Sad je vreme da se @ Dubrava pojavi i da te i on pohvali jos jednomAgresivnoDjubre je napisao/la: haha nazalost ostaje samo na tome.![]()
Al hajd bolje ista nego nista.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sad je vreme da se @ Dubrava pojavi i da te i on pohvali jos jednomAgresivnoDjubre je napisao/la: haha nazalost ostaje samo na tome.![]()
Al hajd bolje ista nego nista.
Naravnobagrcavi je napisao/la:Esadu Plavom ?LBJ MVP je napisao/la:Iko na plavom sutra?
ja sam na plavom, al' prekosutraLBJ MVP je napisao/la:Iko na plavom sutra?
Evo me bratealacious je napisao/la:Trib,gdje si jbt-e
Emir,ljudina od čovjeka!
@ Trib je do sad gledao emisiju neku na YTDex je napisao/la:Ja čuo Trib s nekom kuravom, obrađuje je
tačno, Louisiana po kralju Luju, a NO po Jovanki OrleankiHeller je napisao/la:Louisiana, i sam NO su izgrađeni od strane Francuza
Tribalian je napisao/la:
@ Trib je do sad gledao emisiju neku na YT
Jedan od ovih sto idu na kocerte " popularnih pevaca sa ovih prostora"LBJ MVP je napisao/la:Jedan od kojih?![]()
Nije " Na rubu znanosti" nego voditelj istoimene emisije gost u drugoj emisijiDex je napisao/la:
Da nije na rubu znanosti ?
LBJ MVP je napisao/la:U moju odbranu plavi orkestar je grupaSamo grupe pratim
![]()
Nisi valjda ozbiljno shvatio za PlavogTribalian je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:U moju odbranu plavi orkestar je grupaSamo grupe pratim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Idi u pm,sto ne rece odmah, verujem da znas na sta sam prvo pomislio , oooo j*bo sebe al' sam istraumiran kad je muzika u pitanju![]()
![]()
![]()
![]()
idi na plavi orkestar ,slobodno,evo ja cu kartu da ti kupim
![]()
Covece nije mi lako ,nadiru sa svih stranaLBJ MVP je napisao/la: Nisi valjda ozbiljno shvatio za Plavog![]()
Ne daj se Alaciousealacious je napisao/la:Šeherzadaaaaa,Šeherzadaaaaaa,ti si uzrok svih mojih raaaanaaaaaaa
moraš jednoooom,to da shvaaaatiš,dajem carstvo da se vraaaaatiš![]()
Valjda nisam promašio tekst
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.