FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nisam navijac Sarajeva ali tadejevic,mijuskovic i tatomirovic po meni nisu igraci kalibra Sarajevai taj zlatkovic donekle ali svi ti igraci koji su dosli nisu nista pokazali i ne vidim da je i jedan bio neko pojacanje osim Hadzije
Pozdrav za bracu Horde !
samo za @blueman-TM87
samo za @blueman-TM87
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Nemoj pocinjati,s'ebat cete i ovu temuadilbeg je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e ovo su vec komplexi

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- invincible1921
- Kontakt:
MrHc je napisao/la:Sta ima u Sarajevu ? Evo meni se ogadilo na temi mog kluba NK Celik od "maloljetnih manijaka" pa evo dosao kod vas na temu da odmorim od njih a da ne pokvarim svoje misljenje o kvaliteti ljudi iz Sarajeva. Zao mi je sto dijelite isti grad sa ovima![]()
p.s. ostavite Husrefa i naredne sezone i titula je vasa (Y) Fantastican trenerSjecam se kada je Celika preuzeo i na jednoj utakmici lupio sakom u krov od kucice za rezervne igrace odjeknulo cijelim stadionom xD
uozbilji se,husref je dobar trenr ali brate zna se cija je titula ko je bolji trener

=\_1921_/=
- blueman-TM87
- Kontakt:
Ma sjebali smo mi vama zivote ( i jednim i drugim ). Jedino vam ostalo jos da sePacov je napisao/la:Nemoj pocinjati,s'ebat cete i ovu temuadilbeg je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e ovo su vec komplexi

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma drug, uvijek realan navijac. Ja sam pricao o ovome raji i ovdje prije par mjeseci, a ovaj kindergarten koji zna sve o fudbalu igrajuci manager su ismijavali mene i sl. To je drugo sto su pojedinci igrali fudbala u vidu picigena i to mogu mislit redovno bili naguzivaniMrHc je napisao/la:O drug ti navijac Sarajeva (Y) nisam znaoBosniacum Lilium je napisao/la:Samo sto sad vodi amatere, ali ocekujem promjene u igrackom kadru, za sljedecu sezonu, i to drasticne![]()
Ima li koji igrac na prodaju ovako za vana ? Da zaradite na njemu ?

Momak koji je napisao post ispod tebe ti je sve rekao. Samo bih ja rekao da Zlatkovic def. nije za Sarajeva i pored njega jos Sunjevaric. Mogao bi se mozda prodati Torlak i Hadzija, ali ne bih ih ja pustao. Ko ce nam onda ostat. Dzakmic nesto vrijedi, mozda i Haurdic. Ali inace situacija je losa pravo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
[youtube][/youtube]
Legenda.
Neka ti je sa srečom Husrefe sljedeče sezone.
Legenda.
Neka ti je sa srečom Husrefe sljedeče sezone.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Jedno pitanje, jel FK Sarajevo skoro sklonio Ljiljan iz svog grba ili je duzi period bez ljiljana?
vise se ja plašim Olimpika nego vasDenizmare je napisao/la:pogresno si shvatio,ne dolazi vam Olimpik nego Sarajevo.Kevin je napisao/la:nedjelja 17h tamburanje vaših komšinicaUltras1921 je napisao/la:kad igrate protiv sirokog?
A kako igrate u zadnje vrijeme tesko da cete bilo koga ,,tamburati,, a pogotovo nas...

bola zezam se, malo šale nije na odmet..ne očekujem laganu utkamicu, dapače, mislim da će biti ekstra tekma, vrijeme je ekstra, teren vjerojatno ekstra, uvjeti ekstra, samo da bude publike i dobar nogomet i naravno da slavi Široki

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- franklampard8
- Kontakt:
Nismo sklonili(koliko ja znam), a i nemamo namjeru.AlenHalilovic je napisao/la:Jedno pitanje, jel FK Sarajevo skoro sklonio Ljiljan iz svog grba ili je duzi period bez ljiljana?
1946
- moustapha
- Kontakt:
Da, zvanicno ljiljan nije na grbu. Cini mi se da se to desilo sa upravom kada je bio Predrag Pasic direktor.AlenHalilovic je napisao/la:Jedno pitanje, jel FK Sarajevo skoro sklonio Ljiljan iz svog grba ili je duzi period bez ljiljana?
#divovi
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Drzi se ti celzija.franklampard8 je napisao/la:Nismo sklonili(koliko ja znam), a i nemamo namjeru.AlenHalilovic je napisao/la:Jedno pitanje, jel FK Sarajevo skoro sklonio Ljiljan iz svog grba ili je duzi period bez ljiljana?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Ultras1921
- Kontakt:
Vukasovic vam sudi! Pa vi bas nemate sanse 

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Aferim
Kako kazu jedan od najboljih,finansiskih sponzora od pocetka rata.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevs ... evo/102982" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevs ... evo/102982" onclick="window.open(this.href);return false;
Fudbalski velemajstor.
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
- moustapha
- Kontakt:
Prirodno sponzorstvo. Fudbal i pivo svugdje u svijetu idu zajedno.amypitar je napisao/la:Aferim

#divovi
- zeljo4life
- Kontakt:
samo kod nas ne ide...nema pive tri kilometra od stadiona,samo na slikamamoustapha je napisao/la:Prirodno sponzorstvo. Fudbal i pivo svugdje u svijetu idu zajedno.amypitar je napisao/la:Aferim

Amare hvala ti...
-
- Kontakt:
ovdje vecina sto pise nema svoje misljenje ,prije mjesec dana svi su pisali imamo dobre igrace samo jovic nevalja sad odjednom igraci trube.ja i dalje mislim da je najveci problem FK SARAJEVA politika kluba odnosno nevjerovanje u ono sto rade .ovo kako radimo jos 10 godina cekat cemo trofej.kako im vise nije jasno da promjene trenera i igraca nista ne donosi osim euforije i lazne nade.ako ima imalo pameti, husrefa ostaviti na klupi 4 godine i ovaj igracki kadar pojacati sa 2-3 dobra igraca garantujem najmanje dva trofreja.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, rimljanin90 i 33 gosta.