijesno postalo. Bog zna koji je ovo dejin gol ove sezone. Mislim da je 4 ili 5. Na stranu to sto nas je vadio kad on napravi onakvu pogresku. Nisam gledao utakmicu pa i ne mogu dati neko misljenje osim od onoga sto sam na vidio na izvjestajima. :roll:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 apr 2013, 23:12

za bandovica sam govorio uvijek da nije golman za sarajevo jer covjek nemoze ispucat lopte preko pola terena to je cinjenica a i ukopo nas je dosta puta refleks ima dobar ali je nesiguran u skoku....a dzakmic je bio nekad sjajan igrac ali je sada ni sjenka od onog igraca i sramota je uzeta traka torlaku
Samo Sarajevo

Fergie
Kontakt:

Post Postao/la Fergie » 21 apr 2013, 23:16

Gledao do 70te minute i onda sam odlucio da gasim jer nisam imao zivaca vise. Pa kakva mi 2 gola primimo, to je nauka :? U prvom ispadnemo ko' da i nemamo odbrane, frajer kroz trojicu postavio nogu i zabio gol, a o drugom golu da ne pricamo, e moj Dejane...

Titulu sam ja davno otpisao, ali mi idu na qrac ovakvi porazi i sl.. Jos od Sirokog.
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 apr 2013, 23:17

Evolution87 je napisao/la:meni je ovo vise smijesno postalo. Bog zna koji je ovo dejin gol ove sezone. Mislim da je 4 ili 5. Na stranu to sto nas je vadio kad on napravi onakvu pogresku. Nisam gledao utakmicu pa i ne mogu dati neko misljenje osim od onoga sto sam na vidio na izvjestajima. :roll:
a kad sam ja govorio ovdje da je Bilobrk bolji golman od njega pljuvali ste i uvjeravali u suprotno..mislite da bi njega Široki pustio i ne bi uzeo nazad da je on tako strašan golman...Bilobrk je duplo bolji golman i to mi u Širokom vidimo sad kad je došao umjesto Deje..Dejo je ljudina i uvijek daje 150%..igra srcem..i danas vas je spasio par 100% šansi ;) al jbg-a greske se događaju..

inače, u prvom ste djelovali dobro dok Široki je prebacivao igru i igrao sa sporim Šilićem..čim se u drugom spustila lopta, dupli pasovi od noge do noge vi ste izgledali ko Gradina..ma i Gradina je bolje stajala..sve vam govori izjava Musemića da je bilo kao na treningu da se Široki ispucavao..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 21 apr 2013, 23:20

moustapha je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Pojacanja sto ste doveli nisu opravdali nista dzakmiic,osmanagic i ovi ostali da ne nabrajam .

Najgore mi je od svega gledati Dzakmica sa kapitenskom trakom. Da sam na njegovom mjestu sam bih je dao nekom drugom.
Cuj nekome drugom? Pa valjda Torlaku ****!!!Ja nisam mogao vjerovati da su Torlaku uzeli traku i dali Dzakmicu...sramota! Onaj momak je pravi vodza na terenu i igra srcem za vas tim...samo kad skontas kada je vec mogao otici,a nije...frajer voli sarajevo i dobar je igrac,pozelila bi ga svaka ekipa u ligi...a ova mala pickica se vrati ko velki i jos trazi kao uslov potpisivanja ugovora kapitensku traku :cry: i vas predsjednik ili ko vec to hladno uradi...nevjerovatno!
Amare hvala ti...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 21 apr 2013, 23:22

zeljo4life je napisao/la:a ova mala pickica se vrati ko velki i jos trazi kao uslov potpisivanja ugovora kapitensku traku :cry: i vas predsjednik ili ko vec to hladno uradi...nevjerovatno!
Nije bilo tako. Dzakmic je dobio kapitensku na Torlakov prijedlog.
#divovi

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 21 apr 2013, 23:23

zeljo4life je napisao/la:
moustapha je napisao/la:

Cuj nekome drugom? Pa valjda Torlaku ****!!!Ja nisam mogao vjerovati da su Torlaku uzeli traku i dali Dzakmicu...sramota! Onaj momak je pravi vodza na terenu i igra srcem za vas tim...samo kad skontas kada je vec mogao otici,a nije...frajer voli sarajevo i dobar je igrac,pozelila bi ga svaka ekipa u ligi...a ova mala pickica se vrati ko velki i jos trazi kao uslov potpisivanja ugovora kapitensku traku :cry: i vas predsjednik ili ko vec to hladno uradi...nevjerovatno!
Ma daj kakva je to glupost Boga ti. Cuj trazio u ugovoru da bude kapiten, nema veze s mozgom. Samo niko nije trebao uzimati kapitensku Torlaku, a zato je kriv Jovic.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 apr 2013, 23:24

jos me je kod dejana nerviralo kada je na prosloj tekmi protiv leotara izbijao lopte. namjesta se pola sata da izbije loptu i onda doda stoperu. :?
ne mogu ja vise veceras. puna mi je glava svega :|
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 21 apr 2013, 23:26

moustapha je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:a ova mala pickica se vrati ko velki i jos trazi kao uslov potpisivanja ugovora kapitensku traku :cry: i vas predsjednik ili ko vec to hladno uradi...nevjerovatno!
Nije bilo tako. Dzakmic je dobio kapitensku na Torlakov prijedlog.
Ma daj ba nemoj zajebavati,to je prica za malu djecu...
Amare hvala ti...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 apr 2013, 23:30

Torlaku je uzeta traka bez da ga je iko ista pitao. Steta jer covjek strasno voli Sarajevo. Ja bih volio da mi imamo takvog stopera.
Sport je lijek za tijelo i duh.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 21 apr 2013, 23:37

Najgore mi je od svega gledati Dzakmica sa kapitenskom trakom. Da sam na njegovom mjestu sam bih je dao nekom drugom.[/quote]

Cuj nekome drugom? Pa valjda Torlaku ****!!!Ja nisam mogao vjerovati da su Torlaku uzeli traku i dali Dzakmicu...sramota! Onaj momak je pravi vodza na terenu i igra srcem za vas tim...samo kad skontas kada je vec mogao otici,a nije...frajer voli sarajevo i dobar je igrac,pozelila bi ga svaka ekipa u ligi...a ova mala pickica se vrati ko velki i jos trazi kao uslov potpisivanja ugovora kapitensku traku :cry: i vas predsjednik ili ko vec to hladno uradi...nevjerovatno![/quote]

Ma daj kakva je to glupost Boga ti. Cuj trazio u ugovoru da bude kapiten, nema veze s mozgom. Samo niko nije trebao uzimati kapitensku Torlaku, a zato je kriv Jovic.[/quote]

Bez uvrede prijatelju,al mozda nema veze sa tvojim mozgom...Dzakmic se vraca u ekipu u kojoj skoro nikoga ne poznaje a i niko njega i odjednom dobija kapitensku,i to na "insistirAanje"Torlaka,koji je do tog trenutka bio pravi vodja na terenu? U najmanju ruku sega...sarajevo sada nema na vodje na terenu...a zna se koje prednosti kapitenska traka nosi...barem u buducim transferima..
Amare hvala ti...

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 21 apr 2013, 23:44

Ne mislim da je ekipa toliko losa koliko neki kazu, mislim da je losa atmosfera u klubu. Dino to malo pricom usminka pa to lici na nesto.
Milism da je Jovic trebao ostati do kraja sezone ipak je ovo tim koji je on pravio i trebali smo jednom izgurati sezonu sa istim trenerom u nekoliko poslijednjih godina. Pa da mozemo definitivno reci ko je odgovoran a ne ovako samo mjenjaj igrace mjenjaj uprave, mjenjaj trenera pa nikad ne mozes reci ko je odgovoran i kome se stvarno zahvaliti za sva vremena.
Postujem Husrefa, ali ne znam sto se prihvatio da vodi ovaj tim koji njemu ni po karakteru igraca ni po tipu igraca ne odgovara. Zao mi je sto nije bio trener kad su bili Said, Beli i Sesar. Ali kad je vec tu da li mu se moze dati sloboda da gradi sebi tim i da li moze covjek ostati tu par sezona. Pa kad sa tim slinim izmjenama trenera i igrackog kadra izborimo nekako evropu valjda cemo i sa njim kao trenerom.

I da konacno kazemo da necemo ici na titulu u naredne dvije sezone, i da nam nece biti prioritet da osvojimo kup. Jer realno najavio je neko ili ne najavio mi cemo je proslaviti kad je osvojimo. JA BIH VOLIO DA MI NEKO OBECA DA CEMO IGRATI LIJEPO, DA CEMO IGRATI ZA GOL VISE, DA CU VIDJETI LIJEPE AKCIJE, AKO NE GOLOVE ONDA DOBRE PRILIKE A NE VAZDA NESTO NAZOR.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 21 apr 2013, 23:50

Prijatelju to ni u jednom ugovoru na svijetu nema da igrac trazi da bude kapiten, to ti je suludo, slagao te neko. Ekipa, trener su odlucili da bude tako a za to najvise kriv Jovic, iako sam mislio da ce Musemic to srediti na staro al izgleda da ni on ne zeli da se petlja u to.

Sve u svemu to i nije bitno. Sarajevo kao ekipa je ocajna i to je najveci problem. Sad se tek vidi da problem nije bio u Jovicu, ni Musemic nece nista bolje uraditi.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 apr 2013, 00:12

Oxidenks je napisao/la:Prijatelju to ni u jednom ugovoru na svijetu nema da igrac trazi da bude kapiten, to ti je suludo, slagao te neko. Ekipa, trener su odlucili da bude tako a za to najvise kriv Jovic, iako sam mislio da ce Musemic to srediti na staro al izgleda da ni on ne zeli da se petlja u to.

Sve u svemu to i nije bitno. Sarajevo kao ekipa je ocajna i to je najveci problem. Sad se tek vidi da problem nije bio u Jovicu, ni Musemic nece nista bolje uraditi.
Nema u ugovoru ali sigurno može biti uslov koji postavi igrač za potpis ili produženje ugovora.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 apr 2013, 00:45

Ekipa je crnjak teski zaista,po meni treba pruziti sansu Handzicu i Radovcu,zahvaliti se Zlatkovicu,Tatomirovicu,Bandovicu po hitnom postupku.Pojacanja je tesko naci,ali po meni bi trebali pogledati neka odovih imena koja sam ja zapazio:

Jasmin Moranjkic -Zvijezda Gradacac odbrana
Nebojsa Popovic-Travnik Napad
Marko Basara -Radnik Vezni red
Gojko Cimirot -Leotar Vezmi red
Nikola Grubjesic -Leotar Napad
Zoran Kokot -Slavija Napad

Po meni bi ovi momci predstavljali nekakva pojacanja,nije Bog zna sta ali prateci Sarajevo upratio sam i ove momke pa eto.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.