rodjak je napisao/la: ta nije valjda samo na pola godine potpiso![]()
Samo mi nemoj reći da bi to bilo iznenađenje

rodjak je napisao/la: ta nije valjda samo na pola godine potpiso![]()
ma naravno care da ne bi bilo iznenadjenje (na to smo navikli od ranije)ali ipak koliko se sjecam da su iz kluba izjavljivali da je Majka potpiso na 2 godineTitova-Juga je napisao/la:rodjak je napisao/la: ta nije valjda samo na pola godine potpiso![]()
Samo mi nemoj reći da bi to bilo iznenađenje
rodjak je napisao/la: Ma nek je FORZA VELEZ a za ostalo nek se brinu drugi
Slažem se da treba skandirati svim igračima koji to zaslužuju. Samo me jedno brine kad se izmjena vrši ovih navedenih igrači zašto psuju i zašto se ljute. Pa trener to nije zaslužilo. Zar oni nisu profesionalci...............Crvenarmija je napisao/la:Majke je potpisao na 2 godine,samo ako dođe inostrana ponuda može otići ali i klub će zaraditi na njegovom transferu.Tako da, nemojte se živcirat,samo opušteno.
Slažem se sa ovim što je rekao Dena,nemojmo samo Vladaviću skandirat,tu je i Letić,Šišić... koji se bore svaku utakmicu i daju sve od sebe.
FORZA VELEŽ
ozbiljno? nisam to znao, mada je eto i logicno racunajuci da je 1000 bilo plafon u tekmama do tad pa zar nisu ni ocekivali puno veci broj a doslo vise od duplo vise! mislim nazalost logicno je, sto bi printali 5000 karata a 500 ljudi dodje, nadajmo se da ce uskoro morat printat ti 5000 i vise i to sa razlogom!vm22 je napisao/la:Samo da im ne nestane karata ko prosli put
Dosao ja na utakmicu minutu prije pocetka govori onaj nestalo karata.mikki21 je napisao/la:ozbiljno? nisam to znao, mada je eto i logicno racunajuci da je 1000 bilo plafon u tekmama do tad pa zar nisu ni ocekivali puno veci broj a doslo vise od duplo vise! mislim nazalost logicno je, sto bi printali 5000 karata a 500 ljudi dodje, nadajmo se da ce uskoro morat printat ti 5000 i vise i to sa razlogom!vm22 je napisao/la:Samo da im ne nestane karata ko prosli put
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.