FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

AlemC85
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la AlemC85 » 21 apr 2013, 17:58

Neutral je napisao/la:To su samo obični retarderi. Ekipa im igra doma a pubertetlije krenuli da prave incidente, sramota, fašisti kao i uvijek na djelu. Prvo su zapalili autobus Fukarama, pa su kamenovali Robijaše, pa sada ovo.
bagra jedna ti navijači zrinjskog... :evil:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 apr 2013, 17:59

Kad ce vise neko nesto poduzeti protiv kvazinavijackih grupa poput ultrasa i lesinara? To nisu grupe koje navijaju za svoje klubove.

To su politicki abortusi kojima rukovode stranke i nacionalisti. To su "navijaci" koji ne navijaju za svoje klubove nego protiv nekih drugih klubova.

Mislim da bi se kompletna bh. navijacka scena trebala udruziti i stati ukraj ovim nacionalistima, jednom zauvijek.

Danas upucujem podrsku navijacima iz Tuzle, jer znam s kakvom gamadijom ciji su roditelji dosli iz Listice, Gruda itd u Mostar, imaju posla.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 apr 2013, 18:02

Zoom088 je napisao/la:Kad ce vise neko nesto poduzeti protiv kvazinavijackih grupa poput ultrasa i lesinara? To nisu grupe koje navijaju za svoje klubove.

To su politicki abortusi kojima rukovode stranke i nacionalisti. To su "navijaci" koji ne navijaju za svoje klubove nego protiv nekih drugih klubova.

Mislim da bi se kompletna bh. navijacka scena trebala udruziti i stati ukraj ovim nacionalistima, jednom zauvijek.

Danas upucujem podrsku navijacima iz Tuzle, jer znam s kakvom gamadijom ciji su roditelji dosli iz Listice, Gruda itd u Mostar, imaju posla.
treba im stati jednom u kraj...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 apr 2013, 18:03

Zoom088 je napisao/la:Kad ce vise neko nesto poduzeti protiv kvazinavijackih grupa poput ultrasa i lesinara? To nisu grupe koje navijaju za svoje klubove.

+1

neka idu u hrvatsku/srbiju pa neka tamo jedu go*na,mada će oni za njih biti BOSANCI i HERCEGOVCI!
Pobjeda je bolja od orgazma!

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 21 apr 2013, 18:04

nikad ovdje nece biti bolje dok policija ne bude pendrecila, strpaj ga u tvorza i opleti mu po đepu da vraca 10 godina + drustveno korisni rad, e vraga ce mu onda naumpast da se klinci, do tad mozemo ovakve scene i gledat...
Glory Glory Manchester United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 apr 2013, 18:08

Anon je napisao/la:nikad ovdje nece biti bolje dok policija ne bude pendrecila, strpaj ga u tvorza i opleti mu po đepu da vraca 10 godina + drustveno korisni rad, e vraga ce mu onda naumpast da se klinci, do tad mozemo ovakve scene i gledat...

To i rade na svakom gostovanju drug. Nije u tome problem. Pisao sam već ranije da kazne moraju biti rigorozne za incidente na tribini. Dobro, ovo je van terena, ali fašističkim povicima nije mjesto na stadionima država za koju je toliko ljudi poginulo.

Znači, povećati kazne na 10-15 utakmica bez prisustva domaćih gledatelja i novčane kazne za klubove. Lahko je naći incijatore nereda, ali klubovi ništa na tom planu ne rade.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 21 apr 2013, 18:09

A onda kad smo im degenk dali mi sa njima fer play, pa ona dvojica sto su na podu lezala nasi ih momci digli i unijeli u haostor dok hitna ne dođe, i nikom se nije dalo da ih suta na podu. A oni svaku priliku koriste da napadnu ko indijanci. Imaju svoju tekmu oni dosli nesto dokazuju sto se nisu dokazivali u finalu kupa, glume magupe al kad su vecina i kad znaju da su u boljoj pozicij

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 apr 2013, 18:12

[youtube][/youtube]

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 21 apr 2013, 18:13

Neutral je napisao/la:
Anon je napisao/la:nikad ovdje nece biti bolje dok policija ne bude pendrecila, strpaj ga u tvorza i opleti mu po đepu da vraca 10 godina + drustveno korisni rad, e vraga ce mu onda naumpast da se klinci, do tad mozemo ovakve scene i gledat...

To i rade na svakom gostovanju drug. Nije u tome problem. Pisao sam već ranije da kazne moraju biti rigorozne za incidente na tribini. Dobro, ovo je van terena, ali fašističkim povicima nije mjesto na stadionima država za koju je toliko ljudi poginulo.

Znači, povećati kazne na 10-15 utakmica bez prisustva domaćih gledatelja i novčane kazne za klubove. Lahko je naći incijatore nereda, ali klubovi ništa na tom planu ne rade.
nisam mislio bukvalno pendrecenje fizicki, mislio sam po đepu, pogresno sam se izrazio, ljut sam ne znam sta pisem, a i kad policija reaguje uvijek nastradaju gosti kao sto si i rekao, j.ebo takvu policiju, kako god bilo ovome se mora stati u kraj, ne moze me niko ubijedit da se ti lušaci ne mogu identifikovat, pa evo i slika ima, brate uhapsi ga i u zatvor, nek ebe sebi sve...
Glory Glory Manchester United

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 apr 2013, 18:19

dobro je, kako kazu momci, nista strasno se nije desilo, nema nikakvih vecih povreda ...bitno je da se momci vrate odozdo i NI POD KOJU CIJENU NE NASTAVLJAJU UTAKMICU...ne treba ocekivati 0-3 za nas jer zna se koliko je bagra u savezu "naklonjena" Slobodi, ali bodovi su sad najmanje bitni- bitno je da svi dodju ok kuci...

a sto se tice Ultrasa ocekivano je ovo bilo, bas danas pricam sa xy jarana kako je napad neminovan, ali nema vise kodeksa, vodjenja u hitnu ili ovoga sto trust prica.

bitno je da ce se sve izgleda zavrsiti u najboljem redu a za naplate se ne treba sikirati, jedna po jedna ce stici...

ne mogu opisati koliko sam ponosan na ovu djecu koja su spremna i BUKVALNO POGINUTI za Slobodin dres pa su ulijetali da brane navijace, za razliku od nekih seljacica koji su prije par mjeseci srednji prst pokazivali.. mene su kupili , ne moraju dobit vise ni jednu tekmu do kraja.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 apr 2013, 18:23

Prema prvim informacijama u međusobnom obračunu navijačkih skupina lakše je ozlijeđen jedan navijač Slobode, dok su povrede glave zadobila 2-3 navijača iz Mostara :lol:

P.S. čestitke igračima na reakciji i slažem se sa svime što je napisao momak iznad
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 21 apr 2013, 18:30

Svaka njima cast sto su se tukli za navijace ali ih ceka suspenzija do daljeg ako su ucestvovali u obracunu...jebg tako pravila nalazu !

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 apr 2013, 18:50

izjava sluzbenog predstavnika fk sloboda: Mirsada Tinjica: sto se domacina korektni, nasi navijaci koji su korektno navijali i u poluvremenu su napadnuti, grupa nepoznatih navijaca je dosla i napala nase navijace, pri tome su tri igraca slobode su napadnuta i udarena (carlos mali, mandzic i ribic).,Ssmatram da je to propust policije kojih je na terenu bilo samo dva i 8 redara, tako da je to mali propust domacina koji su ponovo ponavljam bili sasvim korektni kao i domaci navijaci koji su prilikom napada galamili na policajce(2) da pucaju u zrak kako bi rastjerali napadace.
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 apr 2013, 18:54

skupina navijaca su u autobusuu sa igracima, dok presjednik i jos jedna kola su iza pratnje policije (kojij je opet smijesan broj, u dvoja kola 4 prasinara) i prolazimo kroz mostar..nadamo se da ce sve proci kako treba..
Sloboda Tuzla

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 21 apr 2013, 19:00

Gorki je napisao/la:druže ba ajde razguli sa ove teme,niko ti nije kriv što nemaš lokalno klub,pa navijaš za madrid.
Nisam siguran da smo drugovi. Ne želim da razgulim.

Post prijavljen.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 apr 2013, 19:00

Ajd' vi laici pustite se ultra mentaliteta, nemate vi pojma o tom.
075

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 apr 2013, 19:02

Molim forumaše i s jedne i s druge i s ostalih strana da se malo smire, prestanu vrijeđati jedni druge, spominjati ustaše iz Hercegovine i slično. Desetak postova pobrisano.

moderator
Hayley <3

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 apr 2013, 19:02

Sanel vazda najebe, a vidi Indira u džemperčiću ko da je u grad pošo :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 21 apr 2013, 19:03

imate slike na bljesak tacka info

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 apr 2013, 19:34

I šta će biti sad oko utakmice/rezultata?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.