FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO - RUDAR PRIJEDOR
Sarajevo, 21.11. 2009. 13.00
Sudija: Kaplan Semir Stolac
A 1: Čišić Almir Mostar
A 2: Perić Stevo Bijeljina
4: Zrilić Robert Banja Lu
Kont.suđenja: Marić Dragan (Srbac)
Delegat: Kurić Muharem (Donji Vakuf)
Zbog kartona ne igraju Dzakmic,Jahovic,muminovic a vraca se Avdic.....
Sarajevo, 21.11. 2009. 13.00
Sudija: Kaplan Semir Stolac
A 1: Čišić Almir Mostar
A 2: Perić Stevo Bijeljina
4: Zrilić Robert Banja Lu
Kont.suđenja: Marić Dragan (Srbac)
Delegat: Kurić Muharem (Donji Vakuf)
Zbog kartona ne igraju Dzakmic,Jahovic,muminovic a vraca se Avdic.....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Haluciniras ocitopravnik je napisao/la:Ljudi jel' neko bio u Begovoj džamiji neki dan? Učio se tevhid na sedminu Želji.

Komsinice sretno sutra

- sarajlija89
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:Haluciniras ocitopravnik je napisao/la:Ljudi jel' neko bio u Begovoj džamiji neki dan? Učio se tevhid na sedminu Želji.
Komsinice sretno sutra(BUNKERRR)
![]()
![]()
ne boj se ti za bunker...ipak mi skoru imamo

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
- Kontakt:
e hordasi moze li se igdje gledati utakmica online????
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Svake druge subote se rano budim ja! Moja raja vec me ceka ispod prozora!
Stara pita s` kim to danas igra Saraj`vo ? Nizbokog se nebih tako rano budio!
SVI NA SJEVER!
Stara pita s` kim to danas igra Saraj`vo ? Nizbokog se nebih tako rano budio!
SVI NA SJEVER!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
-Iz penala je super ubojit nema sta.sarajlija89 je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:Haluciniras ocitopravnik je napisao/la:Ljudi jel' neko bio u Begovoj džamiji neki dan? Učio se tevhid na sedminu Želji.
Komsinice sretno sutra(BUNKERRR)
![]()
![]()
ne boj se ti za bunker...ipak mi skoru imamoi sam si vidio i osjetio koliko je ubojit

-
- Kontakt:
rudarprijedor je napisao/la:e hordasi moze li se igdje gledati utakmica online????
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
Moze na Kosevu 

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
cestitke za pobjedu
- rob do bagro
- Kontakt:
- Жика Павловић 2
- Kontakt:
Odlična pobjeda !, to Škoro ! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- TheManiacs
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Manijak, bez ljutnje ali mi nesto ova pobjeda...realnija, opravdanija ( nazovi kako hoces). Vi ste bodd uzeli u prvenstvu,ipak. Cestitke na pobjedi. Najveci poraz u prvenstvu, zasad. Ocekujemo neki izvjestaj...
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Cestitke na ovoj velikoj pobjedi igrachima Sarajeva...... Svaka cast skori i rizvanovicu .... idemo na prvo mjesto ako bog da
<3 hZ 

Svi koji niste bili, ne znate sta ste propustili, pogotovo onaj go za 3:0. Primio loptu, bacio na lažnjak Avdukića i jednog odbrambenog, u međuvremenu prišao i drugi odbrambeni, a onda ih svu trojicu lobovo, elegantno lijevom nogom

Poslije toga se i sam Alen smijo, pune 2-3 minute, nije mogo trcati od smijeha

Alaim - nezaposlen, pred kraj kod 3:0 fantasticno izvukao onu loptu iz samih rašlji. Ne znam, ali imam osjecaj kao da ovo jednostavno nije onaj isti Alaim, kao prije lištice. Jednostavno čovjek brani sjajno.
Rizvanović - pokazao se da je pravo desno krilo i da je prava šteta što mora igrati na pogrešnoj poziciji. Kod gola lijepo istrčao, odigrao sjajan pas za Škoru i ostao da prati akciju i odbijenu loptu pospremi u mrežu.
Belošević - standardno
Maksumić - satndardno, uz napomenu da mu treba zabraniti da puca slobodnjake
Anel Škoro - sjajno odigrao, imao jedan-dva kiksa manja, ali ostatak utakmice neprelazan :DA:
Pliska - strasljivko, kukavica, plasljivko, ne znam sta da kazem. Frajer jel primi loptu, usere se i samo gleda kako ce je se riješiti, pa makar i dao u prazno...
Hadžić, Ihtijarević, Hamzagić, Dudo - standardno solidni
Alen Škoro - Sta reći ? MAJSTORRR !!!
Fksinfo.com

Poslije toga se i sam Alen smijo, pune 2-3 minute, nije mogo trcati od smijeha

Alaim - nezaposlen, pred kraj kod 3:0 fantasticno izvukao onu loptu iz samih rašlji. Ne znam, ali imam osjecaj kao da ovo jednostavno nije onaj isti Alaim, kao prije lištice. Jednostavno čovjek brani sjajno.
Rizvanović - pokazao se da je pravo desno krilo i da je prava šteta što mora igrati na pogrešnoj poziciji. Kod gola lijepo istrčao, odigrao sjajan pas za Škoru i ostao da prati akciju i odbijenu loptu pospremi u mrežu.
Belošević - standardno
Maksumić - satndardno, uz napomenu da mu treba zabraniti da puca slobodnjake

Anel Škoro - sjajno odigrao, imao jedan-dva kiksa manja, ali ostatak utakmice neprelazan :DA:
Pliska - strasljivko, kukavica, plasljivko, ne znam sta da kazem. Frajer jel primi loptu, usere se i samo gleda kako ce je se riješiti, pa makar i dao u prazno...
Hadžić, Ihtijarević, Hamzagić, Dudo - standardno solidni
Alen Škoro - Sta reći ? MAJSTORRR !!!
Fksinfo.com
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Eto hvala Bogu jos jedna nova pobijeda ako Bog bit ce i u zadnjem kolu vidite da nema nista bez Cale sad je stvarno uigrao ekipu i igraju fenomenalno svi igraci ako Bog da da se ova nasa serija nastavi ZIVJELI CALA I IGRACI

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Tamo nam je mjesto.SAMO TEBE VOLIMO SAMO TEBE BODRIMO.FCS.DzenaN95 je napisao/la:Cestitke na ovoj velikoj pobjedi igrachima Sarajeva...... Svaka cast skori i rizvanovicu .... idemo na prvo mjesto ako bog da<3 hZ
Prvo poluvrijeme je bilo katastrofalno,sa obje strane.Bez ijedne prilike,koliko sam vidio.Drugo poluvrijeme dosta bolje.Odmah na pocetku istog penal za nas,Skoro realizovao.Kasnije drugi gol dao Rizvanovic,prikucao odbijenu loptu.Onda na kraju Skoro ponovo,lob udarcem za 3:0.Kad sve saberemo,mozda je ovaj rezultat i previsok,ali raduje me da nismo primili go.Gosti nemaju losu ekipu,dosta lopti su presjekli.Po meni,odbrana njihova bolja strana.Nama ostaje jos Banja Luka,u nedjelju,zavrsiti ovaj dio sezone.Prosle sezone u Banja Luci osvojili bod,realno je ocekivati isto i ovaj put.Na pauzi pojacati ekipu,dovesti dva-tri igraca.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.