Ma ne,garant gledao baraz tekmePrincipatus je napisao/la:Ma to Rangnick hoce da ga kazni sto je Wolfsburgu uvalio golcinu u zadnjoj utakmici.
Imali iko link koji valja za utakmicu protiv Kölna? Ne myp2p ili atdhe.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma ne,garant gledao baraz tekmePrincipatus je napisao/la:Ma to Rangnick hoce da ga kazni sto je Wolfsburgu uvalio golcinu u zadnjoj utakmici.
Imali iko link koji valja za utakmicu protiv Kölna? Ne myp2p ili atdhe.
harishp je napisao/la:Ma ne,garant gledao baraz tekmePrincipatus je napisao/la:Ma to Rangnick hoce da ga kazni sto je Wolfsburgu uvalio golcinu u zadnjoj utakmici.
Imali iko link koji valja za utakmicu protiv Kölna? Ne myp2p ili atdhe.![]()
nije to nikakvo cudo ako nastavi ovako da igra ko dosad nece bit ni na klupi steta a bio je dobar igrac[/quote]vedo & sejo je napisao/la:quote="vedo & sejo"]quote="vedo & sejo"]Ma **** od trenera ga nije stavio majku mu j****NoName je napisao/la:Koliko vidim u prenosu, Vedad nije u prvom timu danas.
Momak stavio ga je na klupu jer je umoran od utakmica baraza a bio je dobar i takav je i ostao[/quote]hehehehehehh cuj umoran a od cega se umorio majko moja hehehhehhehheehehbossna je napisao/la:nije to nikakvo cudo ako nastavi ovako da igra ko dosad nece bit ni na klupi steta a bio je dobar igracvedo & sejo je napisao/la:quote="vedo & sejo"]quote="vedo & sejo"]Ma **** od trenera ga nije stavio majku mu j****NoName je napisao/la:Koliko vidim u prenosu, Vedad nije u prvom timu danas.
bossna je napisao/la:
jest ti ruzan nick majko moja jel te stid imalovedo & sejo je napisao/la:bossna je napisao/la:
Pa nije kloc ko ti!!!!!!
iz penalaPodrinje je napisao/la:zabi ga vedo
Koji je nad njim bio klocuBIHfan je napisao/la:iz penalaPodrinje je napisao/la:zabi ga vedo
kakve bosna ima koristi sto ga je vedo sad zabioBIHfan je napisao/la:iz penalaPodrinje je napisao/la:zabi ga vedo
nema me biti cega stid, osim tebe koji jako podrzava nase zmajeve!![/quote]bossna je napisao/la:jest ti ruzan nick majko moja jel te stid imalovedo & sejo je napisao/la:bossna je napisao/la:
Pa nije kloc ko ti!!!!!!![]()