U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
alen nas barem ne pravi budalama fino je reko da če sa 18 odlučiti a ovaj kolašinac je reko da je za nas a laže
FKS,senijad ibrićić i brus lee...
sead seo rusilac kolasinac se isto u zadnje vrijeme naslonio i rasirio nakon sto je postao starter bio je bolji u ranije igre
gdje si momcino kako si sta ima mogu li te nesto zamoliti? ne seribruslee je napisao/la:alen nas barem ne pravi budalama fino je reko da če sa 18 odlučiti a ovaj kolašinac je reko da je za nas a laže
Zadnja izmjena: KOLASINAC, dana/u 18 apr 2013, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
ma kolašinac nam ni netreba alen je potrebniji i jedan napadač odbranu imamo
spaha nam je pola odbrane tako moze bit i seobruslee je napisao/la:ma kolašinac nam ni netreba alen je potrebniji i jedan napadač odbranu imamo
bičakčić je predao za papire uz vranješa mujdžu pandžu lulića zuku i spahu ovaj mali koji bi sjedio na dvije stolice nam netreba a gledao sam nekoliko utakmica bio je smiješan koliko je spor
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
lolek i bolek se sastali 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nemam ništa protiv momka ali je spor tu imamo lulića i seju na beka a može i ibričić zbog brzine desno mujdža ili ibro ai stevo može znači popunjeni smo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ibrahimović je arogantan i nimalo simpatičan igrač. Svejedno, ovdašnji ljudi ga kuju u zvijezde. Zamisli sad kakav bi status imao taj prepotentni krkan da igra za našu reprezentaciju. Zapravo je on oličenje prosječnog Bosanskog čovjeka, nekulturan, arogantan, necivilizovan i uvijek spreman na svađu.KOLASINAC je napisao/la:mali se puno vazan pravi i malo je sebican mora svoj ego da rijesi i da se spusti malo u zemlju tek onda ce imati sansu da bude jedan od najboljih, ibra sto ga nije ni pogledo posle utakmice psg-dinamo je dokaz momku da ima jos mnogo rada prije nego da bude medju igracima poput ibre
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
vidis ni talijani, spanci, grci... se ne razlikuju puno od nas u mentalitetu, kad se tice svadje, zucnosti... ali eto oni su samo casni europljani koji imaju svoj stav, dok smo mi samo nekulturno pleme
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ne kontam jednu stvar. Kad mnogi portali vako izjave rezultate i slicno pa cak i imaju svoje ljude na utakmicama. Jeli bas toliko nemoguce da se uzme kakav papir i vidi ko je igro, ko nije... Yebes ga ne ocekujes da pisu kakva je utakmica bila al makar napisi te ko je igro.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To ti kažeš. Prosječni (podvlačim ovo) Italijan, Španac ili Grk je jako sličan po mentalitetu nama i vrijedi manje-više isto kao i za nas.Bosniacum Lilium je napisao/la:vidis ni talijani, spanci, grci... se ne razlikuju puno od nas u mentalitetu, kad se tice svadje, zucnosti... ali eto oni su samo casni europljani koji imaju svoj stav, dok smo mi samo nekulturno pleme
S druge strane, prosječan Englez nije ni izbliza arogantan i umišljen kao prosječni južnoevropljanin, ali propaganda ovakvih kao mi je upravo napravila takvu sliku o njima. Ja više vjerujem u empirijske podatke nego u šuplja naklapanja. Mi uopšte nismo na lošem glasu koliko zapravo arogantni.
Prije nego što neko povuče kao argument Džeku, Sušića ili Osima, odma da poručim da to nisu nikakvi prosječni Bosanci. Prosječni Bosanci smo mi koji naklapamo na ovom forumu.
-
- Kontakt:
Sa danasnje utakmice u Gradaccu reprezentacija U-19 BiH-Makedonija 0:0

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Zar nasi juniori nemogu protiv niko igrat osim Makedonaca. Nema nista protiv da cesto igraju protiv Makedonaca, ali mogli izmedji tih 10 utakmica ubaciti i ponekad neku drugu reprezentaciju.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Imal ikakvog izvještaja sastava jesul igrali Aletić i Selimović iz Gradine jel igrao Modić iz Milana ?
Ko da igraju Kambodža i Mozambik pa ne mogu napravit solidan izvještaj i ne vjerujem da je bilo 0:0 to im je neko slagao rezultat a oni stavili ej moji novinari.
Ko da igraju Kambodža i Mozambik pa ne mogu napravit solidan izvještaj i ne vjerujem da je bilo 0:0 to im je neko slagao rezultat a oni stavili ej moji novinari.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
dogurali bi negdje sa ibrom, svaki klub je pobjedio naslov prvaka sa ibrom.. juve, inter tri puta, milan, barcelona, sad psg.. samo znas sta medije govore o ibri a volio bi da vidis ovaj intervju i promijenit ces misljenjeDukeOfWellington je napisao/la:Ibrahimović je arogantan i nimalo simpatičan igrač. Svejedno, ovdašnji ljudi ga kuju u zvijezde. Zamisli sad kakav bi status imao taj prepotentni krkan da igra za našu reprezentaciju. Zapravo je on oličenje prosječnog Bosanskog čovjeka, nekulturan, arogantan, necivilizovan i uvijek spreman na svađu.KOLASINAC je napisao/la:mali se puno vazan pravi i malo je sebican mora svoj ego da rijesi i da se spusti malo u zemlju tek onda ce imati sansu da bude jedan od najboljih, ibra sto ga nije ni pogledo posle utakmice psg-dinamo je dokaz momku da ima jos mnogo rada prije nego da bude medju igracima poput ibre
http://edition.cnn.com/2013/04/10/sport ... ?hpt=hp_t3" onclick="window.open(this.href);return false;
Nebi nigdje 'dogur'o' s njim jer bi on poslije par okupljanja vidio koliko je sati, 'popick'o' se sa svima & rek'o adieu reprezentaciji za sva vremena ...KOLASINAC je napisao/la: dogurali bi negdje sa ibrom ...

- legenda reala
- Kontakt:
Jeli taj Modić zaista talenat ili je samo precjenjen ili naši selektori uzimaju pare za igranje i dalje
Gledam ove sastave u Sportu i nema ga nigdje
, a bio je na onom spisku i selektor je sam izjavio su se svi odazvali, jbo majku u ovom našem savezu teže doći do ikakve informacije neko u Sjevernoj Koreji

Gledam ove sastave u Sportu i nema ga nigdje

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Stvarno katastrofa yebote, pa ko da smo sa Madagaskara...legenda reala je napisao/la:Jeli taj Modić zaista talenat ili je samo precjenjen ili naši selektori uzimaju pare za igranje i dalje![]()
![]()
Gledam ove sastave u Sportu i nema ga nigdje![]()
, a bio je na onom spisku i selektor je sam izjavio su se svi odazvali, jbo majku u ovom našem savezu teže doći do ikakve informacije neko u Sjevernoj Koreji
![]()
Btw, jeli ti mrsko napisati ili printat ko je igro da se vidi?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- legenda reala
- Kontakt:
U17: Ćutahija,Todorović(od 82.Habibović),Dursun(Brkić 70)Hadžiahmetović,Duraković,Oršolić(Musić 55)Osmanović(Šećerović 70)Gljiva,Gojak(Kadirić 70)Mustedanagić(Zuko 82)Herić
U19: Plakalo(Vasilj 46)Sadiković(Fejzić 79)Imamović(Šatara 36)Handžić(Ribić 51)Bureković,Odak(Kuzmanović 79)Predragović(Ćemalović 60)Maksimović(Hamzić 51)Gojković (Aletić 79)Pršešeš(Hasković 51)Tandir(Jozić 60)

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Igrao je na proslom okupljanju. Niko ne zna kakav je igrac, ali ako ga drze u Milanu mora barem nesto valjat. Cak mi se cini da je desetku nosio, i to nesto znaci. Iako ima bezbroj igraca koji su kao mladi igrali u velikim klubovima pa zavrsili po nizeligasima. Na primjer onaj Woods sto je igrao za Zelju, bio junior Uniteda, a sad je u nekom amaterskom timu u Engleskoj.legenda reala je napisao/la:Jeli taj Modić zaista talenat ili je samo precjenjen ili naši selektori uzimaju pare za igranje i dalje![]()
![]()
Gledam ove sastave u Sportu i nema ga nigdje![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, dedo26, Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.