FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

galeb
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la galeb » 21 apr 2013, 15:44

terabajt je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:
terabajt je napisao/la:zar se nije dogovorilo da nece biti baklji ovu polusezonu ????????
uvijek se nadje neki imbecil
ja bi to onda po kratkom postupku odma. Treba to najaviti pisati ovdje i nek onaj sa ograde kaze preko razglasa ha ya,ko je zapali u supak je gurnut odma.
Drug, takve bih ja odmah policiji predao, pa kad dodje kazna na racun kluba, samo da se posalje na ime doticnog. Garantujem ti ne bi se vise nikada baklja bez dogovora zapalila. Al' dobro, svjestan sam da do toga nece nikada doci..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 apr 2013, 15:53

Fotografija koja govori vise od 1000 rijeci.. Cak i ako nece da potpise novi ugovor trebamo ga iskoristiti do kraja.. U situaciji kakva je trenutno sa igrackim kadrom ostavljati ubjedljivo najboljeg igraca lige van ekipe je veliki apsurd..
slika
BUDI ŽELJO !!!

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 21 apr 2013, 15:58

champions1921 je napisao/la:Fotografija koja govori vise od 1000 rijeci.. Cak i ako nece da potpise novi ugovor trebamo ga iskoristiti do kraja.. U situaciji kakva je trenutno sa igrackim kadrom ostavljati ubjedljivo najboljeg igraca lige van ekipe je veliki apsurd..
slika
Kod Osima nema zvijezda, nema qrcenja, zato i jest jedini pravi Šef i Gospodar lige....izgleda da ce i Bekrić stopama Zebe i Bešlije.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 apr 2013, 16:03

DukeOfWellington je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Ludogorets pobjedio, Neftci (konkurent za titulu Interu-Azerbejdžan) trenutno gubi 0:1 sto ide nama u korist,
da podsjetim:

treba nam da ludogorets osvoji bugarsku ligu, inter azerbejdzansku i u gruziji da dinamo ne bude prvak, odnosno treba nam dvoje od ovo troje da bi bili nosioci
Gdje pratiš uživo rezultate Azerbejdžanske i (ako ima) Gruzijske lige?
rezultati . com
FKŽ !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 21 apr 2013, 16:04

ciza je napisao/la:
TMovac je napisao/la:Sinoc jednostavno nismo imali srece.Primimo glup gol od ekipe koja nije opucala niti jednom po golu,fulamo penal.Ali ako se ovo vec moralo desiti drago mi je da je to bilo sinoc,a ne u derbiju.Titula svakako nece doci u pitanje,jer koliko god mi prospemo bodova,maleni ce prosuti vise.
Titula vam nece doci u ptianje a najveci razlog za to je ocajna konkurencija u ligi i stanje bh fudbala,da od 16 ekipa kod vise od 10 plata ili nema ili kasne ili se unutrasnja sukobljavanja u upravama lome preko igraca i trenera,zeljo nema tih problema pa je konstantan u ligi zadnjih god,a ne zbog neke pretjerane kvaltiete koja se pokusava predstaviti,jednostavno najbolji od najgorih,orkutno ali istinito
E vala svaka ti je na mjestu,i sto je jos gore svake godine ce se nastaviti trend opadanja kvalitete.U ovakvoj drzavi tesko ce se naci neki strani investitor koji bi nesto vise ulozio u bilo koji klub,jer ama bas mu nista i niko ne mogu garantovati da bi ulozeno mogao vratiti a kamo li jos sta i zaraditi.A stanje nase industrije i privrede je prica posebna to jest katastrofalna,pa i sa te strane se ne mogu naci sponzori,o privatnicima i velikim gazdama da ne govorim.Na kraju nam je svima ostalo da gledamo ovo sada i to je nasa realnost i licno mislim da se za jedan duzi period nece promjeniti.Sve najbolje tebi i tvom klubu u buducnosti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 apr 2013, 16:05

bluemania je napisao/la:
Kod Osima nema zvijezda, nema qrcenja, zato i jest jedini pravi Šef i Gospodar lige....izgleda da ce i Bekrić stopama Zebe i Bešlije.
Sve ja to podrzavam ali ovaj momak je zadnje dvije sezone redovno zrtva raznih desavanja i u potpunosti ga razumijem zasto se lomi oko produzenja ugovora.. Ali na stranu i sve to. Nama Stana, Benjo i Bogicevic izvode prekide dok u isto vrijeme na tribinama imamo momka koji ce te stvari raditi deset puta bolje.. Meni je to apsurd a vi kako hocete..
BUDI ŽELJO !!!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 apr 2013, 16:07

champions1921 je napisao/la:
bluemania je napisao/la:
Sve ja to podrzavam ali ovaj momak je zadnje dvije sezone redovno zrtva raznih desavanja i u potpunosti ga razumijem zasto se lomi oko produzenja ugovora.. Ali na stranu i sve to. Nama Stana, Benjo i Bogicevic izvode prekide dok u isto vrijeme na tribinama imamo momka koji ce te stvari raditi deset puta bolje.. Meni je to apsurd a vi kako hocete..
apsurd je bio i odlazak Zebe i Beslije pa smo dokazali da mozemo i bez njih
FKŽ !

galeb
Kontakt:

Post Postao/la galeb » 21 apr 2013, 16:10

TeaM87 je napisao/la:
bluemania je napisao/la:
Gledam zadnje 2 tekme Zeba nije igrao.. Nije valjda da nije uspio da se "nametne"?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 21 apr 2013, 16:13

TeaM87 je napisao/la:
bluemania je napisao/la:
Ali smo i Zebu i Besliju koristili sve dok nisu otisli.. Nisam ni rekao da mi ne mozemo bez Bekrica.. Konkurencija je odron teski ali brate u nasoj ekipi nema ko prekid izvesti kako treba.. Benjo iz kornera nije prvu stativu prebacio kako je poceo izvoditi prekide.. O slobodnjacima da ne pricam.. Nije ni da ih kritikujem jer sam svjestan da oni to ne znaju..
BUDI ŽELJO !!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 apr 2013, 16:13

Bekric je dobio udarac u misic ponovo.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 21 apr 2013, 16:16

Ma pustite vi tih vise supljih prica kod Osima nema qurcenja i nema zvijezda. Zato nismo odgledali utakmicu na Grbavici kako Bog zapovjeda.

U ovakvoj situaciji se moze desiti i da popusimo titulu, a Bekric bi nam sinoc puno znacio. Postujem Amara, ali pretjeruje stvarno.

crown
Kontakt:

Post Postao/la crown » 21 apr 2013, 16:17

U nasoj fudbalskoj ligi od svega ima pomalo, al izgleda nista nije uređeno do kraja kako treba...bez obzira na sve, ja bih htio vidjeti vise profesionalizma (kada je citavo fudbalsko takmicenje i organizacija u pitanju, pogotovo jedan klub)

Za primjer mogu posluziti Tomic i Urdinov. Tomic je tu vec duze vremena, mozda je odigrao jednu ili dvije utakmice od pocetka do kraja i misljenja sam da je trebao dobiti vise prilika...a kada je konacno dobio vise prilika, nije pokazao ni previse ni premalo, tacno koliko treba...nije previse ginuo, nije pokazao frustriranost, nije ni trckarao, profesionalno od pocetka i kraja i jos nakon svega ljubi grb
Urdinov, "stranac", nije igrao 4 mjeseca, nije prosao pripreme, nije trenirao sa ekipom na pocetku...dobio sansu, profesionalizam na nivou, suti, igra, trci, bori se, svojom igrom nije sablonski, ulazi u sredinu, trazi rjesenja, otvara se bez trunke price i gluposti, trudi se u defanzivi...prosto Tomiceva smirenost i lahkoca igranja, kao i premnost i koncentracija Urdinova za nasu ligu pomalo djeluju neobicno...a lijepo je to vidjeti

Ocekujem to od svih igraca Zelje, onih iskusnijih i onih koji tek treba da dobiju sansu...Adilovic, njegov bivsi klub, brat na gol, ostavi loptu kapitenu (Bogi ili bilo kome drugom), pokazi da si profesionalac i da ti je uspjeh tima iznad licne zelje ili cega vec...bilo koji igrac, vrati se Marijanu, pruzi ruku i podrzi ga nakon greske...i igraci i klupa

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 21 apr 2013, 16:20

champions1921 je napisao/la:Fotografija koja govori vise od 1000 rijeci.. Cak i ako nece da potpise novi ugovor trebamo ga iskoristiti do kraja.. U situaciji kakva je trenutno sa igrackim kadrom ostavljati ubjedljivo najboljeg igraca lige van ekipe je veliki apsurd..
slika
Ko ga je... ako je tako tj. ako neće da produži, neka ide, hvala mu na svemu i zdrao, ha ja! Sve što je postigao i napravio u karijeri je napravio zahvaljujući F. K. Željezničar. Da ga nije Željo angažovao nikad se za njega nebi znalo, a odužuje mu se tako što neće da produži, umjesto da potpiše kako bi i klub nešto zaradio i da mu se tako zahvali.

Moje mišljenje je da (ako je sve to istina) onda Amar postupa kako i treba tj. s obzirom da on više neće nastupati za naš tim onda bolje uigravati ove što ostaju.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 21 apr 2013, 16:23

e ne mogu da vjerujem da ovdje neki kritikuju amara jer nije sinoc stavio bekrica, pa jestel vi normalni
FKŽ !

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 21 apr 2013, 16:25

ne razumijem zasto kritikujete amara ili bekrica kad uopce ne znate da li je ta prica istinita! kako ljudi kod nas zacas popljuju igraca, nevjerovatno!
Sasa Kajkut pitarima tabut!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 apr 2013, 16:32

Ja sam napisao jednom, pa cu opet: Bekric je dobio udarac u misic. Zato ga nema.
Sport je lijek za tijelo i duh.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 21 apr 2013, 16:33

Evo da se i ja javim ,prijavio sam se neki dan na ovaj forum iskljucivo zbog teme o voljenom klubu, a pratim forum sigurno godinu i po...svasta se procita puno dobrih i ljepih informacija i svaka mi informacija dobro dode jer sam se prije par mjeseci vratio u Njemacku i ne idem na tekme i nisam vise u "fazonu" informacija o klubu,navijacima,igracima...Eto toliko od mene za sad! :D
Ma vi stvarno niste normalni !!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 apr 2013, 16:39

TeaM87 je napisao/la: rezultati . com
Ma stalno sam na toj stranici, al sam zaboravio da ne budu sve lige na početnoj,nego da moram ići na pojedinačne države, ovo lijevo.

Hvala.

Neftchi preokrenuo, Qarabag pobijedio, loše.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 21 apr 2013, 16:45

storm_raider je napisao/la:Ja sam napisao jednom, pa cu opet: Bekric je dobio udarac u misic. Zato ga nema.
Mada si ti najvjerovatnije u pravu jer ako poslušamo razgovor Bekrića za Radio Sarajevo od neki dan, možemo vidjeti da nije u pitanju ništa drugo nego samo povreda.

Rado bih postavio ali ovi brane da se objavljuju članci sa drugih portala.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 21 apr 2013, 16:46

bluemania je napisao/la:
ma jarane, nije uopšte bitan Bekrić, niti Zeba, niti Bešo, niti bilo ko - vec ono šta je Amar odlucio i njegova je zadnja kad su igraci u pitanju. Klub je iznad svakog pojedinca, taman da je Messi. To sam htio reci ;)

A možda uopšte nema nesporazuma, možda je Bekrija ozljeđen.
Vidjecemo šta ce se dešavati.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], Hrasno15, MrkiMedo, ristagrad i 36 gostiju.