FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne sada pricati o Vjecnoj i proslavi titule. Ako hocete titulu dodjite svi na Grbavicu da bodrimo Želju do pobjede i da budemo 12. igrac.
Proslava pred vjecnom kosta dobre pare,sjecam se te price od prosle godine jer smo trebali platiti opstini pare da bi tamo bila proslava titule. Jos i price da ce pjevati pusenje ,tifa .... danas niko nece dzaba koncerte treba platit itd. Proslava ce biti spram mogucnosti ha ya. Mozda da trazimo od opstine da nam vjecnu dadnu dzaba ipak smo zasluzili. 

amko21 je napisao/la:Ne sada pricati o Vjecnoj i proslavi titule. Ako hocete titulu dodjite svi na Grbavicu da bodrimo Želju do pobjede i da budemo 12. igrac.
+1
ha ja jbt ima jos do kraja, lagano utakmica po utakmica a kad bude teoretski se obezbjedila onda baciti suplju

Pa zna li iko sta se desava s Bekricem ?? Koja je povreda i dugo mi nesto skroz traje a niko nista konkretno ne pise o cemu se radi ???
Ovo sam danas pitao i niko mi nije odgovorio. Ima li neko da zna nesto tacno ??
- pintol_TM87
- Kontakt:
Red je bio da se ovo malo u red dovede...
Sutra utakmica a mi jos uvijek ne znamo ko ce igrat a ko nece...
U toj prijateljskoj ili na zadnjem treningu , valjda je neko bio gledao jesu igrali neki od igraca koji nisu igrali u Bijeljini...
Svraka, Selimovic, Bogi, Bekrija
Ajmo malo po fejsu se angazujte i sirite slike da se privuce jos raje.
Mi jos uvijek nismo svjesni koliko je igracima bitna podrska i kako je drugacije igrati pred 7-8 hiljada..
Ako nista i sudiji nije lako...
Ocekujem konacno jedan penal na Grbavici, dosad bio samo jedan i ekipa smo koja je "dobila" najmanje penala u ligi.Hvala ti Ivica...
Grbavica , 20
Sutra utakmica a mi jos uvijek ne znamo ko ce igrat a ko nece...
U toj prijateljskoj ili na zadnjem treningu , valjda je neko bio gledao jesu igrali neki od igraca koji nisu igrali u Bijeljini...
Svraka, Selimovic, Bogi, Bekrija
Ajmo malo po fejsu se angazujte i sirite slike da se privuce jos raje.
Mi jos uvijek nismo svjesni koliko je igracima bitna podrska i kako je drugacije igrati pred 7-8 hiljada..
Ako nista i sudiji nije lako...
Ocekujem konacno jedan penal na Grbavici, dosad bio samo jedan i ekipa smo koja je "dobila" najmanje penala u ligi.Hvala ti Ivica...
Grbavica , 20
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
mogo bi on da i ne zaigra do kraja polusezone, bez obzira na povredu, kolko sam nacuo, jer nece da šarne novi ugovor...Oxidenks je napisao/la:Pa zna li iko sta se desava s Bekricem ?? Koja je povreda i dugo mi nesto skroz traje a niko nista konkretno ne pise o cemu se radi ???
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
I ja sam cuo da nece da produzi ugovor19TM87 je napisao/la:mogo bi on da i ne zaigra do kraja polusezone, bez obzira na povredu, kolko sam nacuo, jer nece da šarne novi ugovor...Oxidenks je napisao/la:Pa zna li iko sta se desava s Bekricem ?? Koja je povreda i dugo mi nesto skroz traje a niko nista konkretno ne pise o cemu se radi ???
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Mogu li @pile ili @Aco potvrditi ili demantovati ovu pricu oko Bekrica? 

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
E ovo obavezno pogledati i poslušati.Najava Jadranko Dado Đihan " onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam to za ugovor, ali sam rekao kad ga zamijeniše da je ovo jako nezgodna povreda mišića, a pojedinci me napadoše...
a poznavajući Bekrića to za ugovor po meni nije istina, ne mogu sad da tražim koja je epizoda, ali poslušajte šta je čovjek rekao zašto se vratio i šta je prevagnulo tako da mislim da to nije istina, ali eto...
a poznavajući Bekrića to za ugovor po meni nije istina, ne mogu sad da tražim koja je epizoda, ali poslušajte šta je čovjek rekao zašto se vratio i šta je prevagnulo tako da mislim da to nije istina, ali eto...
Ne vjerujem da neće potpisati jer mu je Željo dao sve u životu i zaradio je finih para on jer ga je Željo izreklamirao i tušnuo.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
A sto bi ga sarno realno, ne igra nikako, Jamak je ispred njega sada i kad Zebe nema, a sto nema veze sa mozgom, i ja da sam na njegovom mjesto koliko god volio Zelju tako je.plaviiiiiiiiiiiii je napisao/la:I ja sam cuo da nece da produzi ugovor19TM87 je napisao/la:mogo bi on da i ne zaigra do kraja polusezone, bez obzira na povredu, kolko sam nacuo, jer nece da šarne novi ugovor...Oxidenks je napisao/la:Pa zna li iko sta se desava s Bekricem ?? Koja je povreda i dugo mi nesto skroz traje a niko nista konkretno ne pise o cemu se radi ???
Od kako se Bekrija vratio, pravu sansu dobio nije, pa nek prica ko sta hoce.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
DADO DŽIHAN, SVI NA GRBAVICU
DADO DŽIHAN, SVI NA GRBAVICU

Ovako ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
@bhsport
Od kada nema Zebe Bekrija je počeo sve tekme koje je mogao igrati u ostalima je bio ili suspendovan ili povrijeđen. Jamak nij epočeo sve. Zeba je i pušten jer ima Bekrija (ako logički gledamo) tako da ti je bezveze komentar.
Od kada nema Zebe Bekrija je počeo sve tekme koje je mogao igrati u ostalima je bio ili suspendovan ili povrijeđen. Jamak nij epočeo sve. Zeba je i pušten jer ima Bekrija (ako logički gledamo) tako da ti je bezveze komentar.
Ako je u pitanju ugovor nema sanse da zaigra mislim da je kod Amara samo nyema igrao a znalo se da nece da produzi ugovor i da ide u australiju on je cini mi se jedini izuzetak bio.
U pravu si, nije igrao u prvoj zbog kartona, pa onda crveni, pa povreda...zaboljisportuBiH je napisao/la:@bhsport
Bekrić gost na radio SA.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
trebao bi igratijagamu je napisao/la:Sta je sa Svrakom?
Znal se hocel igrat ili..
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hansestadt, Proximic i 30 gostiju.