_amel_13_BHf_ je napisao/la:veoma lijepo receno...van gaal nije nista kriv!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
_amel_13_BHf_ je napisao/la:veoma lijepo receno...van gaal nije nista kriv!
Nesto veoma ruznoSemir FCB je napisao/la:ŠTA SE DEŠAVA SA NAŠIM KLUBOM?
isakovich je napisao/la:Miro Klose u karanteni zbog mogucnosti svinjske gripePa nije valjda da ce nas i to pogoditi dosta nam je ovih zaebancija oko lose igre slabih rezultata jos da nam u klub dodje H1N1,,hehh,,nadam se da ce miro biti ok...
VOLIM BAYERN
Eto vam ga djabe...ne bi li vam malo pomogao u odbraniKarim_Madrid je napisao/la:M.Demichelis igrac Bavaraca:"San mije igrati u Real Madridu"......hm nije nesto ali.zamjena za C.Mectdlera nebi bila losa u zimu...a i Pellegrini ga zna iz Argentine i River Plate...
Njemac se kod vas snaci moze
rob do bagro je napisao/la:Eto vam ga djabe...ne bi li vam malo pomogao u odbraniKarim_Madrid je napisao/la:M.Demichelis igrac Bavaraca:"San mije igrati u Real Madridu"......hm nije nesto ali.zamjena za C.Mectdlera nebi bila losa u zimu...a i Pellegrini ga zna iz Argentine i River Plate...
Njemac se kod vas snaci moze
Welcome back Rz_88Rz88 je napisao/la:Neka ne pobijede i neka ode. Vrijeme mu je. Barcelona se ponavlja. Opet nešto sa Ba ali nije isto.
uuh da vidis jos kakav muje KATALANSKI(Spanjolski)hhhhhhhhhhhhhzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hhhhhh jos od doba BARCE SIJECAM SE SVI SE SMIJALI IZA LEDJA KAD DAJE INTVRVamerosm je napisao/la:Ja sam shvatio gdje je glavni problem neuspjeha Bayerna. Sve je kvalitetno, od igraca, pa do trenera, jedino sto Bayern "koci" je Njemacki jezik Luisa van Gaala. Malo prije bio njegovo interviju na RTL-u i ja sam ga jedva razumio sta je zelio reci, a zamisli kako je Tymoschchuku, Demichelisu i ostalim igracima koji najbolje ne kontaju Njemacki.![]()
![]()
Crvena lampica bi trebala Gaala poslati na cas Njemackog jezika.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.