FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 18 apr 2013, 00:40

i vi se palite na svakakve levate
NO PYRO NO PARTY

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 18 apr 2013, 00:42

Kakav ba klip,ondje pola mjesta vam prazno :D Hajde ti sliku postavljaj :D Da vidimo svi
::::SAMO ČELIK::::

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 18 apr 2013, 00:46

A i vi odgovarate i daje pažnju ovom skupljacu gvožđa koji se ponavlja ko papagaj :shock:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 apr 2013, 00:47

Znači mjera nam je jedan delegat dnevno. Nadam se da sutra nećemo ostati bez dobre zabave.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 18 apr 2013, 00:53

Buu je napisao/la:i vi se palite na svakakve levate
buu nisi mi bolan reko da imam komplex :lol: A i sam znas da audija vozam :D Kakvi ste vi navijaci sopstveni stadion nemozete napuniti bez Hordi :D Ni jedne slike nemate,a da nije derbi sa Sarajevom :D uh odoh,sad ce mi smjena ;) Hvala na ubijenom vremenu i paznji...odoh kuci...konacno :D
::::SAMO ČELIK::::

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 18 apr 2013, 01:02

zamorano je napisao/la:Kakav ba klip,ondje pola mjesta vam prazno :D Hajde ti sliku postavljaj :D Da vidimo svi
Fkt postaješ naporan!

slika

slika
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 18 apr 2013, 01:12

http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... Q&dur=1864" onclick="window.open(this.href);return false;

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 18 apr 2013, 01:15

http://www.themaniacs.org/tm/vijesti/ar ... 41-ampioni" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je utakmicama s Laktasima :)

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 18 apr 2013, 01:17

Izgleda da su sa ovog foruma i administratori digli ruke..ode ovo u p lijepe materine
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 18 apr 2013, 01:18

http://www.themaniacs.org/tm/images/sto ... show/1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Mozemo se sa slikama k.urciti do ujutro..

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 apr 2013, 01:21

Sad ćemo da dobijemo objašnjenje kako su to poluprazni stadioni.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 18 apr 2013, 01:24

:lol: :lol: ma ne mogu da vjerujem da odgovarate onom bilmezu :shock: :o

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 apr 2013, 01:36

Nikad mi nece biti jasno zasto idete od teme do teme kad igramo tekme i prizivate ih da dolaze ovdje.
Sad igramo s celikom i idete spamat ljudima temu s glupostima, pa i oni dodju ovdje, da je to normala podhebavanje pa hajd ve idete i vi i oni veoma nisko i nekulturno.
Da hoce admini pocet radit svoj posao pa pola i jednih i drugih banovat da se forum malo vrati i pri tome blokirat registraciju na isti. :?
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 18 apr 2013, 09:01

propuh je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno zasto idete od teme do teme kad igramo tekme i prizivate ih da dolaze ovdje.
Sad igramo s celikom i idete spamat ljudima temu s glupostima, pa i oni dodju ovdje, da je to normala podhebavanje pa hajd ve idete i vi i oni veoma nisko i nekulturno.
Da hoce admini pocet radit svoj posao pa pola i jednih i drugih banovat da se forum malo vrati i pri tome blokirat registraciju na isti. :?
Tacno su raja malo ovde podivljala,pisem ovo ne samo za nasu temu,vec generalno za veliku vecinu tema.Prije nekih tri godine,sve je bilo drugacije.Pisali su mnogi jaki individualci i dosta tema,narocito teme u ovoj nasoj ligi su bile mnogo mnogo kvalitetnije.Pogledam sada temu komsija i ono ne lici ninasta.A mnogi nasi su doprinijeli tome,medjutim i tamo su pisali jako dobri likovi.
Borac je nekad imao super temu,uvijek je bilo prepucavanja sa njima,ali je to bilo na neki drugi nacin,bilo je vise potkovanijih.Nasa tema je najmnogobrojnija,bila je i ranije,ali je i sada,no tada su pisali stvarno neki fantasticni likovi.Kad se sjetim,Seye,Krvotoka,Nikad Izvini ( on je cini mi se i sada ovde pod drugim imenom,prepoznajem njegov nacin pisanja,iako jako rijetko naleti),pa Stoleta,pa Čamca,pa jos bar dvadesetak jakih individualaca.I danas je ova tema jaka kada se pojavi desetak ljudi,ostalo je sve navijacki raspolozeno,bez nekih potkovanijih razmisljanja.
Uvijek je bilo zezanja na razlicitim temama,ali ovo ide u suprotnu krajnost,do vrijedjanja razlicitih legendi naseg fudbala,do licnog vrijedjanja,do mnogo napisanih idiotskih postova na skoro svim temama.Svaka je tema manje kvalitetna bar za 50%.
Ne znam zasto je to tako.Mozda nisam to trebao pisati ovde,jer je off topic,ali nadovezah se malo na ovu tvoju opasku.Izvinjavam se svima sto nije vezano za sam nas klub.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 18 apr 2013, 09:44

Koga ocekujemo od povrijedjenih i kartoniranih da se vrati u subotu?
Ja sam se u ovim svim povredama totalno zbunio tako da ne zamjerite mi. :D
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 apr 2013, 09:45

justFlowFKZ je napisao/la:Koga ocekujemo od povrijedjenih i kartoniranih da se vrati u subotu?
Ja sam se u ovim svim povredama totalno zbunio tako da ne zamjerite mi. :D
Najvjerovatnije da se vrati povrijedena i kartonirana publika, a za ostalo tu je Amar Card. :mrgreen: :mrgreen:

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 18 apr 2013, 09:48

@Dzole :lol:

Sad fakat, hoce li bar Svraka ili Bekric biti spremni?
Jamak vjerovatno samo sto ga ja vidim na klupi.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

TheGreatest10
Kontakt:

Post Postao/la TheGreatest10 » 18 apr 2013, 09:49

Jedva dobismo Famosa jučer, Stana zabio gol. Amar odmarao haman pa čitavu prvu postavu, ali eto imali smo jedan jači trening pred Čelik :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora

U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 18 apr 2013, 09:59

TheGreatest10 je napisao/la:Jedva dobismo Famosa jučer, Stana zabio gol. Amar odmarao haman pa čitavu prvu postavu, ali eto imali smo jedan jači trening pred Čelik :mrgreen:
malo nas je uhvatila euforija sugurno da ce biti teska utakmica protiv Celika ali eto nadam se da cemo na vrijeme zabiti go i onda je sve lakse

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 18 apr 2013, 10:00

Lijepo bi bilo neku koreografiju za podrsku Zoli protiv Celika.J.bt gledam jutros 43 epizodu i na sabahu mi suza krenu,kad rece prvu recenicu:"ja sam nermin zolotic a vi gledate zeljo tv".Toliko je to nekako merhametli rekao.Protiv Celika hrabro i do pobjede aBd.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 48 gostiju.