NYK-Boston 4:3
Indiana-Atlanta 4:1
Nets-Bullsi 3:4
OCK-Houston 4:0
SAS-Lakersi 4:2
Denver-GSW 4:0
Clipersi-Memphis 4:2
idemo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Najjace mi je sto je Frank umislio da je dobar trener i trazio ili otkaz ili da mu odmah produze ugovor i za sezonu 2013/2014.rio_Ferdy88 je napisao/la:I Pistonsi dali nogu Franku, po ugledu na svoje komšije iz Ohia
Mayo planira izaći na tržište i odbiti drugu godinu sa Mavsima za 4.2 mil
Znas da uvjek bude neko iznenadenjeLenBias je napisao/la:zasto tako dobre sanse dajete za gsw?meni tu isto veoma draga ekipa ali denver ako bude igrao kao u regularnoj sezoni oni trebaju biti sretni ako maksimalno jednu utakmicu pobjede protiv njih, volio bi da se varam ali trenutno takvo misljenje imam
posalji im poruku pa pitaj, sumnjam da bi ko imao nesto protiv teme ako se ti potrudis napisati i napraviti neki dobar uvod u sve to kao sto znas uraditirio_Ferdy88 je napisao/la:Pitanje za moderaciju, da li bi mogli otvoriti temu posebno za PO, a ne bi bio problem napraviti neki uvod i preview svih serija
Najprije, mislim da će Denver proći, ali im je GS loš matchup već nekoliko godina. Imaju dosta problema protiv njih, pogotovo kad ovi uhvate ritam. Mislim da je ključ ove serije koliko će Denver uspjeti trčati. To im je glavno oružije ove sezone. Znamo da se u playoffu igra skroz druga košarka, nema jeftinih poena. Očekujem da Denver ide mnogo na liniju slobodnih i tu moraju biti konstantni. Imali su nekih problema sa tim. Šut im se popravio, ali je i dalje klimav, tako da će GS imati dobre šanse, ako natjeraju Denver da šuta što više iz vana. Međutim, iako se poslije All Stara igra neka blaža vrsta playoff košarke, Denver se dobro pokazao. Odbrana im izgleda odlično i uspijevaju dosta poena da daju iz fastbreaka. Ovo mi kazuje da bi trebali uspjeti nametnuti svoj stil i tempo i na kraju savladati GS, ali bit će zanimljivo kako će se taktički postaviti Jacksonova ekipa.LenBias je napisao/la:zasto tako dobre sanse dajete za gsw?meni tu isto veoma draga ekipa ali denver ako bude igrao kao u regularnoj sezoni oni trebaju biti sretni ako maksimalno jednu utakmicu pobjede protiv njih, volio bi da se varam ali trenutno takvo misljenje imam
rio_Ferdy88 je napisao/la:Pitanje za moderaciju, da li bi mogli otvoriti temu posebno za PO, a ne bi bio problem napraviti neki uvod i preview svih serija
jose je napisao/la:Može li mi neko objasniti zašto je Scott dobio otkaz, ako je ovo tankiranje i loši rezultati bilo planirano? Šta je čovjek pogriješio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.