pa ima li jos jedna tekma u tuzli ili je ovo gotovo?harry_90 je napisao/la:Sad mi drug javi,ima nekog svog jarana na tekmi,ljudi su nas ubili,navodno 16-17 koseva razlike trenutnodjaba sve kad mi nemamo trenera kako treba,ja ovog Hodzica nisam vidio ni jednom da zagalami na igrace.. bolje nismo ni zasluzili od ovog,jos jedna sezona u drugoj ligi za nas
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ima naredna,jer se igra na tri dobijene..al iskreno druze mi nemamo sansi protiv Sparsa,ljudi su uigrani,nasi dovode tri igraca dva dana pred pocetak play off serije,imamo trenera rinaka teska,covjeka koji ne zna zagalamit na igrace.. ocekujem da nas Sparsi dobiju u Mejdanu jer su bolja ekipa,jedino ako nas sudije ne poguraju uzecemo..SaltCityAttack je napisao/la:pa ima li jos jedna tekma u tuzli ili je ovo gotovo?harry_90 je napisao/la:Sad mi drug javi,ima nekog svog jarana na tekmi,ljudi su nas ubili,navodno 16-17 koseva razlike trenutnodjaba sve kad mi nemamo trenera kako treba,ja ovog Hodzica nisam vidio ni jednom da zagalami na igrace.. bolje nismo ni zasluzili od ovog,jos jedna sezona u drugoj ligi za nas

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
U-19 Reprezentacija Bosne i Hercegovine u Modriči je savladala vršnjake iz Makedonije, rezultatom 1:0, jedini strijelac na utakmici bio je naš: RENATO GOJKOVIĆ.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- SaltCityAttack
- Kontakt:
RESPEKT TAKVI TREBA DA SMO SVI DA I KAD JE NAJTEZE BUDEMO UZ NASU SVETINJU.... STA KAZE ZA NVIJACE IZ MOSNIKA-MOSNICANE ?
... UPRAVU JE NAJACI SMO UVJEK BILI
...Sto kod mene stari kaze koji je bio navijac Zvijezde i svugdje je svojevremeno gledao gdje god je igrala, ali kaze nikad kaze Delije nisu dosle okacile trans na ogradu ..kaze pa statije odmah bi im kaze citv Mosnik sisao dole 
http://druga.tv/info/14226" onclick="window.open(this.href);return false;

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Jest jest bas jedne prilike sam gledao neki intervju gdje Šavija govori kako mu je najgore bilo kad dodje raja s mosnika. Kakav Zagreb, Split Vinkovci i svi grobari u poredjenju kad sidju mosnicani.SaltCityAttack je napisao/la:RESPEKT TAKVI TREBA DA SMO SVI DA I KAD JE NAJTEZE BUDEMO UZ NASU SVETINJU.... STA KAZE ZA NVIJACE IZ MOSNIKA-MOSNICANE ?... UPRAVU JE NAJACI SMO UVJEK BILI
...Sto kod mene stari kaze koji je bio navijac Zvijezde i svugdje je svojevremeno gledao gdje god je igrala, ali kaze nikad kaze Delije nisu dosle okacile trans na ogradu ..kaze pa statije odmah bi im kaze citv Mosnik sisao dole
Šta bola pričaš? Aman.redblack je napisao/la:Nije to ništa, ovi iz lukavca su najgori kad kupe sijeno pa krenu s vilama, tad se tamo ide helikopterom da se izbjegnu okolne njive.
-
- Kontakt:
Mi smo pokazali da možemo i sa ovim dječijim vrtićem, se boriti za vrh.Još ako tome dodam naše ime,naše uslove u kojima momci treniraju,stadion,redovna primanja i svako putovanje se ide na noćenje ,onda neka nam niko ne osporava, ako želimo jer to sad zaista i možemo gaziti prema Premijer ligi.
Možda nam tu i pomognu malo naše legende Vojvoda i Muslimović.

Vojvoda je na ruzan nacin otiso kao trener, kolko je on otiso odjednom, tako smo se i mi (grad, navijaci) ponjeli prema njemu i zaboravili smo kako je on nosio nas dres, i da je uvjek srcem igro.joksimovic je napisao/la:Mi smo pokazali da možemo i sa ovim dječijim vrtićem, se boriti za vrh.Još ako tome dodam naše ime,naše uslove u kojima momci treniraju,stadion,redovna primanja i svako putovanje se ide na noćenje ,onda neka nam niko ne osporava, ako želimo jer to sad zaista i možemo gaziti prema Premijer ligi.
Tako da mislim da je on ipak profesionalac i da zeli da napravi taj korak u karijeri, da uzme tim koji je na 14. poziciji i da ga na kraju sezone uvede u premijer ligu, misilm da bude sampion.
Na nama je da radimo sa sudijama, jer ce sigurno i ostali radit, da grizemo kupujemo ako nam je cilj uc u PL, mada iskreno ja bi opet volio da ako ce se ova politika vodjenja nastavit, da ostanemo jos godinu u 1.Federalnoj pa da ko ljudi udjemo sljedece godine, a ne da se sad preko ljeta mora sve nazor i nabrzinu sastavljat.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Danas prijateljska utakmica izmedju Nk Mramora i Fk Slobode, travnjak je u prelijepom stanju.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Čiji je ovo teren ? Ako je vaš, svaka vam čast, zaista je prelijep, kao što reče @fukara 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Druze ovo ti je stadion od Nk Mramora koji se takmici u drugoj ligi federacijezizu1991 je napisao/la:Čiji je ovo teren ? Ako je vaš, svaka vam čast, zaista je prelijep, kao što reče @fukara

Fantastičan teren uvijek biofukara87 je napisao/la:Druze ovo ti je stadion od Nk Mramora koji se takmici u drugoj ligi federacijezizu1991 je napisao/la:Čiji je ovo teren ? Ako je vaš, svaka vam čast, zaista je prelijep, kao što reče @fukara
- Probisvjet
- Kontakt:
Sve ide prema dobrom.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Danas utakmica sa Mramorom, pa ja na njihovoj fb stranici gledam slike, najave utakmica kako rade, izvjestaje.
https://www.facebook.com/pages/NK-MRAMO ... tos_stream
Stvarno svaka cast, pa se pitam imal kod nas iko da zna u photoshopu il necemu slicnom radit da se pozabavi ovim stvarima.
Ove najave utakmica, taktike, tabele su uglavnom "ukradene" sa soccera, mislim ko zna nebi bilo nimalo lose ovako nesto pocet radit.
https://www.facebook.com/pages/NK-MRAMO ... tos_stream
Stvarno svaka cast, pa se pitam imal kod nas iko da zna u photoshopu il necemu slicnom radit da se pozabavi ovim stvarima.
Ove najave utakmica, taktike, tabele su uglavnom "ukradene" sa soccera, mislim ko zna nebi bilo nimalo lose ovako nesto pocet radit.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Telefonski racun Slobode za sedam mjeseci :

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sve je to maslo Sabovica i koji su bili snjim u upravi, gamad 

Pola od te cifre potrošeno ako ja dobro vidim u 6. mjesecu 2010. (12.720,04 KM). STRAŠNO, zaista.
Tuzlanska Sloboda u kasu saveza morat će uplatiti 800 KM, a kazna se najvjerovatnije odnosi zbog upotrebe sjeverne tribune stadiona Tušanj koja je u izgradnji.
Citam i ne mogu da vjerujem

Citam i ne mogu da vjerujem

- badblueboylivno
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.