FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Sueddeutch piše kako bi Guardiola trebao imati na raspolaganju 120 mil eura za pojačanja. Dolazak Rodea je logičan. On će zajedno sa Canom i Höjbjergom zamjeniti Tymu. Za očekivati je dolazak bar 2 zvijezde, a za Bale nemam komentar.Ako Tottenham ne ode u Lp, a sve su prilike onda za njega ne mogu uzeti vise od 42-45 mil eura. Povrede su veliki problem, ali došao bi u klub sa najboljim doktorom na svijetu za sportske povrede. Danas lagano, da se niko ne povrijedi i do pobjede. 

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ja nikako ne mogu vjerovati da će imati 120 miliona na raspolaganju. Ta cifra mi zvuči preglomazno. Osvojiš prvenstvu, kup, polufinale LP, igraš fantastično i da sada bacaš uveliko pare me ne podsjeća na Bayern. Ovo mi sve zvuči kao signal prema ostalim ekipama kako je Bayern klub koji ima lovu na "bacanje".
Eto, nećemo gledati povrede, ali gdje će igrati Bale ??? Razmišljajmo racionalno, ne budimo kao navijači na baterije koji žele 10 igrača a brukaju se protiv Fulhama i sličnih ekipa.
Ako se Pep-u ne svidi Holger onda će sigurno dovesti nekog stopera. A siguran sam da nam dolazi jedan kreator, jedna čista desetka koja će Tonija poslati na klupu. Ako ode Robben možemo očekivati i jedno čisto desno krilo i to je to. Imaš 3 odlična napadača no Pep je imao i čudnih odluka u Barci sa igračima.
Eto, nećemo gledati povrede, ali gdje će igrati Bale ??? Razmišljajmo racionalno, ne budimo kao navijači na baterije koji žele 10 igrača a brukaju se protiv Fulhama i sličnih ekipa.
Ako se Pep-u ne svidi Holger onda će sigurno dovesti nekog stopera. A siguran sam da nam dolazi jedan kreator, jedna čista desetka koja će Tonija poslati na klupu. Ako ode Robben možemo očekivati i jedno čisto desno krilo i to je to. Imaš 3 odlična napadača no Pep je imao i čudnih odluka u Barci sa igračima.
- Bayern@heart
- Kontakt:
ima li ko kakav dobar link za utakmicu 

ajd pokusaj ovdje http://netraja.net/" onclick="window.open(this.href);return false; idi na sport live i vidjeti ces kanale koji prenoseBayern@heart je napisao/la:ima li ko kakav dobar link za utakmicu
Ja sam upravo procitao vijest da je Bastian upitan za utorak

Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 20 apr 2013, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
- anelbavarac
- Kontakt:
http://bhsstv2.****/2013/04/153 ... unich.html" onclick="window.open(this.href);return false;Bayern@heart je napisao/la:ima li ko kakav dobar link za utakmicu
http://www.firstrow1.eu/watch/181956/1/ ... nchen.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://88.80.15.211/b00ha/20130419/vv51 ... 64503.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To sa Bastianom su samo psihološke igre 

- anelbavarac
- Kontakt:
evo ga 0:1 autogol cini mi se 

- Bayern@heart
- Kontakt:
Ja šutine Pizzara šteta što neuđe 
Evo ga Bilal 0:2
Kako igramo kad nema pritiska

Evo ga Bilal 0:2
Kako igramo kad nema pritiska

Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 20 apr 2013, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
- anelbavarac
- Kontakt:
0:2 Riberyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Naravno, kad se proda par igrača onda je cifra realna (Gomez, mozda i Robben). Ja sam sigurna da će nam Ribery ići u sredinu na poziciju Inieste.Neutral je napisao/la:Ja nikako ne mogu vjerovati da će imati 120 miliona na raspolaganju. Ta cifra mi zvuči preglomazno. Osvojiš prvenstvu, kup, polufinale LP, igraš fantastično i da sada bacaš uveliko pare me ne podsjeća na Bayern. Ovo mi sve zvuči kao signal prema ostalim ekipama kako je Bayern klub koji ima lovu na "bacanje".
Mister x (Bale)------------------------Saqiri
------------------------Ribery-----------------
--------------Sweini------------Martinez
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Wir mochten jetzt Barcelona. Las sie kommen !
Ein schuss, ein tor die Bayern, die Bayern !
@Frank
Lijepo da imaš vremena za forum a usput daješ golove u Bundesligi
Shaqirijeva prirodna pozicija je lijevo krilo, što ne dovesti desno krilo
Igrao je u par utakmica desno krilo, no ja volim kada igrači igraju na pozicijama gdje im najviše odgovara, gdje se osjećaju najbolje.

@Frank
Lijepo da imaš vremena za forum a usput daješ golove u Bundesligi

Shaqirijeva prirodna pozicija je lijevo krilo, što ne dovesti desno krilo

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ne znam, slazem se da igrači trebaju da igraju na svojim pozicijama, a ko ti garnatuje da Ribi ne bi u sredini davao više. A mali Saqiri moze sve igrati i siguran sam da on ima zagarantovano mjesto u prvih 11 kod Guardiole. mozda će otići na lijevo krilo.Neutral je napisao/la:Wir mochten jetzt Barcelona. Las sie kommen !
@Frank
Lijepo da imaš vremena za forum a usput daješ golove u Bundesligi![]()
Shaqirijeva prirodna pozicija je lijevo krilo, što ne dovesti desno kriloIgrao je u par utakmica desno krilo, no ja volim kada igrači igraju na pozicijama gdje im najviše odgovara, gdje se osjećaju najbolje.
Sve je moguće. Uglavnom bićemo aBd još jači
[youtube][/youtube]
Pregledao sam ovaj klip, wow.

[youtube][/youtube]
Pregledao sam ovaj klip, wow.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo Mariooooooooo Gomez majstorski
Pizzaro sjajan dvije asistencije
Pizzaro sjajan dvije asistencije
- anelbavarac
- Kontakt:
Mariano nastavlja trpati 0:3 

Ubi ih Bayern na pravdi Boga
nemaju mjere ni sa B timom.
Tito, gledaš li ovo jbm te ćorava

Tito, gledaš li ovo jbm te ćorava
- BavaracZenica
- Kontakt:
Gomo nastavlja seriju golova, i priprema se za Katalonce 
Odlicno poluvrijeme, rutinski sta reci, drago mi je da su momci ovako profesionalni, i Hannoveru trebaju bodovi za Europu i slicno, nemaa popustanja nikom, vec zapni i zaradi svoj kruh:P somun, hljeb ...
Super Bayern, samo lagano do kraja bez povreda i da docekamo u utorak ak Bog da Barcelonu i priredimo spektakl

Odlicno poluvrijeme, rutinski sta reci, drago mi je da su momci ovako profesionalni, i Hannoveru trebaju bodovi za Europu i slicno, nemaa popustanja nikom, vec zapni i zaradi svoj kruh:P somun, hljeb ...
Super Bayern, samo lagano do kraja bez povreda i da docekamo u utorak ak Bog da Barcelonu i priredimo spektakl

FC Bayern !!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj Pizzara hljebe.
Imam osjecaj da mu Jupp tempira formu pred Barcu, inace bi Shaqiri hladno odigrao danas na ceneru.
Definitivno slatke muke pred jednu od najvazniji utakmica ove sezone.
Sacuvati se u drugom neke povrede i idemo lagano sa pripremama pred Katalonce.

Imam osjecaj da mu Jupp tempira formu pred Barcu, inace bi Shaqiri hladno odigrao danas na ceneru.
Definitivno slatke muke pred jednu od najvazniji utakmica ove sezone.
Sacuvati se u drugom neke povrede i idemo lagano sa pripremama pred Katalonce.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prema posljednjim informacijama Bastian se vraća aBd za 2 dana tj ponedeljak 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.