FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

CroCHEF
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la CroCHEF » 18 apr 2013, 10:39

stuttgart je napisao/la:Dragi Bavarci, padate u Berlinu ;)
Loš spam, definitivno. 8-)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 apr 2013, 10:39

Bild: Stuttgart wird Bayerns Final-Opfer
:twisted: :twisted:
mnogo smo jaki. 8-)
osim toga, ovo je prvi put nakon 6-7 godina da jedan tim
u dvomec sa spanskim divom ulazi kao ravnopravan takmac.
mozda cak i ko blaaaagi favorit. :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 18 apr 2013, 10:57

BavaracZenica je napisao/la:Bavarci moji kako stee :D
Dominantno smo. :mrgreen:

Kup izgleda postade formalnost. Eh, a ne tako davno svako nas je mogao izbaciti, a vidi sad.
Dakle, dvije titule su gotovo sigurno vec tu. To bi nekad bio veliki rezultat (i jest), ali sad mi hocemo vise. Zato sto mozemo! 8-)

Naravno, protiv Barce je sve moguce.
Samo nije moguce da bude mali broj golova. Ne vidim nacin da se njihova hafifna (ne, nema ovaj izraz veze sa FIFOM :lol: ) odbrana odupre nasoj ofanzivi. Opet, i oni imaju Messija, Iniestu, pa bi i nasa odbrana trebala primiti jedan gol (u obje utakmice naravno :mrgreen: ).
Kljuc je zaustaviti Messija, to zna i...
Tu ocekujem da ce tu veliki posao odraditi nasi zadnji vezni. A znamo kakve klase imamo na tim pozicijama. Treba ici ostro, ali i pametno. Dobro je da njih dvojica nisu optereceni kartonima.
Samo me strah za Dantea i Lahma, uh. :? Kako ici na Cam Nou bez jednog od njih dvojice, ili ne daj Boze bez obojice. :?

A ekipa samo sa milion rjesenja. Mozemo ih pobijediti i bez neke velike igre. Naravno, tu mislim na skok igru. Ako njima ne zabijemo glavom, onda najbolje da nikad vise ne dizemo loptu. ;)

Nego, pitao bih ove Barcine insajdere :mrgreen: , kakva vam je situacija sa Puyolom? Sve mi se cini da ce taj ludjak ipak zaigrati.

Nego CroCHEF, sta Mandje ti pokusavas s tim profilom? :?

P.S.
Banovici samo ostro, u kost. :twisted:
Jest govorio da od Sacira nema nista, da ga je lakse preskocit' nego zaobic'. Nema sad izvlacenja. :twisted:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 apr 2013, 11:03

@Hantraga Puyol je trebao pauzirati nekih 8 sedmica, ali ludjak nakon mjesec dana oporavka hoce da zaigra u Munchenu.
Kazu da je sve treninge odradio normalno i vrlo je moguce da se nadje u prvih 11.
Ali ako ne zaigra na Alianz Areni vjerovatno ce na Nou Campu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 18 apr 2013, 11:30

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 18 apr 2013, 11:33

Vidjet cemo sad u subotu u kakvom je Puyol stanju,ako bude bar na klupi,80 % igra na A.A.
Keep walking.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 18 apr 2013, 11:55

Ne izgleda onda ta odbrana Barce lose uz njega.
Mada, ukoliko Zupa Mario bude na svom nivou, onda se Puyola tu malo pita, jer...
Klare je napisao/la:Mariano je fenomenalan, fantastičan, fanscinantan, neodoljiv-neumoljiv
I bas me zanima kako ce izgledati bekovi Barce kada veci dio utakmice budu primorani provesti na svojoj polovini. Rijetke su takve situacije, bit ce interesantno. :geek:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 18 apr 2013, 15:13

Puyol se vraca,jos jedno u nizu dobrih vijesti za bavarce 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 18 apr 2013, 15:17

gerdmuller je napisao/la:Puyol se vraca,jos jedno u nizu dobrih vijesti za bavarce 8-)
Svakako odlicna vijest :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 apr 2013, 15:26

Grad Minhen je Bayern-u dao zeleno svijetlo za izgradnju kompleksa na povrsini od 30 hektara gdje bi bile smjestene 4 dvorane sa kapacitetom od 5000 mjesta, razni tereni kao i klupske prostorije. To se ne odnosi na prvi tim Bayern-a, vec na amatere (fudbal), kosarkase, rukometase i atleticare.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 18 apr 2013, 15:35

Zanimljiva izjava Ulia :)

Uli Hoeneß se požalio na dominaciju minhenskog Bayerna i Borussije iz Dortmunda u nogometnoj Bundesligi. On se boji da njemačka liga više neće biti uzbudljiva i izjednačena kao što je (navodno) bila do sada.

"Možda i pretjerujem. Ali moj mi osjećaj kaže da s Bundesligom trenutno nije sve u najboljem redu", izjavio je prije nekoliko dana predsjednik Bayerna Uli Hoeneß. U njegovom glasu i njegovoj mimici moglo se nazrijeti da je Uli zabrinut. Jako zabrinut.

Hoeneß se boji da su njegov klub i drugoplasirana Borussia previše dominantni u nacionalnoj ligi, te da raste jaz između vrha tablice i ostatka lige. Uli se boji da će taj jaz u idućim godinama biti sve dublji i dublji. Bayernov predsjednik predviđa čak da će dominacija dueta na čelu lige smanjiti dozu uzbuđenja koje je Bundesliga redovito nudila (za razliku od nekih drugih velikih liga u Europi), on se pribojava smanjenog zanimanja gledatelja, opadanjem TV-kvota gledanosti, boji se da ća čak i navijači početi okretati leđa nogometu. Uli se boji onoga što je već odavno stvarnost u Španjolskoj - u zemlji u kojoj se za titulu prvaka bore samo Real iz Madrida i FC Barcelona.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 apr 2013, 15:54

Mudar je Uli kao i uvijek 8-)

Valjda će se još priključiti 3-4 ekipe u borbu za 2 mjesto jer je 1 u sljedećih nekoliko godina aBd rezervisano a FCB. 8-)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 18 apr 2013, 16:04

http://www.fankultur.com/kurve/stellung ... rcelona-ab" onclick="window.open(this.href);return false; :twisted:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 18 apr 2013, 17:21

Onda nam ne gine liga sampiona.

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 18 apr 2013, 17:43

slika

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 18 apr 2013, 19:40

Jel netko zainteresiran za tekmu protiv Augsburga? Imam dvije karte.
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2013, 19:50

suicidesquad je napisao/la:slika
Odličan. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 18 apr 2013, 21:11

gerdmuller je napisao/la:Jel netko zainteresiran za tekmu protiv Augsburga? Imam dvije karte.
Dobro me napomenu , prodajem karte BIH-Grcka
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 18 apr 2013, 22:20

gerdmuller je napisao/la:Puyol se vraca,jos jedno u nizu dobrih vijesti za bavarce 8-)
Zbog ovakvih cu namjerno doci na forum Pinshena da provociram nakon ispadanja.
Zaboravili da je to Barcelona, da se igraju 2 tekme, da igra Messi :roll:
Niko nikada nije favorit protiv Barcelone u 2 tekme, posebno kad igra Messi, zivi bili pa vidjeli.
Govorilo se da je Milan prosao nakon 2:0 pa nisu centra presli drugih 90 minuta.
Zaboravilo se da se igra protiv jedne od NAJBOLJIH(ako ne i najbolje) momcadi svih vremena.
Misli se da ce Barcelona igrati kao protiv PSG-a i Milana prvu tekmu.
Do vas nije, bitno je samo kako ce Barcelona odigrati presing, ako odigra kako zna=nemate sanse ;)

Znaci da bi prosli morate odigrati savrsene tekme, iskoristiti sve sanse,imati srece, da vi sve zabijate, da mi pogadjamo precke,stative kao prosle godine.

Za kraj da se vratim na objektivnost, ako nas razbijete igrom u obe tekme ( to se od 2008e nije desilo,ponavljam IGROM) prvi cu doci na forum i cestitati.

Pozdrav i nema me na ovom forumu do 02.05. 8-)
27.10.2020

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 18 apr 2013, 22:29

leorey je napisao/la:
Zbog ovakvih cu namjerno doci na forum Pinshena da provociram nakon ispadanja.
Zaboravili da je to Barcelona, da se igraju 2 tekme, da igra Messi :roll:
Niko nikada nije favorit protiv Barcelone u 2 tekme, posebno kad igra Messi, zivi bili pa vidjeli.
Govorilo se da je Milan prosao nakon 2:0 pa nisu centra presli drugih 90 minuta.
Zaboravilo se da se igra protiv jedne od NAJBOLJIH(ako ne i najbolje) momcadi svih vremena.
Misli se da ce Barcelona igrati kao protiv PSG-a i Milana prvu tekmu.
Do vas nije, bitno je samo kako ce Barcelona odigrati presing, ako odigra kako zna=nemate sanse ;)

Znaci da bi prosli morate odigrati savrsene tekme, iskoristiti sve sanse,imati srece, da vi sve zabijate, da mi pogadjamo precke,stative kao prosle godine.

Za kraj da se vratim na objektivnost, ako nas razbijete igrom u obe tekme ( to se od 2008e nije desilo,ponavljam IGROM) prvi cu doci na forum i cestitati.

Pozdrav i nema me na ovom forumu do 02.05. 8-)
Tebe to pogodilo sto covjek iznjeo svoje misljenje da mu je drago da igra Puyol , da je to dobra vijest za bavarce mozda zato sto vole tog igraca.. cuj serondo da ti kazem nesto, jos jednom da te vidim da si sta piso na ovom forumuu... hahahah :D skuliraj baa , cuj Bayern treba odigrat savrseno a et vi trebate igrat sa 3 posto snage.. ne rise dodji opet za prvi maj navecer i tipkaj, dotad voz
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.