Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Za napad sam ja vec rekao,,,,LJorente kada je stavio potpis za nas bio sam presrecan i jos nismo eura dali,,,licno ja bi za njega kesirao 20ak jer sam ubjedjen da je klasa i iza toga stojim,,od mene nikada nisi cuo o njemu nesto lose,,pa ni o Gomezu jer smatram da je dobar,,ali posto je ljorente tu,,nema potrebe njega dovoditi jer su slicni igraci po konstituciji,, uz to ljorente je po meni bolji..mozda grijesim ali tako mislim,,,,,Sancez je po meni mjera,,uz ljorentea imali bi strasan napad,,, uvijek je tu i vucko,,,Suraez je najidealniji ali nije realan njegov dolazak...slazem se pitanje je i da li bi vecina njih i dosla,,to stoji,,,licno po meni kolarov nije klasa igrac za nas,,,slazem se za pelusa i de celjea,,ali brate ovaj nije puno bolji od njih,,pa nevidim svrhu njegovog dolaska,, ili dovedi nekog ko vrijedi ili onda nikoga nedovodi,,po meni treba dovesti i jednog odbrambenog,,,,koliko god zvucalo i cinilo nam se da je odbrana jaka meni licno nije,,za italiju i jeste,,ali za evropu,,,sumnjam,,vidjelo se to protiv bajerna,,mada ja i cesto te propuste vidim i u italijanskom prvenstvu i uvijek pisem o tome,pa me vecina i napadne,,,npr,,zadnja tekma protiv lacija,,,Bonuci (odgovorno tvrdim da nikada nece biti klasa igrac na svojoj poziciji) je imao neiznudjenih pogresnih dodavanja 7-8,, tu mislim na njegova napucavanja prilikom trazenja napadaca,,njegove lopte su toliko precizne i jake da ih ni Karl luis nebi mogao stici,,ili kad pokusa dati loptu napadacu u noge,,, jednostavno ga ubije,,,tj, NEZNA DATI PAS kako treba,,nemogu da vjerujem da niko to nece da vidi,,,drag mi je jer se zrtvuje za ekipu,,ali.....
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma Kolarov bi bio izvrstan lijevo, jos bi Asamoah dobio prostora da igra na svojoj prirodnoj poziciji, pa bio je standardan kod prvaka Engleske ne vidim zasto ne bi imao mjesta u Juventusu.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Dobro si rekao,,bio je standardan,,uostalom city realno ove sezone je smijesan bio,,vidjelo se to u evropi,,nemam nista licno protiv kolarova,,cak ga i gotivim,,kao covjeka,,ali nemislim da bi bio pojacanje,,,
Ljudi Kolarov prima u Sitiju 6 miliona godišnje, gde su nama te pare, još za beka...on bi kod nas morao da prihvati bar upola manja primanja, što je realno gledano nerealna solucija.
Na kraju dodajmo da je ovo godine blago očajan, kako u reprezentaciji Srbije, tako i u Sitiju, mada bi mi lagano mogli da mu budemo lifeback te bi lagano kod nas mogao da povrati staru formu iz Lacija, kvalitetan je to igrač koji je trenutno u krizi.
Bilo kako bilo ako je priča zaista istinita mislim da će opasno zapeti oko plate.
Na kraju dodajmo da je ovo godine blago očajan, kako u reprezentaciji Srbije, tako i u Sitiju, mada bi mi lagano mogli da mu budemo lifeback te bi lagano kod nas mogao da povrati staru formu iz Lacija, kvalitetan je to igrač koji je trenutno u krizi.
Bilo kako bilo ako je priča zaista istinita mislim da će opasno zapeti oko plate.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- TheGreatest10
- Kontakt:
I ja bi lično volio vidjeti Kolarova kod nas. Zašto baš on?
1. Iskustvo igranja u Italiji, u to vrijeme jedan od najboljih igrača Lacija i jedan od najboljih bekova lige
2. Konstantno igranje u reprezentaciji Srbije (vidim sudite mu po jednoj loše odigranoj utakmici, odmah ne valja, trebali bi i mi za našeg Gigija reći da ne valja kakav je gol primio protiv Bayerna po nekoj vašoj logici)
3. Brz, prodoran, borben, znamo svi kakav šut ima lijevicom i dobro bi nam došao kao izvođač slobodnjaka (sa desne strane on, sa lijeve Pirlo
)
Kolarov na lijevi bek, Asamou gurnuti u sredinu konačno - iako je Conte počeo forsirati 3-5-2 taktiku, Kolarov ima opet mjesta na lijevom krilu jer nije ograničen kao Peluso, Padoin itd.
1. Iskustvo igranja u Italiji, u to vrijeme jedan od najboljih igrača Lacija i jedan od najboljih bekova lige
2. Konstantno igranje u reprezentaciji Srbije (vidim sudite mu po jednoj loše odigranoj utakmici, odmah ne valja, trebali bi i mi za našeg Gigija reći da ne valja kakav je gol primio protiv Bayerna po nekoj vašoj logici)
3. Brz, prodoran, borben, znamo svi kakav šut ima lijevicom i dobro bi nam došao kao izvođač slobodnjaka (sa desne strane on, sa lijeve Pirlo

Kolarov na lijevi bek, Asamou gurnuti u sredinu konačno - iako je Conte počeo forsirati 3-5-2 taktiku, Kolarov ima opet mjesta na lijevom krilu jer nije ograničen kao Peluso, Padoin itd.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
-
- Kontakt:
Cristian Ansaldi iz Rubina je veoma dobar igrač, šteta što se za njega ne interesujemo. Može igrati i LB i RB.

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- TheGreatest10
- Kontakt:
Neki bi radije vidjeli nekog "talenta" ili Šklj igrača iz Serije A, nego provjerenog iskusnog i veoma dobrog igrača kao što je Kolarov.jbmilan je napisao/la:pa ja ne vjerujem, eto nek valja ono **** od Pelusa hebo vas on, cuj nebi Kolarov bio pojacanje, e svasta ...
Dosta mi je Pelusa, Padoina i sličnih njima

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
Sanchez plans Barcelona stay
http://football-italia.net/33264/sanche ... elona-stay
Drago bi mi bilo da ostaneš...
Kolarov za par miliona DA ...
http://football-italia.net/33264/sanche ... elona-stay
Drago bi mi bilo da ostaneš...
Kolarov za par miliona DA ...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Kolarov da, al ne preko 12 miliona 
Sančezu želim ostanak u Barci.

Ja te volim, volim Željo..
12????????????? Hahahah..stari moj.. preskup je i 4 !gio10 je napisao/la:Kolarov da, al ne preko 12 miliona
Max Allegri
- TheGreatest10
- Kontakt:
Čuj 4Mig_Mig je napisao/la:12????????????? Hahahah..stari moj.. preskup je i 4 !gio10 je napisao/la:Kolarov da, al ne preko 12 miliona

Slažem se sa Giom, ni ja ne bi volio Barsine otpadke

- TheGreatest10
- Kontakt:
Ili jedan od najboljih bekova na svijetu, Padoin

Da ne dođe do zabune volim ja Pelsua i Padoina, kakvi su takvi su, naši su, ovo je samo bila reakcija na cenu Aleksandra od 4 miliona, što je stvarno smešno.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- TheGreatest10
- Kontakt:
Volim ih i ja, malo više PelusaBrajkula je napisao/la:Da ne dođe do zabune volim ja Pelsua i Padoina, kakvi su takvi su, naši su, ovo je samo bila reakcija na cenu Aleksandra od 4 miliona, što je stvarno smešno.

- Trequartista
- Kontakt:
Glavna prepreka za dovođenje Kolarova će biti njegova plaća, ako Marchisio i Chiellini ne mogu imati veću plaću od 3 miliona ne može ni Srbijanac. Teško je za povjerovati da će se odreći dva miliona.
Alexisa Sancheza treba dovesti ali na Marottin način, dakle prvo posudba, Juventus će snositi troškove plaće, a ako se dokaže onda ga otkupiti. Istu svar je Milan uradio kad je dovodio Ibrahimovića.
Pisao sam već par puta, počnite se privikavati na to da se Ibrahimović vraća. Raiola i Neved već dugo mute nešto.
Ja da se lično pitam svih pet trenutnih napadač bih prodao u slučaju dobre ponude. Quagliarella i Matri sigurno odlaze, a ako neko zaželi Vučinića i Giovinca i njih dvojicu treba prodati.
Alexisa Sancheza treba dovesti ali na Marottin način, dakle prvo posudba, Juventus će snositi troškove plaće, a ako se dokaže onda ga otkupiti. Istu svar je Milan uradio kad je dovodio Ibrahimovića.
Pisao sam već par puta, počnite se privikavati na to da se Ibrahimović vraća. Raiola i Neved već dugo mute nešto.
Ja da se lično pitam svih pet trenutnih napadač bih prodao u slučaju dobre ponude. Quagliarella i Matri sigurno odlaze, a ako neko zaželi Vučinića i Giovinca i njih dvojicu treba prodati.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da, ta plata je poseban problem i tu dolazimo u situaciju da na kraju nece biti "nece Juve "Kolarova" nego nece "Kolarov"u Juventus".
ako bi Ibra pristao na 7 miliona plate po sezoni njeg bi morali dovesti jer to je mizerna plata kakve sve krampe sejci i naftasi placaju toliko. Sa tim smanjenjem plate on bi nam morao postati prioritet....a stvarno ne znam ko bi mogao doci lijevo, mozda ono dijete iz Lijona da se proba dovesti ( Umtiti tako nesto) te Radu ili Senad Lulic posebno ako bi igrali 3-5-2 jer stvarno nema dobrih igraca na tim pozicijama, a da su spremni igrati za sicu u Juventusu obzirom koliko im drugi nude.
sad govorim generalno, mozemo mi pricati ne vrijedi ovaj-onaj 10 miliona i 5 mil plate, ali dokle god postoji vise klubova koji su spremni to da plate znaci da vrijedi. trziste govori drugacije i mi se mozemo pravit englezi dok nas timovi preskacu...zato kazem po meni bi pravi put bilo podmladjivanje ekipe i pravljenje tima koji ce sazreti za 2-3 god kad i klub finansijski ojaca..
a sto se tice Sanceza, eto necemo ni njeg, a koga sad dovest na desno krilo, a da hoce u Juventus i da je dostupan i realan za dovesti... dovest ce Konte onog Bonaventuru iz Atalante, qrca i pojacanja

ako bi Ibra pristao na 7 miliona plate po sezoni njeg bi morali dovesti jer to je mizerna plata kakve sve krampe sejci i naftasi placaju toliko. Sa tim smanjenjem plate on bi nam morao postati prioritet....a stvarno ne znam ko bi mogao doci lijevo, mozda ono dijete iz Lijona da se proba dovesti ( Umtiti tako nesto) te Radu ili Senad Lulic posebno ako bi igrali 3-5-2 jer stvarno nema dobrih igraca na tim pozicijama, a da su spremni igrati za sicu u Juventusu obzirom koliko im drugi nude.
a ovo bgm za Kijelinija nije nesto cime se trebamo hvaliti, hajd Markizijo i ne vrijedi vise od 4 i pol MAXIMUM po sezoni ali bgm Kijelini sreca pa je karakter i voli Juve jer ima mjesta u svakom timu na svijetu i da leti za parama svako bi mu dao 5-6 miliona, to sto mu Juve placa i uzda se u to da on voli klub je mizerija...nazalost vrijeme nas gazi i nerealne plate fudbalera pa da jedna krampa poput Leskota recimo bude placena vise od Kijelinija i to znacajno vise i to je nesto s cim cemo nazalost morati da udjemo u korak ako zelimo biti veliki klub, jer na jednog Kijelinija koji voli Juventus i igra za duplo manje para nego sto vrijedi( po sadasnjem trzistu, a jbg trziste odredjuje cijene) doci ce 5 koji lete za parama.Trequartista je napisao/la:Glavna prepreka za dovođenje Kolarova će biti njegova plaća, ako Marchisio i Chiellini ne mogu imati veću plaću od 3 miliona ne može ni Srbijanac. Teško je za povjerovati da će se odreći dva miliona.
sad govorim generalno, mozemo mi pricati ne vrijedi ovaj-onaj 10 miliona i 5 mil plate, ali dokle god postoji vise klubova koji su spremni to da plate znaci da vrijedi. trziste govori drugacije i mi se mozemo pravit englezi dok nas timovi preskacu...zato kazem po meni bi pravi put bilo podmladjivanje ekipe i pravljenje tima koji ce sazreti za 2-3 god kad i klub finansijski ojaca..
a sto se tice Sanceza, eto necemo ni njeg, a koga sad dovest na desno krilo, a da hoce u Juventus i da je dostupan i realan za dovesti... dovest ce Konte onog Bonaventuru iz Atalante, qrca i pojacanja

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Sanchez je strašan igrač i idealna opcija za nas. Barca je specifičan klub, koji sistem igre zasniva na Messiju i teško je tu doći do izražaja.
Alexis je dokazan u Italiji i on je prava opcija, vjerujte.
Što se Ibre tiče, naravno da sam za i sa njim, te eventualno Sanchezom (računam da će Mirko ostati i Llorente je tu), imali bi strašan napad i mnogo veću mogućnost promjene formacije i u 4-3-3. Ibra nekad može i malo povučenije odigrati, svakako se uvijek dosta izvlači po loptu, a uvijek možemo i sa dvojicom u špicu igrati.
Ibra definitivno DA, ali VIDAL SE NE SMIJE DIRATI u tu svrhu. Ako Vidala daju, nek ide sve u pm...
Jedan je El Guerrero!
Alexis je dokazan u Italiji i on je prava opcija, vjerujte.
Što se Ibre tiče, naravno da sam za i sa njim, te eventualno Sanchezom (računam da će Mirko ostati i Llorente je tu), imali bi strašan napad i mnogo veću mogućnost promjene formacije i u 4-3-3. Ibra nekad može i malo povučenije odigrati, svakako se uvijek dosta izvlači po loptu, a uvijek možemo i sa dvojicom u špicu igrati.
Ibra definitivno DA, ali VIDAL SE NE SMIJE DIRATI u tu svrhu. Ako Vidala daju, nek ide sve u pm...
Jedan je El Guerrero!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.