Loš spam, definitivno.stuttgart je napisao/la:Dragi Bavarci, padate u Berlinu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Loš spam, definitivno.stuttgart je napisao/la:Dragi Bavarci, padate u Berlinu
Dominantno smo.BavaracZenica je napisao/la:Bavarci moji kako stee
stuttgart je napisao/la:Dragi Bavarci, padate u Berlinu
I bas me zanima kako ce izgledati bekovi Barce kada veci dio utakmice budu primorani provesti na svojoj polovini. Rijetke su takve situacije, bit ce interesantno.Klare je napisao/la:Mariano je fenomenalan, fantastičan, fanscinantan, neodoljiv-neumoljiv
Svakako odlicna vijestgerdmuller je napisao/la:Puyol se vraca,jos jedno u nizu dobrih vijesti za bavarce
Onda nam ne gine liga sampiona.stuttgart je napisao/la:Dragi Bavarci, padate u Berlinu
Dobro me napomenu , prodajem karte BIH-Grckagerdmuller je napisao/la:Jel netko zainteresiran za tekmu protiv Augsburga? Imam dvije karte.
Zbog ovakvih cu namjerno doci na forum Pinshena da provociram nakon ispadanja.gerdmuller je napisao/la:Puyol se vraca,jos jedno u nizu dobrih vijesti za bavarce
Tebe to pogodilo sto covjek iznjeo svoje misljenje da mu je drago da igra Puyol , da je to dobra vijest za bavarce mozda zato sto vole tog igraca.. cuj serondo da ti kazem nesto, jos jednom da te vidim da si sta piso na ovom forumuu... hahahahleorey je napisao/la:Zbog ovakvih cu namjerno doci na forum Pinshena da provociram nakon ispadanja.gerdmuller je napisao/la:Puyol se vraca,jos jedno u nizu dobrih vijesti za bavarce
Zaboravili da je to Barcelona, da se igraju 2 tekme, da igra Messi![]()
Niko nikada nije favorit protiv Barcelone u 2 tekme, posebno kad igra Messi, zivi bili pa vidjeli.
Govorilo se da je Milan prosao nakon 2:0 pa nisu centra presli drugih 90 minuta.
Zaboravilo se da se igra protiv jedne od NAJBOLJIH(ako ne i najbolje) momcadi svih vremena.
Misli se da ce Barcelona igrati kao protiv PSG-a i Milana prvu tekmu.
Do vas nije, bitno je samo kako ce Barcelona odigrati presing, ako odigra kako zna=nemate sanse![]()
Znaci da bi prosli morate odigrati savrsene tekme, iskoristiti sve sanse,imati srece, da vi sve zabijate, da mi pogadjamo precke,stative kao prosle godine.
Za kraj da se vratim na objektivnost, ako nas razbijete igrom u obe tekme ( to se od 2008e nije desilo,ponavljam IGROM) prvi cu doci na forum i cestitati.
Pozdrav i nema me na ovom forumu do 02.05.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.