FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

avlami97
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la avlami97 » 19 apr 2013, 13:30

Prošle sezone smo nakon 22 odigrana kola imali 52, a ove "samo" 51 bod. :D Mislim da i ove brojke nešto govore. Prošle sezone su svi uvažavali naše rezultate, da ne kažem, divili im se, a ove imamo skoro identične, ali je priča potpuno suprotna. ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 apr 2013, 13:41

Sljedecim igracima isticu kontrakti na ljeto:

Bogicevic, Smajic, Karic, Cutuk, Vasilic, Bukvic, Yoshida, Pehilj, Antolovic, Hodzic i Bekric.

Adilovic i Selimovic su potpisali nove kontrakte mescini sam procito ali niko o tom ne pise... Kvesic ima ugovor do zime i nadam se da ce i on produziti (logicno).
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 19 apr 2013, 14:01

sajo10 je napisao/la:Sljedecim igracima isticu kontrakti na ljeto:

Bogicevic, Smajic, Karic, Cutuk, Vasilic, Bukvic, Yoshida, Pehilj, Antolovic, Hodzic i Bekric.

Adilovic i Selimovic su potpisali nove kontrakte mescini sam procito ali niko o tom ne pise... Kvesic ima ugovor do zime i nadam se da ce i on produziti (logicno).
Moguce je da je ovaj spisak igraca tacan,nisam nesto upucen po tom pitanju.Pa ako je tako,ja bih bio zacudjen da se ugovori produze Karicu,Cutuku,Yoshiu.Yoshi cak nije bio u rezervi ni za utakmicu u Bijeljini i dalje mi ostaje misterija sta ovaj igrac uopste radi u nasem klubu i zbog cega je uopste vezan bilo kakvim ugovorom.Cutuk je igrac koji nije uspio da se nametne kroz ovih godinu i pol koliko je sa nama,i iako nemam nista protiv njega,ne vidim da moze zauzeti neku ozbiljniju poziciju u prvoj postavi.Takvih stopera ima milion,bolje je vratiti onda onog malog iz Visocke Bosne koji bar tamo stice iskustvo igrajuci redovno za taj tim,pa zasto da ne bude u konkurenciji,bar kao rezerva u narednom periodu.
Umjesto Karica ocekujem od naredne sezone Kjosevskog kao novog seniorskog golmana.Karic kao takav ne treba onda.
Smajic je kao igrac pehiran i totalno nedokazan i otkad je u Zelji nije ucestvovao uopste u uspjehu ekipe.Da li njemu treba dati novi ugovor,zaista nisam siguran.On je meni drag kao igrac i on ima igracke kvalitete,ali to nije pokazao u Zelji,ali nikako.
Bogicevic i Vasilic po meni nisu problematicni za potpis novog ugovora ako to Amar uopste zeli.Tesko ce Bogicevic sa onakvim koljenom i ledjima naci bilo kakav angazman kojim ce napredovati i igracki i finansijski.On moze ici samo u silaznu putanju.Ima i godina sasvim dovoljno,da moze biti sretan da potpise recimo novi dvogodisnji ugovor sa nama i da bar bude miran po tom pitanju.Vasilic je vec u godinama,a kvalitetom igra ovde,vec je imao par pokusaja da ode ,ali nije uspio iako ga je Amar pustao da ode da ovaj zaradi,mislim cak i bez odstete.Tako da kontam da i on ne bi nigdje isao ukoliko Amar bude zelio da ga zadrzi.
Hodzic i Antolovic su tudji igraci,i mislim da tu nista nije u nasim rukama i da nema sanse da ih zadrzimo.Antolovicu cak i ako istice ugovor,cisto sumnjam da bi on imao interesa da krene u novu sezonu sa nama.Mislim da je on golman za bar malo jace lige i da je on toga svjestan.A malo jaca liga mu moze dati i malo jace pare u odnosu na nas.Njih dvojicu sa vec i prezalio i moracemo da nadjemo neka rjesenja ,a bice tesko.
Bukvic je rezervni golman i nemam tu sta da kazem,mislim da ne moze nadomjestiti eventualni odlazak Antolovica,i do njega je da li on zeli vjecno biti rezerva,sigurno ce se i Amar tako postaviti.
Problem je jedino po meni sa Bekricem,jer bi time izgubili kvalitetnog igraca,medjutim i cinjenice govore da on ove sezone nije gotovo nikako ili vrlo malo doprinjeo timu svojim igrama.Poneku utakmicu je zablistao,dosta je bio u rezervi,a u ovoj polusezoni nije igrao vise od jedne cijele utakmice.Ipak,mislim da bi to bio gubitak za nas kada bi tek tako otisao.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 19 apr 2013, 14:14

" onclick="window.open(this.href);return false;

Gazi Željo, gazi !
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 19 apr 2013, 14:15

Sudeci po ovom ,Bekric ostaje http://www.radio.sarajevo.ba/novost/109 ... o-sampioni" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma vi stvarno niste normalni !!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 apr 2013, 14:22

bio sam u dolini maloprije, teren je fantastičan ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 19 apr 2013, 14:25

Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzole, nije zasluzio vecu minutazu ? Mozes li mi navesti kad je to Amar ostavio Bekrica na klupi u ovih SAMO 7 kola, a kada je on mogao igrati... Mislim da skroz pogresno zakljucujes, jer Bekric kad god je igrao u tih 7 utakmica bio je medju najboljima na terenu, a ovo sto nije igrao, nije bilo jer je los nego zbog crvenog i povrede... Stvar je koincidencije sto se on povrijedio protiv Zrinjskog pa smo dobili 2:0, ali zaboravljas da smo igrali protiv djece...
Znaci, ako podrzavas Amara sto se tice minutaze za Bekrica, slazes se da on treba igrati svih 90 minuta kad je spreman... ;)
Nije ga ostavio na klupi vec ga nema nikako u timu. Nemoguce je da niko nije izasao u javnost rekao povreda je takva i takva nece ga biti toliko. Kao on se povrijedio i vise niko nije htio da pise o tome. Mozda je on iscenirao onu povredu kao boli me noga ne moze da igra, ko to moze garantovati da je suprotno od onog sto on kaze, boli me i zdravo. Opet s druge strane ne vjerujem da bi to Bekrija uradio, ali kad se sjetim Zebe, Beslije ni ovo me uopce ne bi iznenadilo.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 apr 2013, 14:27

Šta ba paranoišete, kakve gluposti valjate, čuj možda je odglumio povredu, možda ovo, možda ono ? Opustite se, prcajte pitare, prvi smo na tabeli, u finalu kupa, ostalo sve prepustite šefu ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 19 apr 2013, 14:29

bagrcavi je napisao/la:Šta ba paranoišete, kakve gluposti valjate, čuj možda je odglumio povredu, možda ovo, možda ono ? Opustite se, prcajte pitare, prvi smo na tabeli, u finalu kupa, ostalo sve prepustite šefu ;)
Ma libo me neka stvar za pitare ako mi vjerujes, oni su mi najmanje bitni. Samo ne treba nista sakrivati. Nek se kaze tako i je tako, i zdravo.

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 19 apr 2013, 14:37

Od svih igraca bogicevica vasilica antolovica i bekrica ostaviti...mali armin ce napustiti vjerovatno klub jer ce otici na posudbu u jaci klub vjerovatno...

sto se tice smajica karica cutuka bukvica yoshide pehilja ----- nisu doprinijeli nikako uspjesima kluba i bolje je umjesto njih imati npr Bukvic ( KJOSEVSKI ), SMAJIC (BAJIC ) , YOSHIDA ( dovesti talentovanog juniora ili Hasanhodzic iz visocke bosne ) , PEHILJ ( Turkovic iz Travnika nase je dijete ako vec mora neko sjediti Adilu nek sjedi on ) pa imamo tu jos milion nase djece koju treba vratiti ako ce vec sjediti na klupi nek sjedi neko ko ima makar utakmica u nogama a ne ovi sve sto sam nabrojao pa nisu skupili 3 utakmice skupa....a na platnom su spisku....

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 19 apr 2013, 14:40

E vala si u pravu kada kažeš da ne treba ništa skrivati,a ćinjenice su sljedeće:1.prvi smo na tabeli,2.igramo finale kupa,3.haman sa rezervnim sastavom ogulimo radnika i povečamo prednost nad drugoplasiranim na -6 bodova.4.za sve ostalo tu je Super Brko sa druge galaksije.

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 19 apr 2013, 14:51

Zarade ljudi malo para i onda se ne zalažu to je jasno, malo se i **** pa vidite šta on vozi zamislite kako je ostalim igračima kad to sve vide, nek Amar radi svoj posao šta god on odluči to će biti pravo.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 19 apr 2013, 14:55

Mi igramo mnogo bolje u gostima, obaramo rekorde u broju bodova donesenih sa gostovanja.
Na Grbavici igramo pod pritiskom i protiv Gradine, jer stoka sa tribina (citaj: bolesnici sa sjevera) odmah psuju igracima nakon prvog pogrešnog pasa.
To na mlade igrace automatski utice, jer kad neandetalac urlikne i pomene mu majku ili sestru- to u startu sjebe igraca.
Ako protivnik slucajno povede, onda je još gore. Kolicina dreka i psovki isfrustriranih pojedinaca se utrostruci. Nekima Željine tekme dođu kao ventil i da izbace sve ono što kod kuce pred ženom ne smiju.
Mnogo teže igramo na svom terenu, nego u gostima. Cak u gostima zabijamo i više golova.
Toga su svjesni u Čeliku i tu vrebaju svoju šansu.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 19 apr 2013, 15:01

zeljooooo je napisao/la:Zarade ljudi malo para i onda se ne zalažu to je jasno, malo se i **** pa vidite šta on vozi zamislite kako je ostalim igračima kad to sve vide, nek Amar radi svoj posao šta god on odluči to će biti pravo.
De Boga ti ne lupaj. Kakve veze ima sta on vozi. Bitno je da on voli vise Zelju od svih igraca, mozda samo Amar je ludi od njega. Nemoj pisati gluposti. Zaradio covjek i neka je.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 19 apr 2013, 15:04

Ovaj spisak ne valja...
Ne mogu sad sve provjeravati, ali Smajić je potpisao, Yoshida ne znam ni da ima ugovor jer još nisu riješeni papiri tako da ne znam kako je to regulisano, Hodžić je pod ugovorom svakako s Liverpulom, samo je posuđen da igra kod nas, isto tako Antolović iz Legije...
Negdje sam pročitao da je i Bogi dogovorio samo treba da potpiše...

Al na kraju krajeva nije ni bitno, jer Amar najbolje zna i kao što neko reče dajte da mi pokažemo na tribinama ko smo i šta smo, a momci će sigurno pokazati na terenu!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 apr 2013, 15:07

Oxidenks je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:Zarade ljudi malo para i onda se ne zalažu to je jasno, malo se i **** pa vidite šta on vozi zamislite kako je ostalim igračima kad to sve vide, nek Amar radi svoj posao šta god on odluči to će biti pravo.
De Boga ti ne lupaj. Kakve veze ima sta on vozi. Bitno je da on voli vise Zelju od svih igraca, mozda samo Amar je ludi od njega. Nemoj pisati gluposti. Zaradio covjek i neka je.
E fakat si i ti poceo lupat, on da voli vise Zelju od djece koja su citav zivot u klubu.
Mozda voli vise od svih koji su dosli sa strane ali ne treba pretjerivati s tom njegovom ljubavi.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 19 apr 2013, 15:09

bluemania je napisao/la:Mi igramo mnogo bolje u gostima, obaramo rekorde u broju bodova donesenih sa gostovanja.
Na Grbavici igramo pod pritiskom i protiv Gradine, jer stoka sa tribina (citaj: bolesnici sa sjevera) odmah psuju igracima nakon prvog pogrešnog pasa.
To na mlade igrace automatski utice, jer kad neandetalac urlikne i pomene mu majku ili sestru- to u startu sjebe igraca.
Ako protivnik slucajno povede, onda je još gore. Kolicina dreka i psovki isfrustriranih pojedinaca se utrostruci. Nekima Željine tekme dođu kao ventil i da izbace sve ono što kod kuce pred ženom ne smiju.
Mnogo teže igramo na svom terenu, nego u gostima. Cak u gostima zabijamo i više golova.
Toga su svjesni u Čeliku i tu vrebaju svoju šansu.
Ovo ne treba dozvoliti ni slučajno do kraja sezone!
Znači niko nema pravo ovim momcima opsovati, zviždati i stvarati pritisak!
Pritisak se mora nametnuti gostujućim ekipama, a ne psovati našim čim naprave grešku!
Molim vas svi proširite raji, pogotovo sa sjevera da ne dozvole nikom psovke, nervozu i vrištanje na naše igrače!
Dajte da konačno stanemo iza svog kluba kako treba, jer nekad su svi protivnici padali redom kad je Željo napadao prema sjevernoj tribini na Grbavici, dajte da se to vrati, da naši ne strahuju kad krenu u dribling, nego da im mi budemo dodatna snaga!

SUTRA SVI K'O JEDAN!

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 19 apr 2013, 15:10

To što je neko uklubu čitav život nije uvjek mjerilo da voli taj klub, pa pola djece u sarajevu i želji navija za strane klubove.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 19 apr 2013, 15:11

bluemania je napisao/la:Mi igramo mnogo bolje u gostima, obaramo rekorde u broju bodova donesenih sa gostovanja.

+1
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 19 apr 2013, 15:14

Nisam siguran kakva je situacija sa oporavkom igraca ali ja bih volio sutra vidjeti sledecih 11:

______________________Antolovic______________________

B.Colic________Kerla__________Bogicevic________Urdinov

____________Hasanovic___________Svraka_______________

Stanic__________________Bekric__________________E.Colic

______________________Adilovic________________________

Mislim da bi Bekric bio dosta ubojitiji na poluspicu, dok ova krila mogu poprilicno dobro odigrati i u defanzivi (bolje nego sto to mogu Selimovic i Bekric kada je na toj poziciji)..

p.s. U koliko je danasnji trening??
BUDI ŽELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.