druze ako moze nekad nesto i na latinici.**** u skoli cirilicu i nisam pohvataoBorcevaMasina je napisao/la:$ " је " $ $ $ првенства. $ се $ - " " у & ?. ' $ је " " у " $ " ? на "!

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
druze ako moze nekad nesto i na latinici.**** u skoli cirilicu i nisam pohvataoBorcevaMasina je napisao/la:$ " је " $ $ $ првенства. $ се $ - " " у & ?. ' $ је " " у " $ " ? на "!
Et', a mog'o si i google translateDakle, ipak je Novi Zeland odustao od prvenstva. Nadam se da će Srbija igrati u Banja Luci. Vjerujem da je i organizatorima u cilju da privuku publiku na tribine !
Ne kaže se "sumljam" nego "sumnjam".aaaaa je napisao/la:Cisto sumljam da ce u Banja Luci biti odigrano Svjetsko prvenstvo. Dodik je danas imao sastanak sa celnicima pojedinih firmi o totalnoj rekonstrukciji Borika, ovo sto se sada radi je kap u moru. Plan je da se ide na duplo veci kapacitet dvorane, sa najsavremenim uslovima. To se sve radi Igokeje, jer je nemoguce u Laktasima doci do veceg kapaciteta dvorane. Roko za zavrsetak radova je 5 mjeseci.
Nisam ja nikakav ekspert za pravopis. Ali se po tvojim postovima vidi da si ti ekspert za rukomet. Ali onaj sa tribine, sjemenke u ruci i tarlahaj. Mogu se kladiti da nisi nikad loptu u ruke uzjeo.aaaaa je napisao/la:Da ti nisi mozda nekakav ekspert za pravopis ? :ugeek: Ako jesi pogrjesio si sajt.
Na rukometnom SP u Hrvatskoj 2009. godine susjedne drzave su imale pravo birati grad u kojem ce igrati njihova grupa, pa je BiH u slucaju da se kvalificira, vec bila izabrala Zadar. Madjarska je igrala u Osijeku, i tako dalje.dino-92 je napisao/la:ja glupog sistema, boze sacuvaj. nevidim sad neku prednost u svemu tome, jer mi biramo samo izmedju grupe c i d. a da nekazem da je ovo sramota da susjedi mogu birati u kojem gradu ce igrati, to jos nisam vidio na nekom prvenstvu da neko ko nije domacin moze birati grad. i sad se desi da u grupu A ulete npr katar, cile i kuvajt, a mi onda tu nemozemo izabrati jer se igra u ljubuskom, zapravo tamo nebi bili bas domacini. a i sigurno je dogovoreno sa savezima iz okoline da mi igramo u zenici ili sarajevu. pa to je ko kad bi se mi kvalifikovali na ep u srbiji kad je bilo 2012 i onda trazili da se igra u novom pazaru. apsolutno smjesno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.