FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TheGreatest10
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TheGreatest10 » 21 apr 2013, 16:47

Šta ste sad navalili na Bekrića, momak je povrijeđen za sve ove neinformisane. Protiv Rudara bi mogao zaigrati, a možda ga Amar čuva za finale Kupa :)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 21 apr 2013, 16:54

Anonimac je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Fotografija koja govori vise od 1000 rijeci.. Cak i ako nece da potpise novi ugovor trebamo ga iskoristiti do kraja.. U situaciji kakva je trenutno sa igrackim kadrom ostavljati ubjedljivo najboljeg igraca lige van ekipe je veliki apsurd..
slika
Ko ga je... ako je tako tj. ako neće da produži, neka ide, hvala mu na svemu i zdrao, ha ja! Sve što je postigao i napravio u karijeri je napravio zahvaljujući F. K. Željezničar. Da ga nije Željo angažovao nikad se za njega nebi znalo, a odužuje mu se tako što neće da produži, umjesto da potpiše kako bi i klub nešto zaradio i da mu se tako zahvali.

Moje mišljenje je da (ako je sve to istina) onda Amar postupa kako i treba tj. s obzirom da on više neće nastupati za naš tim onda bolje uigravati ove što ostaju.
Ma nije valjda? Ako se ne varam ovaj covjek je vec jednom donio nekakvu cifru Zelji, zatim se vratio iako nije morao jer je imao primamljivije ponude i sad mu treba kao j.... mater sto nece da produzi ugovor.
Olako se mi rjesavamo kvalitetnih igraca, otjerali smo jednog Zebu zbog necijih principa, makar je tako ispalo na kraju iako niko ne zna sta je ustvari bilo, uostalom i Nyema nije zelio produzit ugovor pa je igrao, Hodzic nije nas igrac pa igra. Jednostavno kalitet naseg fudbala pa tako i Zelje je odraz stanja u drzavi, nema se para tako da i ne
mozemo ocekivati nekakav veliki napredak, i treba korisiti sve cime raspolazemo i sto je u interesu kluba. Obzirom na sve okolnosti mi imamo rezultate u ovoj nasoj ligi kakva god da je ona i tu nema price, samo me ljuti sto nepotrebno komplikujemo i ispustamo bodove gdje ne treba, umjesto da zavrsimo posao do derbija.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 21 apr 2013, 17:01

Ako u svakom slucaju mozemo osvojiti titulu, zasto onda ne uigravati igrace koji ce ostati?

P.S. Bekric ni u kojem slucaju nije zasluzio da se pljuje. Svejedno hoce li ostati.
Samir Bekric jedan je od nas!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 apr 2013, 17:02

ma sa ovakvom ekipom (još ako bekrić bude škartiran) nama je slabe fajde i da budemo nosioci. ja mislim da je on u formi najbolji i najkompletniji igrač lige, njega se ne smijemo lako odreći i na njemu ne bi baš trebalo trenirati strogoću...a izgleda da se to dešava. niko sretniji od mene da je on stvarno opet dobio udarac i da je lakše povrijeđen (ružno zvuči), ali mislim da nije to u pitanju.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 apr 2013, 17:26

Sta vam je ljudi kakav crni ugovor i produzavanje... bekric je povrijedjen odnosno nije 100% spreman.. mozda zaigra u prijedoru nije jos sigurno...
I Bekricu niko ne smije rijeci reci momak voli Želju i pravi je Manijak i tu nema price, kad je mogao otici negdje za tri puta jacu platu nego u Želji, nije, vec je ostao tu upravo zbog Nas i Želje. SAMIR BEKRIĆ JEDAN JE OD NAS!!!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 apr 2013, 17:40

Vi pricate o Bekricu, dok Sarajevo vodi u Sirokom...Umjesto da rijesimo pitanje prvaka, mi ih drzimo u zivotu i ne bi me cudilo da ispustimo prednost kada smo glupi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 apr 2013, 17:43

amerosm je napisao/la:Vi pricate o Bekricu, dok Sarajevo vodi u Sirokom...Umjesto da rijesimo pitanje prvaka, mi ih drzimo u zivotu i ne bi me cudilo da ispustimo prednost kada smo glupi.
Nema razloga za brigu, drži ih sreća uz koju najviše mogu do boda, Široki pokazao puno više.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 apr 2013, 17:45

nećemo mi ispustiti prednost. a za srednjeročne i dugoročne ambicije bekrić je krucijalan

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 21 apr 2013, 17:56

amerosm je napisao/la:Vi pricate o Bekricu, dok Sarajevo vodi u Sirokom...Umjesto da rijesimo pitanje prvaka, mi ih drzimo u zivotu i ne bi me cudilo da ispustimo prednost kada smo glupi.
Upravo tako....umjesto +6 da ostane bez obzira na današnju tekmu- da smo sinoc odradili posao, sad ce biti +4 samo.
Šta mi radimo na svom stadion ,kako prosipamo bodove i kako ih vracamo u život, to je poseba prica :oops: :oops: cccccc

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 apr 2013, 17:58

bluemania je napisao/la:
Upravo tako....umjesto +6 da ostane bez obzira na današnju tekmu- da smo sinoc odradili posao, sad ce biti +4 samo.
Šta mi radimo na svom stadion ,kako prosipamo bodove i kako ih vracamo u život, to je poseba prica :oops: :oops: cccccc
Bez obzira na današnju tekmu moglo je ostati +6.

A s obzirom na današnju tekmu može biti i +7.

Treba pričekati kraj, tri poluvremena nesreće ovog vikenda su previše.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 apr 2013, 17:59

DukeOfWellington je napisao/la:
bluemania je napisao/la:

je li ima linka ?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 21 apr 2013, 18:00

DukeOfWellington je napisao/la:
bluemania je napisao/la:

Široki je rinaka koja ne može pogoditi gola iz strogih šansi, isfulali su svoje i kazna naravno....gotovo je ovdje ;) jer im Sarajevo više nece dati toliko šansi, a mogu samo zabiti još koji gol.
+4 je sad, s tim što naredno kolo mi idemo u Prijedor, a oni docekuju Travnik.
Vrlo lako može biti na kraju narednog kola +1....e onda cemo se kolektivno prisjecati mame Antoloviću i Adiloviću, kad naknadna pamet proradi
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 21 apr 2013, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 apr 2013, 18:01

AsharaK je napisao/la: je li ima linka ?
Idi na temu FK Sarajevo, tamo ima linkova, ja gledam na TV-u.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 apr 2013, 18:04

Ako nas stignu zbog nase gluposti onda nek i osvoje titulu
NO PYRO NO PARTY

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 21 apr 2013, 18:07

1:1
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 21 apr 2013, 18:09

e biće +6 :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 apr 2013, 18:11

ohanite i ogulite jabuku. a naročito po pitanju antolovića, i ako uzmemo da je ovo od juče -2 boda momak je u ovoj polusezoni spasio mnogo više.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 21 apr 2013, 18:16

bluemania je napisao/la:Široki je rinaka koja ne može pogoditi gola iz strogih šansi, isfulali su svoje i kazna naravno....gotovo je ovdje ;) jer im Sarajevo više nece dati toliko šansi, a mogu samo zabiti još koji gol.
+4 je sad, s tim što naredno kolo mi idemo u Prijedor, a oni docekuju Travnik.
Vrlo lako može biti na kraju narednog kola +1....e onda cemo se kolektivno prisjecati mame Antoloviću i Adiloviću, kad naknadna pamet proradi
2:1 za siroki, ekspresno. promisli bar 2 puta prije nego sto nesto napises, samo gluposti valjas.

P.S. opsada gola sarajeva, kordic dominira...
Zadnja izmjena: SB90, dana/u 21 apr 2013, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 apr 2013, 18:17

+7.Mijenja se temperatura!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 apr 2013, 18:18

i da bude 2-3 danas, nemaju oni ni damu ni kvaliteta da nas stignu. i zato je priča o najboljem igraču lige bitnija od te njihove utakmice...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, ristagrad i 62 gosta.