Sramota i ujedno poziv svim inferiornim ekipama da udaranjem pokusaju doci do bodova... Umjesto da zastite igrace oni ih izlazu opasnosti od startova "nepromisljenih" levata.. Ili su mu trebali dati 10+ tekmi suspenzije ili dvije, koliko se dobija za obicni crveni.. Ovako su ispali debili i poslali jasnu poruku kostolomcima..Anonimac je napisao/la:Rekao sam vam, zasjedala disciplinska komisija NSBiH, Miličeviću četiri utakmice! (za start nad Zolom)
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 19 apr 2013, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Najava: FK Željezničar - NK Čelik
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... r-nk-celik" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... r-nk-celik" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Najava u režiji Nermina Tulića:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Velika ljudina od čovjeka, malo je nedostajalo da se rasplače kada smo ga posjetili, nikada poslije rata nije bio na Grbavici zbog kako kaže neuslova. A prije rata nije propuštao tekme...
" onclick="window.open(this.href);return false;
Velika ljudina od čovjeka, malo je nedostajalo da se rasplače kada smo ga posjetili, nikada poslije rata nije bio na Grbavici zbog kako kaže neuslova. A prije rata nije propuštao tekme...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Sramotna odluka zaista sramotna, pa sjetimo se samo primjera iz bliske proslosti kada je Beslije dobio 5 utakmica zabrane zato sto je nagazio protivnickog igraca, Bekric je dobio tri utakmice radi kao navodno namjernog udarnja laktom, Vasilic je dobio dvije utakmice zabrane zbog direktnog crvenog kartona, ovaj kostolomac nasem igracu SLOMI nogu i dobije SAMO četiri utakmice neigranja pa ovo je bruka i sramota
Pomažite, treba mis lika sektora A, ali da ima onako polovično ljudi...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Jel u okviru juga cijelog ili posebno sektor A?ipetm je napisao/la:Pomažite, treba mis lika sektora A, ali da ima onako polovično ljudi...
-
- Kontakt:
probaj naci sliku Juga i izrezi samo sektor Aplavetniloo je napisao/la:Jel u okviru juga cijelog ili posebno sektor A?ipetm je napisao/la:Pomažite, treba mis lika sektora A, ali da ima onako polovično ljudi...
1921
Svejedno je...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Najava kroz riječi glumaca, kompozitora, igrača, voditelja
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -voditelja" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... -voditelja" onclick="window.open(this.href);return false;
White shoes never lose !
White shoes never lose !
ovo mi se svidja pravo i ovo vam je strava stva,r svaka cast,orginalno,marketing vam je bas dobar ,od ovoga preko zeljo tv,ali to ne prati publika radi koje se sve to radiipetm je napisao/la:Najava kroz riječi glumaca, kompozitora, igrača, voditelja
samo ne znam kakva vas apatija drzi ali mi se cini da je ovo malo uzalodno(bez nekog rezultata),ali ideja je ekstra
ipetm je napisao/la:Najava kroz riječi glumaca, kompozitora, igrača, voditelja
Mocno pravo ,sutra deremo likCe jedno 2-0 .
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Izvini prijatelju, al ti si presmijesan liktmtmtmtm je napisao/la:Od svih igraca bogicevica vasilica antolovica i bekrica ostaviti...mali armin ce napustiti vjerovatno klub jer ce otici na posudbu u jaci klub vjerovatno...sajo10 je napisao/la:Sljedecim igracima isticu kontrakti na ljeto:
Bogicevic, Smajic, Karic, Cutuk, Vasilic, Bukvic, Yoshida, Pehilj, Antolovic, Hodzic i Bekric.
Adilovic i Selimovic su potpisali nove kontrakte mescini sam procito ali niko o tom ne pise... Kvesic ima ugovor do zime i nadam se da ce i on produziti (logicno).
sto se tice smajica karica cutuka bukvica yoshide pehilja ----- nisu doprinijeli nikako uspjesima kluba i bolje je umjesto njih imati npr Bukvic ( KJOSEVSKI ), SMAJIC (BAJIC ) , YOSHIDA ( dovesti talentovanog juniora ili Hasanhodzic iz visocke bosne ) , PEHILJ ( Turkovic iz Travnika nase je dijete ako vec mora neko sjediti Adilu nek sjedi on ) pa imamo tu jos milion nase djece koju treba vratiti ako ce vec sjediti na klupi nek sjedi neko ko ima makar utakmica u nogama a ne ovi sve sto sam nabrojao pa nisu skupili 3 utakmice skupa....a na platnom su spisku....

- ficobahtic
- Kontakt:
Sutra ces dobiti demant za ovo iznad jer nisi ni svjestan u kojoj mjeri je proradio inat kod armije Zeljinih navijaca i simpatizera, mnogi ce se iznenaditi sutrasnjom posjetom na Grbaviciciza je napisao/la:ovo mi se svidja pravo i ovo vam je strava stva,r svaka cast,orginalno,marketing vam je bas dobar ,od ovoga preko zeljo tv,ali to ne prati publika radi koje se sve to radiipetm je napisao/la:Najava kroz riječi glumaca, kompozitora, igrača, voditelja
samo ne znam kakva vas apatija drzi [b]ali mi se cini da je ovo malo uzalodno(bez nekog rezultata)[/b],ali ideja je ekstra

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

White shoes never lose !
White shoes never lose !
Fakat,ja sam uvijek pesimista sto se posjete tice cesto i opravdano,ali sutra ocekujem 7 milja,mozda je malo i prepotentno al ja mislim da ce biti toliko i vise.ficobahtic je napisao/la:Sutra ces dobiti demant za ovo iznad jer nisi ni svjestan u kojoj mjeri je proradio inat kod armije Zeljinih navijaca i simpatizera, mnogi ce se iznenaditi sutrasnjom posjetom na Grbaviciciza je napisao/la:ovo mi se svidja pravo i ovo vam je strava stva,r svaka cast,orginalno,marketing vam je bas dobar ,od ovoga preko zeljo tv,ali to ne prati publika radi koje se sve to radiipetm je napisao/la:Najava kroz riječi glumaca, kompozitora, igrača, voditelja
samo ne znam kakva vas apatija drzi [b]ali mi se cini da je ovo malo uzalodno(bez nekog rezultata)[/b],ali ideja je ekstraSvi koji dodju ce uzivati u jos jednom spektaklu koji samo (cast svima ostalima) na Grbavici mozes dozivjeti !
SLOBODA NAVIJAČIMA
- storm_raider
- Kontakt:
7-8 milja i ja ocekujem. Dobar termin, rano za izaci u grad (za ove sminkercice).
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sviju mi, sramota je ne otić´, poslije ovolikog truda koji svi ulažu. Mislim da ima preko 20 videa na YouTube koji najvljuju narednu utakmicu. Slika ima, ne zna im se broj a i bar jedno 20 Željinih stranica (koje ja znam) na facebook-u cijelu sedmicu pozivaju raju na utakmicu. Fkt, ko ne ode a u mogućnosti je da ispoštuje ovolike napore Željine Armije, nek´ ga je stid!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- TheGreatest10
- Kontakt:
Potpisujem! Sutra aBd svi na jug, sjever, zapad nije bitno samo da nas dođe u što većem broju da bodrimo Želju do pobjede i da ispoštujemo ove ljude koji su uložili puno truda i svaka im čast za to.Anonimac je napisao/la:Sviju mi, sramota je ne otić´, poslije ovolikog truda koji svi ulažu. Mislim da ima preko 20 videa na YouTube koji najvljuju narednu utakmicu. Slika ima, ne zna im se broj a i bar jedno 20 Željinih stranica (koje ja znam) na facebook-u cijelu sedmicu pozivaju raju na utakmicu. Fkt, ko ne ode a u mogućnosti je da ispoštuje ovolike napore Željine Armije, nek´ ga je stid!
Ova odluka za Miličevića od 4 utakmice zabrane igranja je sramotna i pokazuje ono što sam neki dan pisao na forumu, a to je da u našem cirkusu od Saveza neki imaju povlastice a neki ne, da je u pitanju bio naš igrač kazna bi bila dosta dosta strožija. Takođe, razlike u kaznama prema Sarajevu i Slaviji su smiješne, mislim ako će se već kazniti za isticanje zastava sa natpisima Armija RBIH ili Vojska RS kazne onda trebaju da budu jednake, a ne 3 i po milje Sarajevu a samo milja Slaviji. Još jednom se dokazalo da u Savezu sjede ljudi koji nemaju pojma o fudbalu i tu vrijedi pravilo ko plati više ili koje je ko vjere, nažalost!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
Da Bog da mi njima dali jedan gol iz penala (naravno ne postojeci) tamo negdje u 86' minuti pa da im prisjednemo na muku, ionako su iskompleksirani.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl, Proximic i 43 gosta.