Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Moguce je da je ovaj spisak igraca tacan,nisam nesto upucen po tom pitanju.Pa ako je tako,ja bih bio zacudjen da se ugovori produze Karicu,Cutuku,Yoshiu.Yoshi cak nije bio u rezervi ni za utakmicu u Bijeljini i dalje mi ostaje misterija sta ovaj igrac uopste radi u nasem klubu i zbog cega je uopste vezan bilo kakvim ugovorom.Cutuk je igrac koji nije uspio da se nametne kroz ovih godinu i pol koliko je sa nama,i iako nemam nista protiv njega,ne vidim da moze zauzeti neku ozbiljniju poziciju u prvoj postavi.Takvih stopera ima milion,bolje je vratiti onda onog malog iz Visocke Bosne koji bar tamo stice iskustvo igrajuci redovno za taj tim,pa zasto da ne bude u konkurenciji,bar kao rezerva u narednom periodu.sajo10 je napisao/la:Sljedecim igracima isticu kontrakti na ljeto:
Bogicevic, Smajic, Karic, Cutuk, Vasilic, Bukvic, Yoshida, Pehilj, Antolovic, Hodzic i Bekric.
Adilovic i Selimovic su potpisali nove kontrakte mescini sam procito ali niko o tom ne pise... Kvesic ima ugovor do zime i nadam se da ce i on produziti (logicno).
Nije ga ostavio na klupi vec ga nema nikako u timu. Nemoguce je da niko nije izasao u javnost rekao povreda je takva i takva nece ga biti toliko. Kao on se povrijedio i vise niko nije htio da pise o tome. Mozda je on iscenirao onu povredu kao boli me noga ne moze da igra, ko to moze garantovati da je suprotno od onog sto on kaze, boli me i zdravo. Opet s druge strane ne vjerujem da bi to Bekrija uradio, ali kad se sjetim Zebe, Beslije ni ovo me uopce ne bi iznenadilo.Baja_Zvjerka je napisao/la:Dzole, nije zasluzio vecu minutazu ? Mozes li mi navesti kad je to Amar ostavio Bekrica na klupi u ovih SAMO 7 kola, a kada je on mogao igrati... Mislim da skroz pogresno zakljucujes, jer Bekric kad god je igrao u tih 7 utakmica bio je medju najboljima na terenu, a ovo sto nije igrao, nije bilo jer je los nego zbog crvenog i povrede... Stvar je koincidencije sto se on povrijedio protiv Zrinjskog pa smo dobili 2:0, ali zaboravljas da smo igrali protiv djece...
Znaci, ako podrzavas Amara sto se tice minutaze za Bekrica, slazes se da on treba igrati svih 90 minuta kad je spreman...
Ma libo me neka stvar za pitare ako mi vjerujes, oni su mi najmanje bitni. Samo ne treba nista sakrivati. Nek se kaze tako i je tako, i zdravo.bagrcavi je napisao/la:Šta ba paranoišete, kakve gluposti valjate, čuj možda je odglumio povredu, možda ovo, možda ono ? Opustite se, prcajte pitare, prvi smo na tabeli, u finalu kupa, ostalo sve prepustite šefu
Od svih igraca bogicevica vasilica antolovica i bekrica ostaviti...mali armin ce napustiti vjerovatno klub jer ce otici na posudbu u jaci klub vjerovatno...sajo10 je napisao/la:Sljedecim igracima isticu kontrakti na ljeto:
Bogicevic, Smajic, Karic, Cutuk, Vasilic, Bukvic, Yoshida, Pehilj, Antolovic, Hodzic i Bekric.
Adilovic i Selimovic su potpisali nove kontrakte mescini sam procito ali niko o tom ne pise... Kvesic ima ugovor do zime i nadam se da ce i on produziti (logicno).
De Boga ti ne lupaj. Kakve veze ima sta on vozi. Bitno je da on voli vise Zelju od svih igraca, mozda samo Amar je ludi od njega. Nemoj pisati gluposti. Zaradio covjek i neka je.zeljooooo je napisao/la:Zarade ljudi malo para i onda se ne zalažu to je jasno, malo se i **** pa vidite šta on vozi zamislite kako je ostalim igračima kad to sve vide, nek Amar radi svoj posao šta god on odluči to će biti pravo.
Ovaj spisak ne valja...sajo10 je napisao/la:Sljedecim igracima isticu kontrakti na ljeto:
E fakat si i ti poceo lupat, on da voli vise Zelju od djece koja su citav zivot u klubu.Oxidenks je napisao/la:De Boga ti ne lupaj. Kakve veze ima sta on vozi. Bitno je da on voli vise Zelju od svih igraca, mozda samo Amar je ludi od njega. Nemoj pisati gluposti. Zaradio covjek i neka je.zeljooooo je napisao/la:Zarade ljudi malo para i onda se ne zalažu to je jasno, malo se i **** pa vidite šta on vozi zamislite kako je ostalim igračima kad to sve vide, nek Amar radi svoj posao šta god on odluči to će biti pravo.
Ovo ne treba dozvoliti ni slučajno do kraja sezone!bluemania je napisao/la:Mi igramo mnogo bolje u gostima, obaramo rekorde u broju bodova donesenih sa gostovanja.
Na Grbavici igramo pod pritiskom i protiv Gradine, jer stoka sa tribina (citaj: bolesnici sa sjevera) odmah psuju igracima nakon prvog pogrešnog pasa.
To na mlade igrace automatski utice, jer kad neandetalac urlikne i pomene mu majku ili sestru- to u startu sjebe igraca.
Ako protivnik slucajno povede, onda je još gore. Kolicina dreka i psovki isfrustriranih pojedinaca se utrostruci. Nekima Željine tekme dođu kao ventil i da izbace sve ono što kod kuce pred ženom ne smiju.
Mnogo teže igramo na svom terenu, nego u gostima. Cak u gostima zabijamo i više golova.
Toga su svjesni u Čeliku i tu vrebaju svoju šansu.
bluemania je napisao/la:Mi igramo mnogo bolje u gostima, obaramo rekorde u broju bodova donesenih sa gostovanja.
Na Grbavici igramo pod pritiskom i protiv Gradine, jer stoka sa tribina (citaj: bolesnici sa sjevera) odmah psuju igracima nakon prvog pogrešnog pasa.
To na mlade igrace automatski utice, jer kad neandetalac urlikne i pomene mu majku ili sestru- to u startu sjebe igraca.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.