Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Gotovo je izgleda sve ovo sa Samsungom (na korejskom "tri zvjezdice")...
The son of Samsung's heir will be joining the FIAT board.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
TheGreatest10 je napisao/la:Mario Gomez, večeras u DFB Pokal protiv Wolfsburga postigao hat-trick u 6 minuta![]()
Inače mašina koja trune u Minhenu, a ovih dana povezivan sa nama i Šinterom
Nemate vi dovoljno šuški za Gomeza.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
samsung kaze drugacijeSaurman je napisao/la:TheGreatest10 je napisao/la:Mario Gomez, večeras u DFB Pokal protiv Wolfsburga postigao hat-trick u 6 minuta![]()

najzad te polovnjake mi necemo vise

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Bolje biti fukljo i sirotinja nego tu levatinu dovest....htcxone je napisao/la:samsung kaze drugacijeSaurman je napisao/la:TheGreatest10 je napisao/la:Mario Gomez, večeras u DFB Pokal protiv Wolfsburga postigao hat-trick u 6 minuta![]()
najzad te polovnjake mi necemo vise
da ga daju dzabe Juventusu a da otjeraju Quagsa, ja bi uvijek odbrao da ovaj ostane a da nam taj bjelosvjetska kar.ina i prevara od igraca ne dodje, bez obzira sto je i Fabio ruta obicna, al' barem zna nesto sa loptom, ovaj je na ti sa tehnikom i ostalim fud. umijecem....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Matri bi u onom sistemu u Bayernu trpao kao lud, ne bi bio ništa lošiji od Gomeza, pa sjetimo se kako je prošle godine igrao sa Pepeom i Vučinićem na krilima, zamisli da momak ima Robbena i Riberya
.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa već smo i doveli igraca tih karakteristika (Gomezovih). Llorente ce biti isti i pretpostavljam da cemo morati mijenjati sistem igre zbog toga.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- korisnikforuma
- Kontakt:
Llorente nije puno sličan Gomezu. Gomez je klasičan gol igrač kao recimo Inzaghi, zna imati po 3-4 dodira s loptom u utakmici, dok je Llorente sličniji Ibrahimoviću, voli se vraćati i razigravat, ali zato mu završnica nije ni blizu Gomezove
Da možemo birat između njih dva možda bi nam bolje došao Gomez, jer jamči 20 golova u sezoni, dok je Llorenteov rekord 18 golova u laliga.
Ali bolje besplatni Llorente nego Gomez za 20 milijuna

Da možemo birat između njih dva možda bi nam bolje došao Gomez, jer jamči 20 golova u sezoni, dok je Llorenteov rekord 18 golova u laliga.
Ali bolje besplatni Llorente nego Gomez za 20 milijuna

Llorente je igrač odlične tehnike, samo ko ga nije gledao može reći da je sličan Gomezu, jeste samo po konstituciji.
Podsjetite se malo Bilbaoa u EL, čovjek je na leđima nosao svakoga ko mu se na put ispeiječio, u Unitedu ga još sanjaju.
Igrač savršen za nas.
Podsjetite se malo Bilbaoa u EL, čovjek je na leđima nosao svakoga ko mu se na put ispeiječio, u Unitedu ga još sanjaju.
Igrač savršen za nas.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Izgleda to sa Samsungom nece se zavrsit samo na imenu stadiona gdje ce pare od Samsunga dobit agencija Sportfive ili tako nesto, jer su nam vec dali pare za prava imenovanja stadiona.Al ce Samsung bit i sponzor u drugim stvarima vezano za Juve, uglavnom vidjecemo.Andrej je napisao/la:Gotovo je izgleda sve ovo sa Samsungom (na korejskom "tri zvjezdice")...
p.s. ko bi rekao da smo samo 8 godina ranije bili 3-ci klub na svijetu po zaradi iza Reala i Man UTD-a i klub sa najvecim sponzorskim ugovorom, hehe kako su nas srusili al eto dolazimo sebi.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma kakav Gomez nemojte bit smijesni, totalno neimpresivan igrac.
Alessandro Del Piero !
- korisnikforuma
- Kontakt:
Pogotovo pokraj ovih klasa koje su nam trenutno u napadu10DelPiero je napisao/la:Ma kakav Gomez nemojte bit smijesni, totalno neimpresivan igrac.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma eto ne bih Gomeza u 3-5-2 nikad..u 4-3-3 odmah, sto da ne, ali vec stize Ljorente a treba nam dosta igraca na drugim mjestima.
ali dobro rece, kakvi su nam sad napadaci za njih je Gomez Batistuta
Matri je komedija od igraca, jest da je nas al brate smijesno ga je porediti sa Gomezom. uvijek sam mrzio to ako je nesto "nase", odmah mora da valja- ne mora ba
ali bih se slozio da u ovoj nasoj nakaradnoj formaciji ni Ibrahimovic i Suarez ne bi dosli do izrazaja u nekmi mecevima, o igracima tipa Gomeza da ne pricam.
ali dobro rece, kakvi su nam sad napadaci za njih je Gomez Batistuta

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa Gomez je za njih izmislio fudbal slazem se ali ja u njemu ne vidim nikakav napredak zato nema potrebe seliti ga u Juve.
Alessandro Del Piero !
- TheGreatest10
- Kontakt:
Gomez, Gomez, Gomez.... ljudi, samo sam spomenuo da ga ovih dana često povezuju sa nama, nisam rekao da bi volio da dođe. Svi govorite da je on loš, da nije za Juve blah blah blah alii kad je dečko razvaljivao u Stuttgartu, kad je prešao u Bayern i tu takođe cijepao mreže svi ste ga dizali u nebesa. Sada kada je zanemaren od strane Juppa, odmah je loš, ne valja itd. a on za 6 minuta postigne 3 gola. Matri zabije 3 gola u 20 utakmica
Ovim hoću da kažem da se previše pravite stručnjaci, a niste 

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
-
- Kontakt:
smijenjen trener intera,,Morati zeli da na klupu sjedne Nogometni Savez Italije i to do kraja sezone i ako zadovolje,,,to jeste ostave inter u ligi,,, postavlja ih na period do njegove smrti,,to jeste do pocetka naredne sezone,,,RAI.

Bravo Ciljevicu,very funny 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
-
- Kontakt:
Bravo brate,,,,nemogu da vjerujem koliko ljudi nepoznaju ovog Ljorentea,,,Pa on ima bolju tehniku nego 50% eznih igraca u evropi,,,za svoju visinu ima i vise nego odlicnu tehniku,,,gledao sam ga prije mjesec dana i odusevio me iako neigra skoro nikako,, a svi znamo zbog cega je tako,,,jako sam sretan sto dolazi i jos.... Dzabeee....Pogba je napisao/la:Llorente je igrač odlične tehnike, samo ko ga nije gledao može reći da je sličan Gomezu, jeste samo po konstituciji.
Igrač savršen za nas.
-
- Kontakt:
Orginalno brateeeee,,,,,,adointer je napisao/la:Bravo Ciljevicu,very funny

TheGreatest10
On meni nikad nije bio drag igrač niti sam ga kad dizao u nebesa i daleko mu kuća bila od Torina, on nama nije potreban, a i nije igračina kako se piše nego ga saigrači prave boljim igračem nego što jeste...
On meni nikad nije bio drag igrač niti sam ga kad dizao u nebesa i daleko mu kuća bila od Torina, on nama nije potreban, a i nije igračina kako se piše nego ga saigrači prave boljim igračem nego što jeste...
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Trequartista
- Kontakt:
Kakav Gomez, 25 ili koliko miliona bi tražio Bayern bi bile suludo potrošene pare.
Nama treba neki napadač koji aktivno učestvuje u igri jer je Conteova filozofija takva da svi igrači aktivno učestvuju u igri.

Nama treba neki napadač koji aktivno učestvuje u igri jer je Conteova filozofija takva da svi igrači aktivno učestvuju u igri.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.