Ne mogu da vjerujem covjece! Neki uhljup mu je zauzeo mjesto!!!! Nevjerovatno!Fozgen je napisao/la:Ne zelim nimalo da kazem da ono za lozu nije istina, bit ce da mu je onda neki guzonja sjeo na mjesto.
Slikao Sacak Kerim
Nema naravno slikana cijela loza ali odavno se zna da kod nas nema nikakvog reda pa tako me ni ovo nebi cudilo da neko nekom sjedne na mjesto iako je to mjesto vidljivo rezervisano.
E sad ako se to desilo ja bi fakat volio da vidim koji je to lik koji je mogao da sjedne na mjesto rezervisano za Misimovica.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Evo i munibovi se poceli javljati, pa moze li vam ista u obraz stati, najvjerovatnije miske laze ili su ovi sa ss izmislili intervju, nema druge, vjerujmo bandi a ne njimaFozgen je napisao/la:Ne zelim nimalo da kazem da ono za lozu nije istina, bit ce da mu je onda neki guzonja sjeo na mjesto.
Slikao Sacak Kerim
Nema naravno slikana cijela loza ali odavno se zna da kod nas nema nikakvog reda pa tako me ni ovo nebi cudilo da neko nekom sjedne na mjesto iako je to mjesto vidljivo rezervisano.
E sad ako se to desilo ja bi fakat volio da vidim koji je to lik koji je mogao da sjedne na mjesto rezervisano za Misimovica.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vidis da pise S.Misimovic na stolici
vidim druga stolica Miske samo
Nego pogledaj ti govana i loze kakva je ovo loza kao na Grbavici,dobijes hemoroide na ovim stolicama,da te bog sacuva,ja bi nasim igracima fotelje dao,ovi majmuni glavonje masne i majmuni zasluzuju ovakve stolice cak i gore.

Nego pogledaj ti govana i loze kakva je ovo loza kao na Grbavici,dobijes hemoroide na ovim stolicama,da te bog sacuva,ja bi nasim igracima fotelje dao,ovi majmuni glavonje masne i majmuni zasluzuju ovakve stolice cak i gore.
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 21 nov 2009, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
LoL e to ti je isto da si rekao da je mlijeko crno, al haj ziv se cojek svega naslusa i nagleda.pinoche je napisao/la: Evo i munibovi se poceli javljati, pa moze li vam ista u obraz stati, najvjerovatnije miske laze ili su ovi sa ss izmislili intervju, nema druge, vjerujmo bandi a ne njima
Muniba vodi kuci

Stavim ti sliku koju sam neku noc gledao na blogu, citao clanak i vidio sam da ima tih slika i tamo imena S. Bajrami, Dzananovica i htjeo sam postaviti te slike i reci kako je bezze da neko takav moze da sjedi u lozi, sto fakat i jest bezze, i gledajuci te sve slike naletim i na ovu, nisam rekao da iko laze.
Bilo bi super kad bi ti citao i malo kontao prije neglo li sta napises.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
ali si nam svima ipak rekao da nije do njih nego do nekog drugog, onako izmedju redaka, oni su mu ostavili mjesto, a sad sto je neko drugi sjeo nema veze, ajde ne kakiFozgen je napisao/la:LoL e to ti je isto da si rekao da je mlijeko crno, al haj ziv se cojek svega naslusa i nagleda.pinoche je napisao/la: Evo i munibovi se poceli javljati, pa moze li vam ista u obraz stati, najvjerovatnije miske laze ili su ovi sa ss izmislili intervju, nema druge, vjerujmo bandi a ne njima
Muniba vodi kuci
Stavim ti sliku koju sam neku noc gledao na blogu, citao clanak i vidio sam da ima tih slika i tamo imena S. Bajrami, Dzananovica i htjeo sam postaviti te slike i reci kako je bezze da neko takav moze da sjedi u lozi, sto fakat i jest bezze, i gledajuci te sve slike naletim i na ovu, nisam rekao da iko laze.
Bilo bi super kad bi ti citao i malo kontao prije neglo li sta napises.
Te oni.pinoche je napisao/la: ali si nam svima ipak rekao da nije do njih nego do nekog drugog, onako izmedju redaka, oni su mu ostavili mjesto, a sad sto je neko drugi sjeo nema veze, ajde ne kaki
Jel vidis sliku? Ne znam sta ti nije jasno. Daj ti neko objasnjenje.
Nisam rekao da nema veze ako mu je neko drugi sjeo. Ybte klasican primjer naseg cojeka, vidi i cuje samo ono sto zeli da vidi i cuje i misli da je samo to ispravno.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
haloooooo amnestirao si njih, a optuzio nekog ko mu je sjeo na mjesto, pa procitaj sta si napisaoFozgen je napisao/la:Te oni.pinoche je napisao/la: ali si nam svima ipak rekao da nije do njih nego do nekog drugog, onako izmedju redaka, oni su mu ostavili mjesto, a sad sto je neko drugi sjeo nema veze, ajde ne kaki
Jel vidis sliku? Ne znam sta ti nije jasno. Daj ti neko objasnjenje.
Nisam rekao da nema veze ako mu je neko drugi sjeo. Ybte klasican primjer naseg cojeka, vidi i cuje samo ono sto zeli da vidi i cuje i misli da je samo to ispravno.
Znam valjda jos uvijek sta sam rekao.pinoche je napisao/la: haloooooo amnestirao si njih, a optuzio nekog ko mu je sjeo na mjesto, pa procitaj sta si napisao
I rek`o sam ti, daj ti neko objasnjenje, moRebit se mogne prihvatiti.
Nisam tu da ikog branim a narocito kompaniju iz NFSBiH.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Prosto je nevjerovatno kako su huškači opet napravili dramu. Čovjek se ne može ni povrijediti a da to pojedinci ne iskoriste za svoje malverzacije i borbu protiv tamo nekoga...
Dan prije utakmice gledam jutarnji program na TVSA i gostuje onaj Nizar, navodni vođa grupe BH Fanaticos, gdje on na kraju govori "Evo ne igra ni Misimović, to je opet nešto do saveza, kao postoje indicije da su se posvađali sa Misketom"...
Prosto je jadno to što radi, koristi neprovjerene informacije, znači svjesno laže samo da bi nahuškao narod. Nakon toga sam cijeli dan slušao narod kako priča, evo i Misketa su otjerali i slično...
Jadni su, jadni...
P.S. Pohvale portalu što je otklonio ovu sumnju, koja iskreno, kod mene nije ni postojala, ali eto...
Dan prije utakmice gledam jutarnji program na TVSA i gostuje onaj Nizar, navodni vođa grupe BH Fanaticos, gdje on na kraju govori "Evo ne igra ni Misimović, to je opet nešto do saveza, kao postoje indicije da su se posvađali sa Misketom"...
Prosto je jadno to što radi, koristi neprovjerene informacije, znači svjesno laže samo da bi nahuškao narod. Nakon toga sam cijeli dan slušao narod kako priča, evo i Misketa su otjerali i slično...
Jadni su, jadni...
P.S. Pohvale portalu što je otklonio ovu sumnju, koja iskreno, kod mene nije ni postojala, ali eto...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Ponos Torina
- Kontakt:
I Mute sugavi je imao mjesto usrani premier drzave,a Miske nije sramota.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ali ja nekako tek danas ocekujem lavine, imam neki osjecaj da ce miske igrati i onda ce krenuti pljuvanje po covjeku koji nas je zaduzio, koji je ostavljao srce na terenu, vidjecete, dao bog da grijesimVirtu4l je napisao/la:Prosto je nevjerovatno kako su huškači opet napravili dramu. Čovjek se ne može ni povrijediti a da to pojedinci ne iskoriste za svoje malverzacije i borbu protiv tamo nekoga...
Jadni su, jadni...
ko je gledao tekmu na eurosportu mogao je vidjeti da je Misimovic sjedio u lozi pored premijera Mujezinovica!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja ga na BHT nisam vidiorixadu je napisao/la:ko je gledao tekmu na eurosportu mogao je vidjeti da je Misimovic sjedio u lozi pored premijera Mujezinovica!!

Da i ja sam se sad sjetio, doduše ne sjećam se da li je sjedio.rixadu je napisao/la:ko je gledao tekmu na eurosportu mogao je vidjeti da je Misimovic sjedio u lozi pored premijera Mujezinovica!!
- sanelmasetic
- Kontakt:
poznavajuci nas savez nebi me cudilo ni da su ovojica staajalisladoled je napisao/la:Da i ja sam se sad sjetio, doduše ne sjećam se da li je sjedio.rixadu je napisao/la:ko je gledao tekmu na eurosportu mogao je vidjeti da je Misimovic sjedio u lozi pored premijera Mujezinovica!!

salu na stranu, Miske a nijedan drugi reprezentativac nisu zasluzili ni rijec kritike, a savez je jos uvijek isti, zato ako na nekoga treba drvlje i kamenje onda su igraci zadnji koji bi to trebali bit, hvala im jos jednom za sve radosti i nadu koju su nam dali zadnjih nekoliko mjeseci, a ta nada postoji i dalje, vjerujem da mozemo na evropsko, mladi su momci i jos fali tih par sitnica na koje je Miske ukazo, zato podrzimo ih i napravimo pritisak na savez da se tim momcima da podrska u svakom pogledu, zaduzili su nas i zasluzili su najmanje to..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Da, i ja sam to vidio. No, vrlo je moguće da se Miske odatle ustao, pa ostao bez mjesta. Jer je to bilo nekih pola sahata prije, loža je bila haman prazna u tom kadru. Možda 10 ljudi da je sjedilo u loži u tom momentu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Necromacer je napisao/la:MA NEKA JE REKAO COVIJEK VISE DA STE DOSADNI DO BOLA...IDETE DOLE TRAZITE TRENERKE,CARAPE,DRESOVE,GACE IGRACIMA...popiste ljudima krv na slamku...vecina je to od strane "nase elite" koju je gladan kura-c napravio. Dzaba vam sto sada imate jadovi jadni kada imate gladne oci...
Treba napraviti kod nas kao sto je u CSKA fudbalskom klubu...specijalna postrojba da cuva nase da ne dosadjujete vise ...nekakvi sitni mangupi-klosari koji se skupljaju...
Dao Bog da ih prozovu sve redom!!!
P.S. ja spomenenm karantin meni neki djecak pod nikom adnan24 kaze da sam smijesan...kontas li sada Adnanae sine ista...majmune jedan!!
O cemu ti

- Principatus
- Kontakt:
Ma takvi su specijalan slucaj za sebe. Moderni Don Quixote.Virtu4l je napisao/la:Prosto je nevjerovatno kako su huškači opet napravili dramu. Čovjek se ne može ni povrijediti a da to pojedinci ne iskoriste za svoje malverzacije i borbu protiv tamo nekoga...
Jadni su, jadni...

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Principatus
- Kontakt:
MIsimovic ce izgleda igrati za Wolfsburg danas. Dakle povreda nije toliko teska.
E sad pricekajte i pogledajte kad ljudi pocnu izmisljati bajke.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja sam procitao na stranici BL da je odsutan.Principatus je napisao/la:MIsimovic ce izgleda igrati za Wolfsburg danas. Dakle povreda nije toliko teska.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.