Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la Ponos Torina » 21 nov 2009, 11:47

Od Cire pa preko Portugala dodzoste do bubuljica jao haha :mrgreen: :mrgreen: Ludi ste skroz :D
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 21 nov 2009, 11:49

[youtube][/youtube]
Ma ciro se sad veseli...boli njega za sve :lol: :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 nov 2009, 11:51

rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ma ciro se sad veseli...boli njega za sve :lol: :lol: :lol:

Ti ga bas ubodes usred teme haha svaka cast za ovo,nisam ovo gledao odavno :lol: :lol: :mrgreen:

Eto rece vam Ciro sve i svoje misljenje usput :lol: :lol:

Al ovo je bolje haha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 21 nov 2009, 12:04

Možemo pametovati i kritikovati Ćiru. Objektivno, uz Ivicu Osima, koji ne želi i iz zdravstvenih razloga ne može da bude BiH selektor najveće ime u fudbalskoj struci. Niko od predhodnika ne može ni približno da se pohvali uspjehom Ćire. kaže se nije bio dobar protiv jakih selekcija. Tačno, predhodnici su znali napraviti čudo i pobijediti
nekoga od "jakih", ili izvući remi, pa onda od trećerazredne selekcije izgubiti. Ćiru hoće da otjeraju. Pa ljudi, mi
zaista nismo normalni! Sa Ćirom smo stigli do pred sami vrh. Bez Ćire ćemo opet biti jad i bijeda, od selekcije
kojoj će i Malta na Koševu ili Bilinom Polju uzimati bodove. Ko ne vjeruje, uvjeriće se !!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 nov 2009, 12:10

Kako svi sada izlaze iz svojih kutaka i pecina, podugo vremena su se tu morali sakrivati, pripremali i cekali. Sjecam se, vecina se vec pred utakmicu u Genku nadala tome, ali eto nije ih htijelo. Isto tako sam upravo procitao clanak po kojem je kao mozda utakmica protiv Portugala prodata. Sad sebi svako namjesta istinu kako mu se svidja, a ne kako jeste, a nebiti realista i prepoznati prave uzroke dovodi do zaustavljanja svakog progresa. Samo zavjerke i bajke. Jadna Bosno.

Evo nesto i od mene:
Iz pouzdanih i veoma serioznih izvora znam ko ce biti buduci selektor BIH. Nesmjem vam nazalost suvise reci o tome jer riskiram svoj zivot itd. Ali eto da vam nabacim, covjek je vec trenirao Hasana u Hamburgu. Veoma strog strucnjak, fitnes mu je najbitnija. Savez nece stediti ni para ni truda da dovede najboljeg covjeka poslije Cire, dakle ne brinite se, nasem fudbalu se samo dobro pise kada Ciro ode.

Ne znate jos uvjek o kome se radi? Neznam dali je pametno da vise kazem, to je stvarno opasno i CIA i FBI su iza toga... Eto mozda da jos kazem da je bio Dzekin i Misketov trener i odveo je Wolfsburg do titule njemackog prvaka. Eto to je dosta, mozda sam cak suvise ispricao. Sta da kazem...momenat neko zvoni na vratima...oh ne otkrili su me....osvetite me....aaahhhhh.....
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 nov 2009, 12:13

po meni imamo mi sigurno dosta dobrih trenera ali da sesavez promjeni,,, mislim da bi veoma dobro rijesenje bilo ovaj trener u grckoj (Bajevic),,, ili Vaha a bogami ostali nista sve su to treneri ali ne za nase repke,,, nama ce izgleda trebati visoki prestavnik i za repku!!!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 21 nov 2009, 12:21

Ako Ćiro ode bićemo opet fudbalski jad i bijeda, 100% !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 nov 2009, 12:23

po postovima ovih silnih strucnjaka zakljucio sam da NAMA NIKO NEVALJA
najpametnije bi bilo raspustit repku otjerat sve u 3 pm i tad bi bili svi rahat :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

elvir75
Kontakt:

Post Postao/la elvir75 » 21 nov 2009, 12:32

Pored ovih majmuna u savezu nijedan ozbiljan trener nece prihvatiti voditi reprezentaciju, a od svih neozbiljnih trenera najbolji je Ciro, zato molimo Boga da ostane. Nesmijem ni zamisliti ko bi mogao doci umjesto njega

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 21 nov 2009, 12:53

Definitivno, bez Ćire ćemo opet biti jad i bijeda. Nije istina da su se Ćiri podudarili samo neki faktori u smislu, mogučnosti izbora igrača, dolaska talentovane generacije fudbalera i sl. Ćiro je stručnjak br. 1 uz Švabu i za uspjeh je najviše on zaslužan. Uostalom, ne postoji momentalno čovjek sa ex-yu prostora izuzev Švabe-Osima, na koga ne možemo računati, a da je veći stručnjak i sa više uspjeha u fudbalskoj struci! A o angažmanu stranaca je glupo diskutovati. Definitivno glupo rješenje. Čestitam svim BiH navijačima novu najavu fudbalskog sivila i 3 ili 4 mjesto , ako budemo i to ostvarili, u sljedećim kvalifikacijama !!!

P.S. Da smo se, kojim slučajem plasirali na SP.2010, sada bi svi veličali Ćiru ! Kako smo podmukli. A proći Portugal je objektivno bilo nerealno,jer ljudi imaju za klasu bolju selekciju od BiH, u samom su vrhu svjetskog fudbala i to neće niko da prizna !!!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 21 nov 2009, 13:01

kako doznajem savez nece produziti saradnju sa Cirom,,, zbog njegovog dogovaranja sa klubovima o novom angazmanu prije kraja kvalifikacija a ne zbog rezultata!!!!!!!!!!!! odlazi ciro a u ovakvom savezu najveci kandidat je TULIC hahahhahahahahah
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 21 nov 2009, 13:06

Najjače mi ovo kako se odjednom majmunima u savezu kao ne sviđa to što je Ćiro navodno "flertovao" sa drugim ekipama :lol:

A sviđalo vam je se da Slišković radi ono što je van svake pameti za sve ozbiljne fudbalske nacije a to je da bude trener i jedne ekipe i reprezentacije u isto vrijeme??? Mamice vam se na*ebem licemjerne!!!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 21 nov 2009, 14:36

Ovaj Pinoche bi diskutovao, a nema blage o ničemu, haj buraz istresi se negdje pa dođi na forum!
Ćiro je vodio Iran i pametno moje prošao Azijske kvalifikacije, ali je ispao u baražu od nikad jače Irske koja je na tom SP sudačkom krađom sprječena da ne ode u četvrtfinale. Sve klubove je korektno vodio i ostvarivao uspjehe u skladu sa ambicijama! Sa Hajdukom je ispao jer je tad u Splitu vladala grozna atmosfera, menadžeri su igrače svako malo vozali u gepeku, lova se vrtila oko Kranjčara i fudbal nije bio u prvom planu. Uglavnom napisao si hrpu gluposti, sa nekoliko argumentčića koji se ruše čim netko puhne! O referencama Ćire suvišno je govoriti jer nikad nismo imali trenera sa većim iskustvom i na kraju krajeva, nikad bolji rezultat nismo ostvarili. To što tebi i tvojim istomišljenicima smeta Ćiro iz nekih drugih razloga, vaš problem, samo znaj da Ćiro ostaje na klupi pa ti davi majmuna!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 nov 2009, 14:46

Svaka mu cast ali treba da ode! :|

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 21 nov 2009, 14:49

Tarik14 je napisao/la:Svaka mu cast ali treba da ode! :|
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 21 nov 2009, 14:50

A ko si ti da mu kažeš da treba da ode?
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 nov 2009, 14:50

lol
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 21 nov 2009, 14:53

Nije valjda da ce otici !!!

:cry:
× Plava krv ispod koze ×

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 nov 2009, 14:55

Za nas su svi krivi (savez, igraci, FIFA) samo nije Ciro.

Za vas koji ga podrzavate, slobodno pogledajte utakmicu protiv Irana i blamazu protiv Rijeke pa ce vam biti jasno zasto nevolim Ciru.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 21 nov 2009, 14:56

Ne volimo ni mi tebe pa te trpimo.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.