Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 15 apr 2013, 23:09

Sapunaru28 je napisao/la:Boze sacuvaj od safeta.......... mozemo bas probati protiv Spanije, Portugala igrati a ne Alzir i Slovenija - sta mi s time zelimo uspjeti??
Sta's probati protiv Spanije i Portugala.jednog prvotimca izbaci pusiona nam, a u stvari pusiona je kako god okrenes.
I sta si napravio,gubis bodove,ove nove sto su usli ubijes u pojam .
Uostalom Alzir je puno bolje stajao na FIFA tabeli od nas prije meca,a Slovenci su kakvi takvi drugi u sesiru u svojoj grupi dok smo mi tek treci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sapunaru28
Kontakt:

Post Postao/la Sapunaru28 » 15 apr 2013, 23:23

Dobro, Hrvatska igra protiv Portugala u junu>.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 apr 2013, 17:45

Hr je velesila,to je jasno...Realno su daleko ispred nas,to i fifa merdevine kazu :-)

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 16 apr 2013, 17:59

ahmic je napisao/la:Hr je velesila,to je jasno...Realno su daleko ispred nas,to i fifa merdevine kazu :-)
Fifa merdevine su kazale da je i Grcka velesila, pa nam ga ono fino muski pofafase, a tako bi ovi sa zapada, REALNO ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 apr 2013, 18:41

Sad smo mi velesila za Hrvatsku realno. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 16 apr 2013, 18:59

emire druze,s takvim razmisljanjem cemo i dalje biti tu gdje smo..
Hr ako ne ode na Sp je iznenadjenje ,BiH ako ode je takodje iznenadjrnje..Necu reci da u nama cuci adrenalin i da mislimo da se s HR i jacim ekipama mozemo nosit..Al,nemojmo jos u visine...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 apr 2013, 20:06

ahmic je napisao/la:emire druze,s takvim razmisljanjem cemo i dalje biti tu gdje smo..
Hr ako ne ode na Sp je iznenadjenje ,BiH ako ode je takodje iznenadjrnje..Necu reci da u nama cuci adrenalin i da mislimo da se s HR i jacim ekipama mozemo nosit..Al,nemojmo jos u visine...
Ne bih se bas slozio da je iznenadjenje ako odemo na SP,mi smo zadnjih par godina uvijek bili tu negdje blizu odlaska.Igrali smo 2 baraza za redom i nesreca je samo bila sto smo naletjeli oba puta na Portugal.Iznenadjenje je bila Latvija koja je 1 bljesnula otisla na SP i nakon toga je opet ni na mapi.Iznenadjenje ce biti ako Island ili Albanija odu na SP ili baraz.ali mi nikako.Jedino mozemo biti Iznenadjenje da daleko doguramo na SP-u.Nemoj me pogresno shvatiti ne mislim ja da smo mi neka velesila koja ce samljet sve pred sobom,ali mislim da smo solidna ekipa koje ne treba biti strah ni jedne Njemacke,Spanije...Mozemo se nositi sa svima.Naravno to ne garantuje nasu pobjedu,ali nas ni ne odpisuje unaprijed
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 18 apr 2013, 10:14

TMovac je napisao/la:
ahmic je napisao/la:emire druze,s takvim razmisljanjem cemo i dalje biti tu gdje smo..
Ne bih se bas slozio da je iznenadjenje ako odemo na SP,mi smo zadnjih par godina uvijek bili tu negdje blizu odlaska.Igrali smo 2 baraza za redom i nesreca je samo bila sto smo naletjeli oba puta na Portugal.Iznenadjenje je bila Latvija koja je 1 bljesnula otisla na SP i nakon toga je opet ni na mapi.Iznenadjenje ce biti ako Island ili Albanija odu na SP ili baraz.ali mi nikako.Jedino mozemo biti Iznenadjenje da daleko doguramo na SP-u.Nemoj me pogresno shvatiti ne mislim ja da smo mi neka velesila koja ce samljet sve pred sobom,ali mislim da smo solidna ekipa koje ne treba biti strah ni jedne Njemacke,Spanije...Mozemo se nositi sa svima.Naravno to ne garantuje nasu pobjedu,ali nas ni ne odpisuje unaprijed
Sa ovakvom ekipom i ovakvom grupom, bio bi veliki neuspjeh ne otici na SP...
Pravda za Papeta!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 apr 2013, 20:21

ciza je napisao/la:
Sapunaru28 je napisao/la:Kad je sledeca prijateljska?

Igramo li opet 26. maja?

I u avgustu volio bih da igramo protiv nekoga solidnog!!!!!!!! Nema vise Alzir, Oman, Slovenija.

Hocu Urugvaj, Spanija, Portugal, Francuska, Austrija, Njemacka, Ukrajna, Engleska!
to je sta ti hoces,drugo je sta nabrrojane reprezentacije hoce,mi jos nemamo renome da tek tako ove reprezentacije igraju s nnama,jos uvjek moramo platiti za prijateljsku s takvima
+ što ove reprezentacije imaju ugovorene prijateljske utakmice godinu dana unaprijed, al ovaj samo lupa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 apr 2013, 22:45

Dufresne je napisao/la:
Kakva ekipa??Od toliko timova i igraca,mi smo samo dva reprezentativca imali u evropskim kupovima,koji nisu ispali vec na jesen.
Drugo imali smo i laksih grupa pa opet nikad nista.Vec sam ti jednom napisa,da ti je fakat ponestalo materijala,pa te gotovo i nema.sto je i dobro za zivce a usput ces sacuvati za kahve. :mrgreen: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 apr 2013, 23:36

NEZALAGANJE je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Treba pustiti na zadnjoj igri kvalifikacija na Bilinom Polju onu pijesmu "O Safete Sajo Sarajlijo". :D

[youtube][/youtube]
Gledam ovaj video,vidis kakva je to igracina bila i onda se nadju likovi da pljuju po njemu,nazivaju ga pogrdnim imenima in sl! :roll: Da je najgori trener,on se mora postovati i svaka kritika se moze izreci na lijep nacin,uz postovanje.Malo mi ovakvih ljudi imamo,nismo mi Brazil! ;)
tako mogu samo pricati ovi novokomponovani huligancici :roll:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bruslee
Kontakt:

Post Postao/la bruslee » 18 apr 2013, 23:39

harishp je u pravu sve je dobro reko i najveći je strućnjak na forumu
FKS,senijad ibrićić i brus lee...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 apr 2013, 23:46

bruslee je napisao/la:harishp je u pravu sve je dobro reko i najveći je strućnjak na forumu
O Nedim jesil' to ti???
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2013, 23:49

Jeste se našli.Lolek i Bolek.:lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 apr 2013, 23:50

Saurman je napisao/la:Jeste se našli.Lolek i Bolek.:lol:
to sam ja danas rekao za ibricica i sead seo rusilac :lol: :lol: :lol: jedan drugom nesto objasnjavaju :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 apr 2013, 23:52

A vi kako ste gosn Mirko S.Kojotovski genijalac?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2013, 23:55

harishp je napisao/la:
Šta se pališ, malo humora nije na odmet.Cijenim ja to. :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 apr 2013, 23:58

bruslee je napisao/la:harishp je u pravu sve je dobro reko i najveći je strućnjak na forumu
Auu ovo je veliki kompliment Hare.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 apr 2013, 00:01

Saurman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Šta se pališ, malo humora nije na odmet.Cijenim ja to. :mrgreen:
Naravno,a ti si poznat kao veliki umorista :mrgreen:
@Cartmo komeplement sto bi @nedimko rekao.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 19 apr 2013, 03:56

harishp je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
Kakva ekipa??Od toliko timova i igraca,mi smo samo dva reprezentativca imali u evropskim kupovima,koji nisu ispali vec na jesen.
Drugo imali smo i laksih grupa pa opet nikad nista.Vec sam ti jednom napisa,da ti je fakat ponestalo materijala,pa te gotovo i nema.sto je i dobro za zivce a usput ces sacuvati za kahve. :mrgreen: :mrgreen:
Bola dopusti nekome nesto da normalno napise, ne moras svakom loncu bit' poklopac, naporan si kvalitetno.
Spustas reprezentaciju BiH kako bi tvoj ljubimac kojem mirises prdez dobio na znacaju.
Kad smo to imali laksu grupu???U odnosu na nas kvalitet, nikad!!
Ne budi dosadan, glup, i naporan, mucni malo konzervom, izadji iz njive, i skontaj da je Safet Susic ograniceni trener, i da jedino ima uspjeh jer je grupa kriza.

Uzmi ekipe iz nase grupe, i zamisli da niti jedna ekipa nema trenera, ko bi bio najjaci, objektivno?
Trebali bi te odstraniti sa foruma, trajno, jer kvaris sve svojim seoskim metaforama, i forama koje su upraznjavali likovi iz serije Djekna.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 7 gostiju.