Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Bitno je skrsiti Van Persija, 3 boda su u drugom planu...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
BigBigBang je napisao/la:Bitno je skrsiti Van Persija, 3 boda su u drugom planu...

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
- Kontakt:
Yebo te led, nisam mogao vjerovat kako loše igraju. Naročito poslije crvenog kartona.
Ali, dobro je, pobijedili smo, Švabo je zabio i dosta je. Jedan al' vrijedan. I vakat je bio više. Dosta je utakmica u kojim izdominiramo boga oca, a na kraju ispušimo. Draže mi je ovako.
Slažem se sa chilyevom "konstatacijom"
Koliko god bila zayebancija, dosta je tu istine. Pola ekipe je izgubilo želju za fudbalom. Diaby još malo i počet će namaze predvodit. Arshavin ala kafana je moja sudbina, ispija votku za votkom a kad treba potrčat - qrc.
Valja remont na ljeto izvršit Arsene, valja.

p.s. Crveni Girouda..

Ali, dobro je, pobijedili smo, Švabo je zabio i dosta je. Jedan al' vrijedan. I vakat je bio više. Dosta je utakmica u kojim izdominiramo boga oca, a na kraju ispušimo. Draže mi je ovako.

Slažem se sa chilyevom "konstatacijom"

Koliko god bila zayebancija, dosta je tu istine. Pola ekipe je izgubilo želju za fudbalom. Diaby još malo i počet će namaze predvodit. Arshavin ala kafana je moja sudbina, ispija votku za votkom a kad treba potrčat - qrc.
Valja remont na ljeto izvršit Arsene, valja.
Taj se trenutak čeka cijelu sezonu.BigBigBang je napisao/la:Bitno je skrsiti Van Persija, 3 boda su u drugom planu...

p.s. Crveni Girouda..

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Jeste iz vise razloga, a ovo je glavni:BigBigBang je napisao/la:Jel to neki problem?
"It's one of premier league's oldest lessons .
-
- Kontakt:
Pa upravu si sa tom slikom, taj na slici je RVP a da zadnja domina je na Emiratesu nadamo se...neo je napisao/la:Jeste iz vise razloga, a ovo je glavni:BigBigBang je napisao/la:Jel to neki problem?
genije
.
ma rvpa u drugi plan stavit. Njega pustit Kosu, znamo kako je "njezan" inače
.
Meni su bitnija 3 boda ipak

ma rvpa u drugi plan stavit. Njega pustit Kosu, znamo kako je "njezan" inače

Meni su bitnija 3 boda ipak
Vođa zna.
Ako ga bude čuvao kao i Džeku..nedim1993 je napisao/la:Njega pustit Kosu, znamo kako je "njezan" inače.

[youtube][/youtube]
šta ćete ti i vječnoklasni vedo za opkladu?

Inače momak je legenda mislim na Sea

A što se tiče opklade, i zaboravio sam na to, al ima još do kraja

edit: protiv fulhama smo imali 71% posjed lopte

Vođa zna.
Van Persie najvjerovatnije neće ni igrati. Ferguson će ga ostavit na klupi ili u Manchesteru. 

-
- Kontakt:
Nadam se da ce RVP igrati jer je vrlo lako moguce da nekog naseg igraca ponese huka i sijanje mrznje sa tribine prema izdajici pa se zalati i slomi ga.
Slažem se sa tim da je Koscienly jedan od naših najkonstantnijih što znači ujedno i potencijalni odlazak iz kluba.Mene da se pita ja bi njemu dao kapitensku traku,nekako mi se čini da bi ih sve postrojio
Šta reći,bitna pobijeda..a protiv Manchestera koji je slabiji na prekidima mi nećemo imat Oliviera,šteta morat ćemo gledat Walcotta u napadu jer kako se sjećam on je to tražio sa novim ugovorom,na šta će to ličit samo Bog i Wenger znaju

Šta reći,bitna pobijeda..a protiv Manchestera koji je slabiji na prekidima mi nećemo imat Oliviera,šteta morat ćemo gledat Walcotta u napadu jer kako se sjećam on je to tražio sa novim ugovorom,na šta će to ličit samo Bog i Wenger znaju
imamo Kosa, i merta, koji ništa slabiji nisu u skoku od njegaRosicky je napisao/la:Slažem se sa tim da je Koscienly jedan od naših najkonstantnijih što znači ujedno i potencijalni odlazak iz kluba.Mene da se pita ja bi njemu dao kapitensku traku,nekako mi se čini da bi ih sve postrojio![]()

Vođa zna.
Pa kad imamo nesposobne izvođače,neznam što Walcott radi na prekidima sa loptom kad tu imamo Artetu sa daleko boljim centaršutom,čak i Cazorla zna bit kritičan pa nemože dobacit do peterca
rosicky je u par navrata juče pokazao da treba izvodit prekide, ima dobar centaršut, jedini izgleda koristi mozak kad treba ubacit loptu
Vođa zna.
nedim1993 je napisao/la:rosicky je u par navrata juče pokazao da treba izvodit prekide, ima dobar centaršut, jedini izgleda koristi mozak kad treba ubacit loptu
Pa eto još jedan,al aj sam brojao standardne igrače,neznam barem ja nemogu prihvatit činjenicu da Walcott izvodi prekide,a daleko je najgori što se toga tiče..
-
- Kontakt:
Arteta je svoj centarsut i inteligenciju pokazao protiv Bayerna kad smo poveli 2-0 imali smo slobodan udarac u sudijskoj nadoknadi i spanski virtuoz i genije umjesto da ko svi normalni je ubaci pred gol u guzvu igraca on je njih sve prebacio i centrirao na drugi kraj sesnaesterca gdje nikoga nije bilo.Rosicky je napisao/la:Pa kad imamo nesposobne izvođače,neznam što Walcott radi na prekidima sa loptom kad tu imamo Artetu sa daleko boljim centaršutom,čak i Cazorla zna bit kritičan pa nemože dobacit do peterca
BigBigBang je napisao/la:Arteta je svoj centarsut i inteligenciju pokazao protiv Bayerna kad smo poveli 2-0 imali smo slobodan udarac u sudijskoj nadoknadi i spanski virtuoz i genije umjesto da ko svi normalni je ubaci pred gol u guzvu igraca on je njih sve prebacio i centrirao na drugi kraj sesnaesterca gdje nikoga nije bilo.Rosicky je napisao/la:Pa kad imamo nesposobne izvođače,neznam što Walcott radi na prekidima sa loptom kad tu imamo Artetu sa daleko boljim centaršutom,čak i Cazorla zna bit kritičan pa nemože dobacit do peterca
Aj ne seri.A Walcott i Cazorla izvode kornere i slobodne i nema šta ne pa nisu ni jedan zabili ove sezone a iz kornera da ne pričam da svak 10 se udari svaki 15ti pogodi
kokoške će pobijedit 99%. znači idemo na drugo mjesto
.
bez zezancije, sad će se sve zahuktat u borbi za LP. Neće bit lako, to je sigurno

bez zezancije, sad će se sve zahuktat u borbi za LP. Neće bit lako, to je sigurno
Vođa zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.