Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sedra
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la sedra » 21 nov 2009, 13:05

Malik je napisao/la:Mislim da se svi slažemo da je Vedo izvan one forme u kojoj je bio...da je loše odigrao ove dvije tekme...ali mi nije nikako jasno zašto ga ovoliko pljujemo...mislim naše komšije i na istoku i zapadu nikad ne kažu ništa protiv svojih igrača... mislim dadnu nekoliko golova i odmah su zvijezde...Vedo je dao tih 18 golova i povrijedio se... povrijedio se i Eduardo u Hrvatskoj...jesu li ikada njihovi navijači rekli "nema pojma, kreten, kloc" ili nešto sl... Da je izvan forme stoji, ali mislim da ne smijemo popljuvati sve što je čovjek napravio... osim toga Eduardo, kada sam ga već uzeo za primjer, nije kako treba ni potrčao poslije povrede, a opet se povrijedi, te upala mišića, te preforsiranost te ovo te ono... Vedo dakle makar igra, trudi se...nije on sinoć sam mogao pobijediti portugal...Džeko jeste kompletniji igrač, Zlatan jeste čvršći i u boljoj formi trenutno...ali mislim da bi bio red da pustimo Vedada da dođe do sebe malo prije nego krenemo govoriti da je "prosječan"...to ubija i njega...i onda se na kraju ljudi još pitaju zašto neki neće da igraju za našu repku...ako će ovakvi komentari biti svaki put kada odigramo slabo ne bih ni ja igrao...toliko...pozdrav
Onda ih nisi cuo sta govore o Pranjicu,da su ga ubili po njegovoj lijevoj strani,da je jedan od glavnih krivaca lose igre hrvarske repke itd...da ga lopta preskace...da je bajern napravio gresku stoljeca sto ga je doveo....

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 21 nov 2009, 13:09

Ponos Torina je napisao/la:Nemoze covjek porediti Repku i Klub,u igri su bitni mnogi faktori pa i skim igras i kako igras,i kako te trener postavi..

Ocito nam Repka nije uigrana kako se cinilo u nekoliko utakmica.

Vedo mozda jeste u losoj formi ali KLOC NIJE NITI CE KAD BITI.

Vedo je dobar igrac i to ce pokazati vrijeme opet za sve ove skeptike i one koji ga kude i seru po njemu.

Ne vidim zasto je vedo odjednom u losoj formi kad je u zadnjih 4-5 utakmica bio ponajbolji igrac Hoffenheima... ON kao individualac nije sigurno u nekoj losoj formi ali ocigledno ne pase u nas kolektiv... vedo u Hoffenheimu igra sa skroz drugim igracima koji znaju ocigledno njegove kvalitete te iste i koriste... mi nazalost njegove kvalitete (prije svega njegov osjecaj za gol i sposobnost otkrivanja) ne koristimo... Realno gledajuci kriva je za to citava ekipa a ne sam vedo.

edit: onaj, tebe sam buraz onako nasumice citirao, odg se vise odnosi na kriticare prije tebe...

pozz
Nije ni prvi ni zadnji igrac koji je fenomenalno igrao za jedan tim a onda u drugom se nije bas najbolje snasao...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 nov 2009, 13:10

Realno, Pranjić nije ništa bolje okarakterisan ni u njemačkim medijima.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 21 nov 2009, 13:59

Ljudi moji,ja sam prvi bio kriticar Cirine zamisli da Ibisevic igra u prvom,a Muslimovic ne igra.Medjutim,kad sam u srijedu vidio uzivo,svojim vlastitim ocima kako Vedo igra mogu samo reci,mozemo biti sretni da jedan ovakav igrac i covjek nastupa za nas.Kako je samo brz,pretrca jednog Carvalha u 2 metra,probija,nabacuje,trudi se...**** ga,nece ga gol,pa sta sad... ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 21 nov 2009, 14:01

Johnyx95 je napisao/la:Ljudi moji,ja sam prvi bio kriticar Cirine zamisli da Ibisevic igra u prvom,a Muslimovic ne igra.Medjutim,kad sam u srijedu vidio uzivo,svojim vlastitim ocima kako Vedo igra mogu samo reci,mozemo biti sretni da jedan ovakav igrac i covjek nastupa za nas.Kako je samo brz,pretrca jednog Carvalha u 2 metra,probija,nabacuje,trudi se...**** ga,nece ga gol,pa sta sad... ;)
heheheehehehhe svaka ti cast na postu majke mi ja neznam koju si ti tekmu gledo

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 21 nov 2009, 14:04

bossna je napisao/la:
Johnyx95 je napisao/la:Ljudi moji,ja sam prvi bio kriticar Cirine zamisli da Ibisevic igra u prvom,a Muslimovic ne igra.Medjutim,kad sam u srijedu vidio uzivo,svojim vlastitim ocima kako Vedo igra mogu samo reci,mozemo biti sretni da jedan ovakav igrac i covjek nastupa za nas.Kako je samo brz,pretrca jednog Carvalha u 2 metra,probija,nabacuje,trudi se...**** ga,nece ga gol,pa sta sad... ;)
Eto ti znas,to sto sam vidio(opet ponavljam) desavalo se na 10m udaljenosti.Vjeruj mi,na televiziji kad gledas rekao bi ,pa ovaj veze nema,ali uzivo, to je sasvim druga prica...
Budi mi pozdravljen!

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 21 nov 2009, 14:08

Johnyx95 je napisao/la:
bossna je napisao/la:
Eto ti znas,to sto sam vidio(opet ponavljam) desavalo se na 10m udaljenosti.Vjeruj mi,na televiziji kad gledas rekao bi ,pa ovaj veze nema,ali uzivo, to je sasvim druga prica...
Budi mi pozdravljen!
ma dobar je on jarane nije niko reko da nevalja samo sto mu treba puno vremena da dadne gol 600 i nesto minuta jedan gol budi i ti pozdravljen

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 21 nov 2009, 14:11

ma dobar je on jarane nije niko reko da nevalja samo sto mu treba puno vremena da dadne gol 600 i nesto minuta jedan gol budi i ti pozdravljen[/quote]
Eh,tu si u pravu,realizacija i efikasnost nakon povrede slabo, a ima i one stare narodne "Nece ga..."

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 21 nov 2009, 14:15

Johnyx95 je napisao/la:ma dobar je on jarane nije niko reko da nevalja samo sto mu treba puno vremena da dadne gol 600 i nesto minuta jedan gol budi i ti pozdravljen
Eh,tu si u pravu,realizacija i efikasnost nakon povrede slabo, a ima i one stare narodne "Nece ga..."[/quote]
imas pravo jarane al abd valjda ce se vratit u staru formu ja mu zelim svu srecu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 nov 2009, 15:50

Koliko vidim u prenosu, Vedad nije u prvom timu danas.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 21 nov 2009, 16:08

seha je napisao/la:Officialni web site ... Tesko ga nac preko googla :geek:
http://www.ibisevic.net/

Moze Vedo i u manekene ;)
http://www.ibisevic.net/en/gallery/
extra slike, pogotovo one iz Sarajeva i ja mislim iz Tuzle

evo sta kaze o utakmici s Portugalom
http://www.ibisevic.net/en/news/Sensati ... ed/?aId=37

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 21 nov 2009, 16:29

NoName je napisao/la:Koliko vidim u prenosu, Vedad nije u prvom timu danas.
Ma **** od trenera ga nije stavio majku mu j****

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2009, 16:30

vedo & sejo je napisao/la:
:lol: :roll: Nije svako Ciro.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 21 nov 2009, 16:31

nije to nikakvo cudo ako nastavi ovako da igra ko dosad nece bit ni na klupi steta a bio je dobar igrac

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 21 nov 2009, 16:37

bossna je napisao/la:
nije to nikakvo cudo ako nastavi ovako da igra ko dosad nece bit ni na klupi steta a bio je dobar igrac
Momak stavio ga je na klupu jer je umoran od utakmica baraza a bio je dobar i takav je i ostao

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 21 nov 2009, 16:37

Jel ko cuo za rijec umor? :roll: Cudi me da Sejo igra...to je jer nema alternative...a za Ibisevica ima...
Zato Dzeko fula prazne golove...ne moze meda jer je iscrpljen!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 nov 2009, 16:38

harishp je napisao/la:
:lol: :roll: Nije svako Ciro.
:mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 21 nov 2009, 16:41

vedo & sejo je napisao/la:quote="vedo & sejo"]
nije to nikakvo cudo ako nastavi ovako da igra ko dosad nece bit ni na klupi steta a bio je dobar igrac[/quote]
Momak stavio ga je na klupu jer je umoran od utakmica baraza a bio je dobar i takav je i ostao[/quote]hehehehehehh cuj umoran a od cega se umorio majko moja hehehhehhehheeheh :D :D :D :D :D :D :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 nov 2009, 16:44

Ma to Rangnick hoce da ga kazni sto je Wolfsburgu uvalio golcinu u zadnjoj utakmici. :D

Imali iko link koji valja za utakmicu protiv Kölna? Ne myp2p ili atdhe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 21 nov 2009, 16:47

bossna je napisao/la:
vedo & sejo je napisao/la:quote="vedo & sejo"]
Momak stavio ga je na klupu jer je umoran od utakmica baraza a bio je dobar i takav je i ostao[/quote]hehehehehehh cuj umoran a od cega se umorio majko moja hehehhehhehheeheh :D :D :D :D :D :D :D[/quote]

Umorio se od debila takvih kakav si ti i ako imate link za utakmicu dajte

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jasmin10, Proximic i 26 gostiju.