FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bluemania
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bluemania » 20 apr 2013, 23:08

Dobro smo igrali, ne može se zamjerati za zalaganje... potpuna inicijativa i dominacija, smrde se samo branile bunkerom i uspjeli su u tome...ali jbg golman Antolović nas je svojoj retardacijom ukopao u prvom poluvremenu i poklonio gol Čeliku, koji nije ni pomišljao napadati.
I onda još promašimo i penal :o i jbg više...ne može se ocekivati nešto više nakon takve dvije greške.

citam ovdje Antolović nije kriv :o :shock: jok moj otac je poklonio gol :o uozbiljimo se više
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 20 apr 2013, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 20 apr 2013, 23:09

Dushi_Rob je napisao/la:Sto nas ne napaste kad smo vam uletili pred fan shop sa golfom 8-)
Valjda se i vi shjebali ko i mi :lol: :lol: :lol: :lol:
pa mi kontali vi zajebani i ono prepali se,mozes misliti :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 apr 2013, 23:10

fedeltafrotta je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Adilovic nas spasio u i sarajevu veceras tragicar al nema veze na +7 smo i to je najbitnije.
koliko znam, on je izborio penal i igraca vise, zasto je tragicar :?:
ma mislio sam na profulan penal ,to se tako kaze :P.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 20 apr 2013, 23:10

Dobro ste odigrali, bolji ste bili u polju, ali sve u svemu imali ste za citavu utakmicu 2 ili 3 sanse. Bas mi je zao sto smo vam bod uzeli :mrgreen: ali i to vam je ko kuca ;)

@Buu i Adilbeg dolazite i cestitajte :D

@Dzole, nista od 5 samo si se dzabe izblamirao
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 20 apr 2013, 23:11

Fina utakmica.
Zadnja izmjena: delpiero502, dana/u 21 maj 2013, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 apr 2013, 23:12

Ma sve je dobro hvala Bogu ne sumnjam u titulu, samo me jedna stvar uzasno kopka, a to je da STANIC I BENJO NE ZNAJU I NE SMIJU IZVODITI VISE PREKIDE!!

Borba, trka na nivou, igra ok... nismo imali srece od prve minute i yebiga i pored toga smo mogli do pobjede hladno...ali kad nemas Bekrica u ekipi da prekide izvodi donji si, ali u prijedoru ne sumnjam u pobjedu..

VOLIM TE ŽELJO

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 20 apr 2013, 23:13

bluemania je napisao/la:Dobro smo igrali, ne može se zamjerati za zalaganje... potpuna inicijativa i dominacija, smrde se samo branile bunkerom i uspjeli su u tome...ali jbg golman Antolović nas je svojoj retardacijom ukopao u prvom poluvremenu i poklonio gol Čeliku, koji nije ni pomišljao napadati.
I onda još promašimo i penal :o i jbg više...ne može se ocekivati nešto više nakon takve dvije greške.

citam ovdje Antolović nije kriv :o :shock: jok moj otac je poklonio gol :o uozbiljimo se više
jest on kriv..al sta se sad moze??
iskreno od pocetka sezone sam primjetio kod njega kao da mu je mrsko izbijat i da izbije kad mora...
on u ruke kad uhvati nece nogom nego rukom baca samo nez zasto.. :?
nadam se da ce se sad stvari promjenit na bolje..
pa evo samo primjer golmana Reina je Liverpool ove samo sezone zajebao za 12 poena...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 apr 2013, 23:15

Ma ljudi nema razloga za brigu,ovaj bod nije nimalo los.Primimo go iz nicega,promasimo penal ali ipak nismo izgubili.Ja ne zamjeram nista ni Antolovicu ni Adilovicu,pa greske golmana i promaseni penali su sastavni dio fudbala.Sto se tice Celika najlosija ekipa do sada na Grbavici,pa ljudi ni akcije ni suta nisu cestito imali.Nasim momcima cestitke na borbenosti i zelji,sto se tice igre bit ce bolje.Puno smo pehova i belaja imali ovu polusezonu(puno povreda i suspenzija radi crvenih kartona) i da je neka druga ekipa prolazila kroz sve to borila bi se za opstanak,a mi fala Bogu slavit cemo titulu sampiona,a za kup cemo vidjeti.Momci glavu gore na kraju ste vi ipak ispali heroji,postici ovakve rezultate sa ovoliko pehova igrajuci na dva fronta je za svaku pohvalu.Zivim u drzavi gdje 80% ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem,pa sam tako i svjestan da od vas nemogu ocekivati igre na nivou Mesia ili Ronalda i zaboli mi me briga i za Barsu i Real.Ja volim samo svog Zelju i nista vise,postujte i ginite za njegov dres i niko vam nista nece zamjeriti.Licno sam sretan zbog jedne stvari koju ste postigli za ove cetiri godine a to je da ste doveli navijace drugih klubova do ocaja i svi slave vise nas eventualni neuspjeh nego sto bi slavili svoje uspjehe.Zato raja samo ignorisite jer oni nisu bitni,drzite se one njih ko j..e mi volimo samo zna se koga.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 20 apr 2013, 23:16

Southboy je napisao/la:
bluemania je napisao/la:Dobro smo igrali, ne može se zamjerati za zalaganje... potpuna inicijativa i dominacija, smrde se samo branile bunkerom i uspjeli su u tome...ali jbg golman Antolović nas je svojoj retardacijom ukopao u prvom poluvremenu i poklonio gol Čeliku, koji nije ni pomišljao napadati.

jest on kriv..al sta se sad moze??
iskreno od pocetka sezone sam primjetio kod njega kao da mu je mrsko izbijat i da izbije kad mora...
on u ruke kad ufati nece nogom nego rukom baca samo nez zasto.. :?
nadam se da ce se sad stvari promjenit na bolje..
pa evo samo primjer golmana Reina je Liverpool ove samo sezone zajebao za 12 poena...
Ništa se ne može, gotovo je sad.... ne pljujem momka, svaka mu cast za ranije odbrane-... ali cinjenica jeste da je svojom glupošću veceras nam izbio dva boda....to se bolan izbija, gdje ces poklanjalti lopte pred svojim golom :o :shock: ljudi, to niko ne radi :shock:
Kad hvalim, hvalim svakog igraca po zaglugama...isto tako i kritikujem po zaslugama.
Antolović Marijan direktini i jedini krivac za gubitak bodova. Cinjenica jbg :!:

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 20 apr 2013, 23:19

Ako ekipa koja ima ovakav renome i imidz mora vratiti loptu 15 puta golmanu u jednom poluvremenu protiv ovakvog čelika onda ne znam, još domaci teren. Inace previše mu vracaju loptu nego sto bi trebali...

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 20 apr 2013, 23:24

Dushi_Rob je napisao/la:Sto nas ne napaste kad smo vam uletili pred fan shop sa golfom 8-)
Valjda se i vi shjebali ko i mi :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa mi smo gospoda ljudi . VI dođete pa ni parking neplatite :D :D :D
Jel ona dvica golf koja je prva ušla na stadion ..
Jer si JEDAN JEDINI...........

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 apr 2013, 23:25

Do kada cemo mi glumiti barsu ?? Kad ce nasi igraci shvatiti da se ne znaju usetati u gol, da nisu oni sposobni za to ?
Veceras prvi nas sut je zavrsio u gol, znaci PRVI.
Antolovicu i Adilovicu nemam sta prigovoriti, momci su nas puno puta spasavali.
Celik kur.ac od ekipe, nisam ocekivao da ce igrati bunkera.

Jug odlicno popunjen, samo navijanje kur.cu nije valjalo. Ja na jugu cujem sjever kako laje i robijase kako zavijaju. I do kada cemo se mlatiti izmedju sebe ?

@gavrane cestitam vam
NO PYRO NO PARTY

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 apr 2013, 23:26

Buu je napisao/la:Do kada cemo mi glumiti barsu ?? Kad ce nasi igraci shvatiti da se ne znaju usetati u gol, da nisu oni sposobni za to ?

Jug odlicno popunjen, samo navijanje kur.cu nije valjalo. Ja na jugu cujem sjever kako laje i robijase kako zavijaju. I do kada cemo se mlatiti izmedju sebe ?

@gavrane cestitam vam
po komentaru bih rekao da se borimo za opstanak :oops:

šta vam je ljudi, imamo +7 ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 apr 2013, 23:27

samo ću reći da je Hadžić odlično odradio svoj pos'o :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 20 apr 2013, 23:27

Buu je napisao/la:Do kada cemo mi glumiti barsu ?? Kad ce nasi igraci shvatiti da se ne znaju usetati u gol, da nisu oni sposobni za to ?

@gavrane cestitam vam
Jaki ste, ne mozete dobiti qrac od ekipe jos sa igracem vise :mrgreen: ;)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 20 apr 2013, 23:28

"Osjećanja su pomiješana S jedne strane izgubiš od ekipe koja ne opali po golu tokom cijele utakmice, a s druge strane imali smo toliko pehova. Kada primiš ovakav gol i promašiš penal protiv Čelika ne možeš očekivati bolji rezultat, tako da sam zadovoljan", rekao je Osim

AKO JE SEF ZADOVOLJAN I JA SAM.... :mrgreen:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 20 apr 2013, 23:28

Trebali smo mi veceras biti na + 9 i prelomiti prvenstvo ;) ali Antolović ne dade...tacno održava nadu pitarima.
Onakav poklon gol nikad u životi nisam vidio :shock: :o , niti cu vidjeti vjerovatno do kraja života na Grbavici.
Ali moramo mi biti ti, koji ce i po tome ostati upamceni.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 apr 2013, 23:28

zaboravio sam da pohvalim posjetu,odlicna posjeta ovako bi moralo biti svaku utakmicu.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 apr 2013, 23:29

fedeltafrotta je napisao/la:

@gavrane cestitam vam
po komentaru bih rekao da se borimo za opstanak :oops:

šta vam je ljudi, imamo +7 ;)
Ne borimo se za opstanak, ali uvijek mi nesto seremo i mudrujemo. Brate mili nek je opale jednom nece im noga otpasti
NO PYRO NO PARTY

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 apr 2013, 23:29

nema para sve se rastalilo, raspadamo seeeeeeee, Amare odlazi ! gdje su pare od Džeke
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.