FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Džakmiću, samo ti najavljuj pobjede.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kada ste zadnji put pobijedili dole?High je napisao/la:Džakmiću, samo ti najavljuj pobjede.
Sezona 2004/05. u Kupu. Strijelac bio Emir Obuća.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
gledam izjavu ovog dzakmica i nije mi jasno, zar nesto nije bilo da su zabranjene izjave za vase igrace da daju 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Posto ja uvjek pogodim vi uzimate Sirokog 1-0 eto samo da sarnem jer vjerovali ili ne bolje pogodim vase rezultate nego recimo rezultate mog kluba naravno mislim na Zelju.
Bog te cuo.Alipasino je napisao/la:Posto ja uvjek pogodim vi uzimate Sirokog 1-0 eto samo da sarnem jer vjerovali ili ne bolje pogodim vase rezultate nego recimo rezultate mog kluba naravno mislim na Zelju.
- storm_raider
- Kontakt:
Tesko komsije... ali eto nadam se 1:1 za vas, iako nama ne odgovara. Vrijeme je da dolje odigrate dobro. Sretno!
Sport je lijek za tijelo i duh.
znaci 150-200 vas dolazi u Široki u nedjelju?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Hordas Doboj
- Kontakt:
http://www.hordezla.ba/index.php/133-hordanje-listica" onclick="window.open(this.href);return false;Kevin je napisao/la:znaci 150-200 vas dolazi u Široki u nedjelju?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
[youtube][/youtube]
Evo, ko nije gledao.
Evo, ko nije gledao.
Direktore da te malo podsjetimo. Tribina se ne zove "sjeverna", nego VEDRAN PULJIĆ.
Ironija je sljedeca tekma sa Sirokim.Uprava FKS je na izbore za Savez gurala Bevandu a sada Siroki ce upirati da pobijedi FKS jer to im jedini nacin izlaska u evropu˙(da Zeljo bude prvi). 

- Hordas Doboj
- Kontakt:
Smijesan si deckosvejedno je napisao/la:Ironija je sljedeca tekma sa Sirokim.Uprava FKS je na izbore za Savez gurala Bevandu a sada Siroki ce upirati da pobijedi FKS jer to im jedini nacin izlaska u evropu˙(da Zeljo bude prvi).

http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/muzuro ... evandu/819" onclick="window.open(this.href);return false;
Na Pecaru je najavljen i dolazak oko 200 navijača Sarajeva. Policija će dopustiti samo organiziran dolazak autobusima i mini-busevima i neće dopustiti pristup alkoholiziranima, kao ni transparente neprimjerena sadržaja. Navijači Sarajeva bit će smješteni na istočnoj tribini, malodobni neće moći nazočiti bez potvrde i odobrenja roditelja. Nogometaši Sarajeva, pak, u Široki Brijeg dolaze dan prije utakmice i u subotu u 17 sati imat će trening u kampu Musa-Karačić.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sa vama dole uvijek neki posebni tretmani sto se tice dolaska navijackih grupa. Zabranjivanje npr meni prije svega kao gradjaninu jedne suverene drzave pa tek onda navijacu Sarajeva, da dodjem sa autom kulturno pred stadion, pogledam utakmicu i odem kuci je krsenje svih zakona o pravima covjeka. Pa nije rat pa da se ogranicava kretanje!Kevin je napisao/la:Na Pecaru je najavljen i dolazak oko 200 navijača Sarajeva. Policija će dopustiti samo organiziran dolazak autobusima i mini-busevima i neće dopustiti pristup alkoholiziranima, kao ni transparente neprimjerena sadržaja. Navijači Sarajeva bit će smješteni na istočnoj tribini, malodobni neće moći nazočiti bez potvrde i odobrenja roditelja. Nogometaši Sarajeva, pak, u Široki Brijeg dolaze dan prije utakmice i u subotu u 17 sati imat će trening u kampu Musa-Karačić.
Hajde da su rekli da niko van kolone nece biti pusten pa i nekako bih razumio. Ali da nece pustati nikog ako nije u busu je van svake pameti. U kakvoj mi drzavi zivimo

Obojite šahovnice, stižu djeca cvijeća.
- champions1921
Pregledah ovu emisiju i nista ne rekoseHigh je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo, ko nije gledao.

BUDI ŽELJO !!!
Ma nek se naduvaju damu ova dvojica kafandžija. Nisu oni nikakvi predstavnici nijedne komisije već reprezenti alkosa iz Jagode. Još ovaj reče da ne trebaju nikakva pravila kad je riječ o transparentima i parolama. Neka svako kači na ogradu šta hoće, a sudije neka na eci-peci-pec odlučuju hoće li prekidati utakmicu ili ne. Bravo, idiote!
Gledam ove kazne I prosto nemogu sebi da dodzem.. Pa dokle se ona kopilad u savezu planira bogatit preko ledza bosnjaka majku I'm hebem ,podguzne muhe jedne... Dok se svi pro-bosanslki klubovi neujedine I nepocnu prijetit kolektivnim istupanjem ove stvari ce se desavat...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.