Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Pauk
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Pauk » 21 apr 2013, 16:32

Mjesecima sam govorio ovo sto konacno su i neki drugi shvatili, pa mozda je sada i vrijeme kada se smijem vratiti na forum...??

Svasta su mi ovdje govorili, kada sam prije bio jedini koji je pokusavao biti realan i objetivan oko Dzeke.

Drago mi je, sto su mnogima danas otvorene oci.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 apr 2013, 16:33

Dzeko je bio vise koncentrisan u dvorani "Ramiz Salcin" za svoj rodjendan nego danas.

"Dzeko off 83 mins too late"
"I will replace Dzeko with Stephen Hawking right now."
"Maybe now dzeko can go off and we can play with 11."
"My god aleks and dzeko are miz"

Neki od komentara na twitteru. Ovaj sa Hawkingom je prejak. :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 apr 2013, 16:33

Pauk je napisao/la:Mjesecima sam govorio ovo sto konacno su i neki drugi shvatili, pa mozda je sada i vrijeme kada se smijem vratiti na forum...??

Svasta su mi ovdje govorili, kada sam prije bio jedini koji je pokusavao biti realan i objetivan oko Dzeke.

Drago mi je, sto su mnogima danas otvorene oci.
U vezi cega? Ti si njega kritikovao jer kao ne daje dovoljno para za humanitarne svrhe i zato treba da te bude stid.

PS: http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=282053" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 21 apr 2013, 16:46

Sta je ovo??? Cijeli ga svijet pljuje danas? A ja kada kazem da su argentinci bolji od njega,,, napadaju me kolege sa ovoga forumu,,da nemam obraza,srama, da sam hrvat(a nisam),,bosnjo ko bosnjo(blati svoje)itd,, kako to mogu reci, cime smo Edina zasluzili(nas narod napaceni),,,,,, nadam se da ovi isti sto su mene vrijedjali prije nekoliko dana,,,sada ovo citaju.
A Edinu zelim sve najbolje,,ali u Dortmundu(ako ima mozga) :).

emir_

Post Postao/la emir_ » 21 apr 2013, 16:49

sanji je napisao/la:Sta je ovo??? Cijeli ga svijet pljuje danas? A ja kada kazem da su argentinci bolji od njega,,, napadaju me kolege sa ovoga forumu,,da nemam obraza,srama, da sam hrvat(a nisam),,bosnjo ko bosnjo(blati svoje)itd,, kako to mogu reci, cime smo Edina zasluzili(nas narod napaceni),,,,,, nadam se da ovi isti sto su mene vrijedjali prije nekoliko dana,,,sada ovo citaju.
A Edinu zelim sve najbolje,,ali u Dortmundu(ako ima malo mozga) :).
napadaju te zato što nagliš, danas je bio loš, u prošloj tekmi prosječan, u nekoj sljedećoj možda odličan, to je život, to je fudbal...
4-IN-A-ROW

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 apr 2013, 16:49

sanji je napisao/la:Sta je ovo??? Cijeli ga svijet pljuje danas? A ja kada kazem da su argentinci bolji od njega,,, napadaju me kolege sa ovoga forumu,,da nemam obraza,srama, da sam hrvat(a nisam),,bosnjo ko bosnjo(blati svoje)itd,, kako to mogu reci, cime smo Edina zasluzili(nas narod napaceni),,,,,, nadam se da ovi isti sto su mene vrijedjali prije nekoliko dana,,,sada ovo citaju.
Ne, mi ga ne pljujuemo, nego kritikujemo. Dva razlicita pojma. Za razliku od tebe i gospodina Pauka, koji jedva cekaju da opale po Dzeki ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 apr 2013, 16:52

Danas veoma loš jedna od onih partija gdje je samo statirao na terenu a bilo je takvih utakmica ove sezone i previše.Vrijeme je da potraži drugi klub gdje će igrati prvih 11 jer ovako mu propade karijera sjedeći na klupi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 apr 2013, 16:52

Mogu ovi sa Bluemoona, sebi mater u pakas yebati.
Klub koji nema trenera i ne moze nista ostvariti.
PSG ima trenera, bogat klub, pa su i pokazali kvalitet, City bogat klub, nema trenera pusio i napusio se tokom cijele godine.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 21 apr 2013, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 21 apr 2013, 16:53

Tevez je mjeseci hladio klikere u Argentini dok se nas Dzeko borio za titulu prosle godine.Danas nije dobro igrao i tacka al brate nakon svake lose odigrane tekme odmah vicu Dzeko napolje !Mogu oni Dzeki malo da POPUSE .Dzeko jarane uzeo si pare i dao 12 golova u ovoj sezoni i bio si drugI strelac ekipe u prosloj .Dao si golove koji su pomogli da osvoje Kup i prvenstvo, ovim nikad nece biti dosta, to sto si dao tih 12 ove godine je pravo cudo kakve skrte imas suigrace!SKIDAM TI KAPU DO PODA I NEK CRKNU DUSMANI!!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 21 apr 2013, 16:54

Goalgetter je napisao/la:
Ne, mi ga ne pljujuemo, nego kritikujemo. Dva razlicita pojma. Za razliku od tebe i gospodina Pauka, koji jedva cekaju da opale po Dzeki ;)

Znas li citati sine???? Nadji mi komentar gdje ga ja "pljujem", je li pljuvanje reci da su argentinci bolji od njega ili ste svi ovdje retardirani i nepismeni?

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 21 apr 2013, 16:57

emir_ je napisao/la:
A Edinu zelim sve najbolje,,ali u Dortmundu(ako ima malo mozga) :).
napadaju te zato što nagliš, danas je bio loš, u prošloj tekmi prosječan, u nekoj sljedećoj možda odličan, to je život, to je fudbal...

U proslo bio prosjecan? A fulio priliku sa 5 metara. Zaboravio sam ne smijem reci ,da je promasio dobru priliku(da ne kazem 100% sansu),, odmah ga pljujem,,,,, fuj svi !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2013, 17:01

Nego brine me jel Dzeki legla plata,i to 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 apr 2013, 17:03

Nemojte se brinuti za ove sa bluemoona što pišu , 90% članova bluemoona nikad nisu bili na utakmici Cityja , to su uglavnom ili neki Arapi ili Indijci , ili neki 13-godišnjaci koji žive u nekom malom engleskom gradu gdje nema fudbalskog kluba , pa su "odlučili" navijati za City :roll:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 21 apr 2013, 17:07

viKK je napisao/la:Nemojte se brinuti za ove sa bluemoona što pišu , 90% članova bluemoona nikad nisu bili na utakmici Cityja , to su uglavnom ili neki Arapi ili Indijci , ili neki 13-godišnjaci koji žive u nekom malom engleskom gradu gdje nema fudbalskog kluba , pa su "odlučili" navijati za City :roll:
a da su pisali suportno sad bi to bilo kod nas na naslovnoj stranici na nekom od portala,malo smo licemjreni

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 apr 2013, 17:10

sanji je napisao/la:

Znas li citati sine???? Nadji mi komentar gdje ga ja "pljujem", je li pljuvanje reci da su argentinci bolji od njega ili ste svi ovdje retardirani i nepismeni?
Napadaci se mjere golovima, i uvijek je tako bilo. Prema tome NE SERI KO FOKA!
Da su bolji dali bi vise golova. Prema tome sjasi momcino.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 apr 2013, 17:12

ciza je napisao/la:
viKK je napisao/la:Nemojte se brinuti za ove sa bluemoona što pišu , 90% članova bluemoona nikad nisu bili na utakmici Cityja , to su uglavnom ili neki Arapi ili Indijci , ili neki 13-godišnjaci koji žive u nekom malom engleskom gradu gdje nema fudbalskog kluba , pa su "odlučili" navijati za City :roll:
a da su pisali suportno sad bi to bilo kod nas na naslovnoj stranici na nekom od portala,malo smo licemjreni
Licemjeri su oni koji nemaju u glavi truna mozga, koji dolaze samo kad treba sta pljuvati. Licemjeri su obicno umno poremeceni idioti, koji nisu vaspitani,koji su zapusteni od rodtielja, pa svoju "kulturu" dolaze da iskale na sportistima.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 21 apr 2013, 17:13

emir79 je napisao/la:
sanji je napisao/la:

Napadaci se mjere golovima, i uvijek je tako bilo. Prema tome NE SERI KO FOKA!
Da su bolji dali bi vise golova. Prema tome sjasi momcino.

I za tebe isto pitanje,, znas li citati ili si i ti nepismen? Vrati 3-4 stranice nazad,slozio sam se sa harisom vec, koji je prije tebe ovaj post napisao,ali sam rekao da cemo se vidjeti na kraju sezone, kada ga svi preskoce, sta ces onda imati za reci? Je li momcino?

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 21 apr 2013, 17:15

Ne razumijem kako neko moze da navija za ovaj shitty. Za sve ostale umjetne klubove manje-vise. Gloryhunteri i to zesci.
Unico amore sei!
❤️🖤

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 21 apr 2013, 17:23

emir79 je napisao/la:
ciza je napisao/la:
Licemjeri su oni koji nemaju u glavi truna mozga, koji dolaze samo kad treba sta pljuvati. Licemjeri su obicno umno poremeceni idioti, koji nisu vaspitani,koji su zapusteni od rodtielja, pa svoju "kulturu" dolaze da iskale na sportistima.
Zao mi te emire,,,prvo ne znas definiciju licemjera,,drugo, sto je i jos gore,,, nije moguce da te cijeli forum(bluemoon,koji je forum manchetser city-a) tjera iz kluba,ali bukvalno tjera. A oni su veci navijaci od tebe i od mene,jer oni navijaju za City a ne za Edina. Vjerovatno su i oni svi pljuvaci Edina Dzeke hahahahah koji smo mi jadovi samo,Boze sacuvaj. P.S. Volio bih znati da li poznajes definiciju odgoja, vjerovatno ne.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 21 apr 2013, 17:59

sanji je napisao/la:
Zao mi te emire,,,prvo ne znas definiciju licemjera,,drugo, sto je i jos gore,,, nije moguce da te cijeli forum(bluemoon,koji je forum manchetser city-a) tjera iz kluba,ali bukvalno tjera. A oni su veci navijaci od tebe i od mene,jer oni navijaju za City a ne za Edina. Vjerovatno su i oni svi pljuvaci Edina Dzeke hahahahah koji smo mi jadovi samo,Boze sacuvaj. P.S. Volio bih znati da li poznajes definiciju odgoja, vjerovatno ne.
Vidim prepoznao si se u poruci.

Na Bluemoonu velis navijaci City-ja? Navijaci su na tribinama, a ne SUPCI sa BH portala, koji odu na Bluemoon da pljuju po Dzeki. PROVIDNO.

Bitno je da ti dodjes kakiti cijeli dan po BH sportasima, dami je znati tu definiciju. Mozda cenifa.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, denza i 38 gostiju.