FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
pa ne znam šta hoćete, slabija ekipa u gostima kod favorita, i još u 50. dobije crveni, ja šta će igrati nego bunker. možemo mi pričati ovo-ono, ali oni su dobili ono po šta su došli, a mi smo kiksali. ja mislim da smo igrali bolje nego većinu utakmica koje smo dobili ove sezone, ali šta ćeš kad nema ko sa penala da je opali i pogodi gol a kamoli iz igre...
i nagradno pitanje za milion maraka: šta je korisnije, zaštitarske agencije ili probušeni kur ton? eno, niko od nije očekivao da se biju sa pobješnjelim huliganima sa bakljama, kamenjem i palicama, na drugoj strani je bio jedan stariji čovjek očito stravično urađen nečim. i oni nisu mogli ili nisu htjeli spriječiti da on uđe u teren i kidiše na igrača. stoga ja glasam za probušeni kur ton, jeftiniji je...
i nagradno pitanje za milion maraka: šta je korisnije, zaštitarske agencije ili probušeni kur ton? eno, niko od nije očekivao da se biju sa pobješnjelim huliganima sa bakljama, kamenjem i palicama, na drugoj strani je bio jedan stariji čovjek očito stravično urađen nečim. i oni nisu mogli ili nisu htjeli spriječiti da on uđe u teren i kidiše na igrača. stoga ja glasam za probušeni kur ton, jeftiniji je...
Za nadat se da Sarajevo danas nece pobjedit, pa da ostanemo na pristojnoj razlici. Iduce kolo idemo u Prijedor, ljudi su osigurali opstanak, na domacem terenu su tanki ove sezone, imaju 4 poraza iz 11 utakmica, tu bi uz jednu pametnu igru puni plijen trebao i morao doci. Opet, sve je u nasim rukama, igraci se vracaju u sastav, do kraja pokazat karakter i privest ovo kraju. 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Početak sezone je "obećavao" slijedeći sastav:
--------------------------------------Antolović-----------------------------------
Stanić-----------------Vasilić-----------------------Bogičević----------Kvesić
---------------Svraka---------------------------------------Zolotić----------------
Selimović-----------------------------Bekrić--------------------------------Zeba
---------------------------------------Adilović-------------------------------------
Rezervni sastav tokom sezone:
---------------------------------------Bukvić---------------------------------------
B. Čolić-----------------Kerla-----------------------Čutuk----------------Urdinov
-----------------Hasanović-------------------------------------Tomić--------------
Bešlija---------------------------------Jamak------------------------------Smajić
---------------------------------------Ara Hodžić-----------------------------------
U kadru: E. Karić, Yoshida, E. Čolić, Pehilj i dječurlija......
Isuviše "pehova" za jednu sezonu....
--------------------------------------Antolović-----------------------------------
Stanić-----------------Vasilić-----------------------Bogičević----------Kvesić
---------------Svraka---------------------------------------Zolotić----------------
Selimović-----------------------------Bekrić--------------------------------Zeba
---------------------------------------Adilović-------------------------------------
Rezervni sastav tokom sezone:
---------------------------------------Bukvić---------------------------------------
B. Čolić-----------------Kerla-----------------------Čutuk----------------Urdinov
-----------------Hasanović-------------------------------------Tomić--------------
Bešlija---------------------------------Jamak------------------------------Smajić
---------------------------------------Ara Hodžić-----------------------------------
U kadru: E. Karić, Yoshida, E. Čolić, Pehilj i dječurlija......
Isuviše "pehova" za jednu sezonu....
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Sta je sa Bekricem je li povrijedjen ili mu Osim ne da da igra jer nece da potpise ugovor koji istice na kraju sezone?
1946
Ne sjekiraj se. Protiv Vas će igrati od prve minute, ukoliko, ne daj Bože opet ne zadobije kakvu povredu ili kartone.Head je napisao/la:Sta je sa Bekricem je li povrijedjen ili mu Osim ne da da igra jer nece da potpise ugovor koji istice na kraju sezone?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- pintol_TM87
- Kontakt:
Sinoc mi rece da u ponedjeljak pocinje trenirati..aBd bit ce spremanavlami97 je napisao/la:Ne sjekiraj se. Protiv Vas će igrati od prve minute, ukoliko, ne daj Bože opet ne zadobije kakvu povredu ili kartone.Head je napisao/la:Sta je sa Bekricem je li povrijedjen ili mu Osim ne da da igra jer nece da potpise ugovor koji istice na kraju sezone?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
OVO PENAL!!!!!!!!!!!!!!?????????????bluemania je napisao/la:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
A ovi kriticari i pljuvaci od jedne utakmice vala ni ne trebaju na tribini,nek se vrate gdje su bili i svih predhodnih tekmi
p.s.-hoce li celik dobiti kaznu,zbog navijaca koji svjetle u mraku?
[youtube][/youtube]
A ovi kriticari i pljuvaci od jedne utakmice vala ni ne trebaju na tribini,nek se vrate gdje su bili i svih predhodnih tekmi
p.s.-hoce li celik dobiti kaznu,zbog navijaca koji svjetle u mraku?
hajde ba jel te ko pitao za komentar...razligu sa teme...htcxone je napisao/la:OVO PENAL!!!!!!!!!!!!!!?????????????bluemania je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JOŠ CRVENI PA OVO JE SRAMOTA !
u cjeloj evropi se ovakvi startovi sankcionisu i daje crveni i ti nasao ovdje pametovat...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ovo je tema o NK/FK ŽELJEZNICAR I IMAM PUNO PRAVO da na istoj diskutujem... ako ti se ne svidja preskoci temu, a cuj, nisam znao ako golman prvi dodje do lopte da je to penal? to neko novo pravilo... svastaSouthboy je napisao/la:hajde ba jel te ko pitao za komentar...razligu sa teme...htcxone je napisao/la:OVO PENAL!!!!!!!!!!!!!!?????????????bluemania je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
JOŠ CRVENI PA OVO JE SRAMOTA !
u cjeloj evropi se ovakvi startovi sankcionisu i daje crveni i ti nasao ovdje pametovat...
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Ja sinoc vise zalim za penalom nego za onom greskom Antolovica, ovaj se nameracio da savlada brata pa se od silnog pritiska izgubio. Da je penal pogođen mi bi sinoc slavili i bili jos blize tituli, ali sta je tu je.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Crni gavran
- Kontakt:
Za sve koji govorite da je Čelik sinoć igrao zatvoreno, citiram sinoćnju izjavu gospodina Amara Osima nakon utakmice:
Uvijek sam govorio da je prvenstvo teško. Govorim to od početka. Idemo dalje i moramo skupljati bodove. Svaki bod je važan. Pokazalo da se da igramo bolje na strani, jer se ovdje ekipe uglavnom zatvore, mada to večeras nije bio slučaj".
@Elegant, ja tebi govorim da mozda necete pobijediti, ali mi nisi vjerovao. Slusaj me drugi put

Uvijek sam govorio da je prvenstvo teško. Govorim to od početka. Idemo dalje i moramo skupljati bodove. Svaki bod je važan. Pokazalo da se da igramo bolje na strani, jer se ovdje ekipe uglavnom zatvore, mada to večeras nije bio slučaj".
@Elegant, ja tebi govorim da mozda necete pobijediti, ali mi nisi vjerovao. Slusaj me drugi put
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 21 apr 2013, 11:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Da da, golman prvi dosao do lopte. 
Uhvatio je, gurnuo sebi ispod ruku da ode u korner i onda pokupio Adila.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
lopta je otisla lijevo od golmana a ne pravo gdje bi trebala ici da je golman nije dirao ...justFlowFKZ je napisao/la:Da da, golman prvi dosao do lopte.
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
- SarajlijaTM
@htc - razumijem tvoju frustraciju i zal sto celik nije uzeo sva 3 boda,al prije nego komentarises penal,koji je btw bio skroz opravdan,a golman koji pravi penal i rusi igraca u 99% slucajeva dobije crveni,pogledaj snimak ispod i penal bez kontakta,pod izgovorom da je sudija bacao grah i prosudio da je golman imao namjeru srusiti igraca
[youtube][/youtube]
0:55 sec premotaj ,pa onda komentarisi penal
[youtube][/youtube]
0:55 sec premotaj ,pa onda komentarisi penal
- SarajlijaTM
A kako objasnjavas to da ste igrali otvoreno i napadacki,a niste opalili na go kako treba,pa nije Jaap Stam u odbrani zelje,Kerla je majka mu stara?Crni gavran je napisao/la:Za sve koji govorite da je Čelik sinoć igrao zatvoreno, citiram sinoćnju izjavu gospodina Amara Osima nakon utakmice:
@Elegant, ja tebi govorim da mozda necete pobijediti, ali mi nisi vjerovao. Slusaj me drugi put![]()
Najveci dobitak sinoc je Tomic
,lik igra srcem i izrasta u velikog igraca,plus relativno mlad moze jos da napreduje..Kako ih Amar samo nafata i skenira
SLOBODA NAVIJAČIMA
necu nista o tekmu vjerovatno je sve receno al sa onim tomicem pod hitno produziti ugovor i momka pustiti da igra , strasno je odigrao ove dvije utakmica ...
Ljudi moji, meni nije jasno zasto odgovarata na provokacije. Ignorisite ih, jer se isti hrane nasom ljutnjom, pehovima i svemu negativnom sto nam se u zadnje vrijeme desilo.
Za ove sto ih nazivate letacima na temu: penal nije bio, Antolovic namjerno dao loptu Mesanovicu, Tomic slucajno zabio go (bio je u ofsajdu), Osimu opet glava narasla, al titula ostaje gdje joj je mjesto.
Pozdrav normalnim forumasima (kojih je iz dana u dan sve manje), a mi idemo u Prijedor po nove aBd bodove!
Za ove sto ih nazivate letacima na temu: penal nije bio, Antolovic namjerno dao loptu Mesanovicu, Tomic slucajno zabio go (bio je u ofsajdu), Osimu opet glava narasla, al titula ostaje gdje joj je mjesto.
Pozdrav normalnim forumasima (kojih je iz dana u dan sve manje), a mi idemo u Prijedor po nove aBd bodove!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 21 gost.