Postao/la Principatus » 21 nov 2009, 12:10
Kako svi sada izlaze iz svojih kutaka i pecina, podugo vremena su se tu morali sakrivati, pripremali i cekali. Sjecam se, vecina se vec pred utakmicu u Genku nadala tome, ali eto nije ih htijelo. Isto tako sam upravo procitao clanak po kojem je kao mozda utakmica protiv Portugala prodata. Sad sebi svako namjesta istinu kako mu se svidja, a ne kako jeste, a nebiti realista i prepoznati prave uzroke dovodi do zaustavljanja svakog progresa. Samo zavjerke i bajke. Jadna Bosno.
Evo nesto i od mene:
Iz pouzdanih i veoma serioznih izvora znam ko ce biti buduci selektor BIH. Nesmjem vam nazalost suvise reci o tome jer riskiram svoj zivot itd. Ali eto da vam nabacim, covjek je vec trenirao Hasana u Hamburgu. Veoma strog strucnjak, fitnes mu je najbitnija. Savez nece stediti ni para ni truda da dovede najboljeg covjeka poslije Cire, dakle ne brinite se, nasem fudbalu se samo dobro pise kada Ciro ode.
Ne znate jos uvjek o kome se radi? Neznam dali je pametno da vise kazem, to je stvarno opasno i CIA i FBI su iza toga... Eto mozda da jos kazem da je bio Dzekin i Misketov trener i odveo je Wolfsburg do titule njemackog prvaka. Eto to je dosta, mozda sam cak suvise ispricao. Sta da kazem...momenat neko zvoni na vratima...oh ne otkrili su me....osvetite me....aaahhhhh.....
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.