SportSport.ba - Termin u fudbalu

123456
Kontakt:

Re: SportSport.ba - Termin u fudbalu

Post Postao/la 123456 » 19 nov 2009, 19:10

Samo da javim da necu doci u nedjelju.Gripa ljudi me skopala pravo.Jedino da dodjem da vam virus prenesem :mrgreen:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 nov 2009, 19:12

123456 je napisao/la:Samo da javim da necu doci u nedjelju.Gripa ljudi me skopala pravo.Jedino da dodjem da vam virus prenesem :mrgreen:
ako je ova HN-ovska nemoj :mrgreen:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

benio
Kontakt:

Post Postao/la benio » 19 nov 2009, 22:42

idrizinho je napisao/la:sta je s ovom ekipom

EKIPA 1
MontO
nevjernik
idrizinho
EnZo_85
benio
idrizinho i benio su tu 100% :D

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 20 nov 2009, 09:03

DR.HOUSE je napisao/la:u jedva cekam,valjda ce se jos javiti raje sto su se prijavila....hajmo ekipa br.4 javljaj se :D :lol:
miki_hz
kenoo
SINE
adnan24
Meni neodgovaraju ti termini u jutarnjim satima, samo iza podne od 16:00
SAMO ŽELJO

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 20 nov 2009, 20:33

Vec sam pisao da mozda necu moci doci u nedjelju radi utakmice koju igra Velez sa Slobodom, ali sada sam 95% siguran da moram doci :( Stoga cu naletiti i lopte da bacimo malo, moze? :P Ko se javlja da me saceka i povede do mjesta odigravanja? :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 20 nov 2009, 21:00

Valjda dolaze u nedjelju svi ovi što su se javili u zadnjih par dana...ne bi valjalo da ovo propadne.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 21 nov 2009, 12:58

E samo da javim da necu moc sutra na termin ,jer sam se razbolio...
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 21 nov 2009, 13:08

scorpion je napisao/la:
123456 je napisao/la:Samo da javim da necu doci u nedjelju.Gripa ljudi me skopala pravo.Jedino da dodjem da vam virus prenesem :mrgreen:
ako je ova HN-ovska nemoj :mrgreen:
Ako cete igrati napolju onda nece niko dobiti H1N1 jedino ako cete biti u zatvorenom prostoru ;) ;)

Kada bude u Zenici recite... ;)
A C A B !

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 21 nov 2009, 15:08

Ja koliko vidim od ovoga nema nista :evil: :evil:
A na pocetku se prijavilo 30 ljudi,a sada se sve svelo na 10...ali to smo ti mi bosancerosi

benio
Kontakt:

Post Postao/la benio » 21 nov 2009, 15:30

scorpion je napisao/la:Ja koliko vidim od ovoga nema nista :evil: :evil:
A na pocetku se prijavilo 30 ljudi,a sada se sve svelo na 10...ali to smo ti mi bosancerosi
ajde nek neko sastavi taj spisak, ocel bit makar 10 ljudi da se igra

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 21 nov 2009, 15:55

scorpion
benio
idriznho
kosewsko hill
adnan24
DR.House
kinone
71000
BlueSharks
eliminator
neOX

Ovo su sada za sad ti sigurno ja mislim,ali opet niko nije siguran dok ne dodje sutra u pola 11 na Kosevo.

P.S.Ako bude zafalilo neka svako pokusa da povede barem po jednog jarana.

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 21 nov 2009, 16:25

scorpion je napisao/la:scorpion
benio
idriznho
kosewsko hill
adnan24
DR.House
kinone
71000
BlueSharks
eliminator
neOX

Ovo su sada za sad ti sigurno ja mislim,ali opet niko nije siguran dok ne dodje sutra u pola 11 na Kosevo.

P.S.Ako bude zafalilo neka svako pokusa da povede barem po jednog jarana.
Ja mislim da smo previše očekivali od svega ovoga, da dođe 30 ljudi i slično al eto, ja bi bio zadovoljan da sutra budu dvije ekipe da možemo normalno igrati...pozz
Željo - My first love!!!

Maxisco
Kontakt:

Post Postao/la Maxisco » 21 nov 2009, 18:45

Eee dolazim i ja bio danas na putu evo maloprije udjoh u kucu ja bio i zaboravio na ovo ja sam gore 100%
pozz
FK Sarajevo

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 22 nov 2009, 13:15

Scorpion, čekamo tu sliku :D hahahaha...da vidim kako sam ispo' 8-)
Željo - My first love!!!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 22 nov 2009, 18:34

IZVJEŠTAJ SA PRVOG TERMINA

Desio se i taj dan. U nedjelju u 10:50 sati rezervisan je prvi termin članova ovog foruma koji su bili raspoloženi da odigraju,da se upoznaju,druže itd. U nekom optimalnom vremenu,10-ak minuta prije početka,organizator uzima ključ od svlačionice i izlazi ispred da sačeka ostale učesnike.
U periodu od 10 minuta pridružuje nam se ukupno 8 ljudi, što činu brojku od 9, tako da nam po nekoj logičnoj računici fali još jedan igrač.
Snalazeći se, jedan od članova poziva svog prijatelja koji živi u komšiluku da dođe,dok se ostatak ekipe upućuje prema svlačionici,a nakon toga prema suncem obasjanom terenu. U uvodu,ispitivanje snaga :lol:
Nakon dolaska još jednog člana ekipe,utakmica počinje. U obostrano žustroj, ali iznad svega fer i korektnoj utakmici, rezultat je bio u drugom planu,dok je prevashodno bilo druženje i upoznavanje članova.
Nešto vise od sat vremena je brzo prošlo, a u toku termina pao je dogovor da sve ovo postane tradicija svakih 15 dana,možda ne na istoj lokaciji, ali lokacija je najmanje bitna.
I ono što treba podvući jeste poražavajuće mali broj ljudi koji su se odazvali,a u početku je bili više od 30 prijavljenih.
Nažalost, to je naš mentalitet i neozbiljnost,ali svaka čast svim onim koji su došli i izdvojili nedjelju prijepodne za relaksaaciju.
Sa nadom da se u budućnosti može očekivati više ljudi,evo i jedne slike sa današnjeg druženja 8-)

slika
Zadnja izmjena: scorpion, dana/u 23 nov 2009, 19:51, ukupno mijenjano 6 puta.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 22 nov 2009, 18:42

jbg mala vam je slika , a ne mogu ja kad imam 16 godina :(
moci cu sljedece godine :D

EDIT: JES TO IZGUBIO PA NE SPOMINJES REZULTAT NI SASTAVE NI NISTA CCCC

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 22 nov 2009, 18:47

dobar termin... bilo je svega, stativa, neki su pogadjali precku i sa metar od gola :D, ali **** desi se. Jos da dodam da je bilo i odlicnih akcija, poteza, golova, odbrana. :)
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 nov 2009, 19:14

Nista, ja priznam gresku sto sam skoro pa obecao da cu doci na prvo okupljanje, sjeba me tekma u nedjelju, sve sam ostalo mogao odgoditi, to se ja ne pitam :( Tekmi vise nema, jos jedno kolo, koje se igra u narednu subotu ako se ne varam, iskljuceno i to da me zezne, nedjeljom od sada mogu najvjerovatnije, i ja se ozbiljno lozim na to :mrgreen:

Znaci, za 15 dana aBd, +1 :)

P.S. Jel bio iko iz moje ekipe :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 22 nov 2009, 19:40

kinone je napisao/la:dobar termin... bilo je svega, stativa, neki su pogadjali precku i sa metar od gola :D, ali **** desi se. Jos da dodam da je bilo i odlicnih akcija, poteza, golova, odbrana. :)
prije svega odlicnih odbrana,a i dobrih akcija tako da je rezultat u drugom planu :lol: :lol: :lol:

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 22 nov 2009, 19:42

DR.HOUSE je napisao/la:
kinone je napisao/la:dobar termin... bilo je svega, stativa, neki su pogadjali precku i sa metar od gola :D, ali **** desi se. Jos da dodam da je bilo i odlicnih akcija, poteza, golova, odbrana. :)
prije svega odlicnih odbrana,a i dobrih akcija tako da je rezultat u drugom planu :lol: :lol: :lol:
ma kakav rezultat dok ne budu barem 4 ekipe...ovako smo se samo dovodili u formu,jel tako buffon :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.