FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

fabio
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la fabio » 14 nov 2009, 11:10

_amel_13_BHf_ je napisao/la:veoma lijepo receno...van gaal nije nista kriv!
:mrgreen: :mrgreen:

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 15 nov 2009, 15:26

Šta je to Gaal uradio u Barci ???

U Ajaksu imao prejaku ekipu, u Bayernu ima propaliteta. Samo im valjalu Lahm, RIbery i Robben. Moža još Tymoschcuk. Pokazali su se kako igraju sa i bez Robbena i Riberya. Ne mogu dođi blizu gola. Evo primjer prtoviv Francuza. Sve tuga, kada je ušao Arjen Robben odmahdrugačija slika ali šta ćeš , opet se raspadte, i ne gine vam Eurlogija, ustvari mislim da nema više da onaj treći u Ligi prvaka ide u Euroligi.

Bayern raspad .
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 nov 2009, 15:27

Semir FCB je napisao/la:ŠTA SE DEŠAVA SA NAŠIM KLUBOM?
Nesto veoma ruzno

Bayern zainteresovan za francuza iz Toulusa Moussa Sissoko
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 15 nov 2009, 20:54

Evo nešto vrlo zanimljivo iskopano ispod tepiha:

Bild: Zar u Bayernu nisu čitali Van Gaalov životopis?

Trener nogometaša minhenskog Bayerna Louis van Gaal u posljednjih je deset sezona osvojio jedan jedini trofej: onaj nizozemskog prvaka s AZ Alkmaarom prošle sezone...

Do te su spoznaje došli u najčitanijemu njemačkom dnevniku Bildu nakon detaljnog pregleda Nizozemčeve statistike, očito sugerirajući vodstvu bavarskog kluba da je pogriješilo u izboru trenera.

Pobrojavši sve njegove učinke na kraju sezona tijekom gotovo 20-godišnje karijere, ispada da je od sezone 1999/2000 Van Gaal jedino osvojio naslov prvaka Nizozemske s AZ-om prošle sezone, i to, kako navodi Bild, u kriznim vremenima svih triju najboljih nizozemskih klubova: Ajaxa, PSV-a i Feyenoorda.

Posljednji Nizozemčev trijumf prije toga bio je naslov španjolskog prvaka s Barcelonom 1999. godine.

U desetogodišnjem razdoblju najviše bode u oči debakl koji je Van Gaal kao izbornik doživio s Nizozemskom u kvalifikacijama za SP 2002. godine. Nizozemci su, u špici karijera Patricka Kluiverta, Edgara Davidsa, Clarencea Seedorfa, Marca Overmarsa, Dennisa Bergkampa, Edwina van der Sara, pa čak i braće De Boer, zauzeli tek treće mjesto u svojoj, doduše jakoj kvalifikacijskoj skupini. Prejak je bio Portugal s Figom i Ruijem Costom, ali također i Irska s Robbiejem Keaneom.

Najsjajnije razdoblje Van Gaalove karijere razdoblje je njegove trenerske prve mladosti. Otkad je 1991. godine preuzeo Ajax, do 1997. je s amsterdamskim klubom osvojio tri naslova državnih prvaka (1994.-1996.), Kup Uefa (1992.) i Ligu prvaka (1995.), u kojoj su godinu potom "kopljanici" došli do finala.

S Barcelonom je potom Van Gaal osvojio prvenstvo 1998. i 1999. godine, odnosno Kup kralja 1998. godine. Otad isključivo vozi - spust.

“Louis van Gaal sam se ne ustručava pohvaliti kako je on dobar, uspješan i trofejan trener. Voli isticati da mu samo treba vremena, i da će onda uspjesi početi dolaziti sami od sebe. Njegova statistika u zadnjih deset godina pokazuje da tome baš i nije tako”, navodi Bild o treneru trenutačno osmoplasirane bundeligaške momčadi.
Sent from my Philips Smart TV.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 nov 2009, 13:49

isakovich je napisao/la:Miro Klose u karanteni zbog mogucnosti svinjske gripe :o Pa nije valjda da ce nas i to pogoditi dosta nam je ovih zaebancija oko lose igre slabih rezultata jos da nam u klub dodje H1N1,,hehh,,nadam se da ce miro biti ok...
VOLIM BAYERN

:o :o jbg
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 16 nov 2009, 14:30

Nadam se da mu sinu neće biti ništa , te da će se oporaviti. **** Bayern, u pitanju je ljudski život.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 19 nov 2009, 15:35

nadam se nakon tuznog portugala da ce nas makar nasi bavarci oraspoloziti sa pobjedom u leverkuzenu,,,nadam se da hoce,,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 nov 2009, 21:53

Karim_Madrid je napisao/la:M.Demichelis igrac Bavaraca:"San mije igrati u Real Madridu"......hm nije nesto ali :?: .zamjena za C.Mectdlera nebi bila losa u zimu...a i Pellegrini ga zna iz Argentine i River Plate... :mrgreen: Njemac se kod vas snaci moze :mrgreen:
Eto vam ga djabe...ne bi li vam malo pomogao u odbrani 8-)

SMRT FASIZMU!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 20 nov 2009, 13:19

rob do bagro je napisao/la:
Karim_Madrid je napisao/la:M.Demichelis igrac Bavaraca:"San mije igrati u Real Madridu"......hm nije nesto ali :?: .zamjena za C.Mectdlera nebi bila losa u zimu...a i Pellegrini ga zna iz Argentine i River Plate... :mrgreen: Njemac se kod vas snaci moze :mrgreen:
Eto vam ga djabe...ne bi li vam malo pomogao u odbrani 8-)

i jedan i drugi su tarabe ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 nov 2009, 19:18

Eh, poslije reprezentativne pauze i nekoliko godina skracenog zivota :mrgreen: da se vratimo na drugi belaj :lol:

Bayo nam igra u nedjelju protiv lidera prvenstva vizekusena, samo pobjeda nas moze vratit u normalan zivot 8-)
Tradicija je na strani domacina, FCB je u 30 ligaskih duela sa apotekarima, samo dvije izgubio. Zadnji put prije 20 godina.
Zanimljiv ce biti i susret sa starim trenerom Heynckesom, koji zasad veoma uspjesno vodi Werksklub.

Upitan je nastup Robbena (je l' se ko zacudio :mrgreen: ), Olic se vraca, vjerovatno na klupu. Ne treba trositi rijeci sta bi se moglo desiti u slucaju nepovoljnog rezultata.
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 nov 2009, 19:28

Ja sam shvatio gdje je glavni problem neuspjeha Bayerna. Sve je kvalitetno, od igraca, pa do trenera, jedino sto Bayern "koci" je Njemacki jezik Luisa van Gaala. Malo prije bio njegovo interviju na RTL-u i ja sam ga jedva razumio sta je zelio reci, a zamisli kako je Tymoschchuku, Demichelisu i ostalim igracima koji najbolje ne kontaju Njemacki. :D :D

Crvena lampica bi trebala Gaala poslati na cas Njemackog jezika. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 nov 2009, 19:33

Tacno Amere, skripi mu sa jezikom samo tako, ja se nadao da on kao i vecina Holandeza prica tecno Deutsch, kad ono prc :mrgreen:
Odmah mi pade na pamet da Guus prica bolje njemacki, pride ovaj neuspjeh sa zbornajom...pa rek'o bice rjesenja ako ode Galac ;)
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 nov 2009, 19:36

ev sta misli Cica Balonja :mrgreen:

"Ako ne pobijedimo Bayer, dobit ću otkaz"

Trener nogometaša minhenskog Bayerna, Nizozemac Louis van Gaal, uvjeren je kako će dobiti otkaz ukoliko u nedjelju ne pobijedi Bayer Leverkusen...

Bayern se nakon 12 kola nalazi tek na osmom mjestu u njemačkoj Bundesligi, a u Ligi prvaka je ostao praktički bez izgleda za plasman u osminu finala.

U takvoj, nimalo ugodnoj situaciji, u nedjelju u bavarsku prijestolnicu dolazi vodeća momačd lige, Bayer iz Leverkusena. Van Gaal je svjestan što ga čeka.

- Ako pobijedimo, a moramo, ponovno će sve biti u našim rukama. Momčadi treba uspjeh, ali i treneru također - izjavio je nizozemski stručnjak.

- Ukoliko ne pobijedimo, dobit ću otkaz. Trenutno smo na osmom mjestu, a to nije normalno. Ne može biti.

Ohrabrujuća za Van Gaala može biti tek statistika koja kaže da Bayer Leverkusen nije slavio u Münchenu već 20 godina.

SMRT FASIZMU!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 nov 2009, 19:39

Neka ne pobijede i neka ode. Vrijeme mu je. Barcelona se ponavlja. Opet nešto sa Ba ali nije isto. :roll:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 nov 2009, 20:38

Rz88 je napisao/la:Neka ne pobijede i neka ode. Vrijeme mu je. Barcelona se ponavlja. Opet nešto sa Ba ali nije isto. :roll:
Welcome back Rz_88 8-)

Nedelja je biti ili ne biti,moraju uci u neku seriju do kraja polusezone inace propade i ova sezona...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 nov 2009, 22:09

Heheh, thanks. Pa dobro, teška je ova situacije. Ne mogu vjerovati da je ovakva ekipa u rasulu. Ko zna , možda čak i pčnu sa nekom serijom. Kao što kaže moron Nerlinger da neće biti pojačanja više, tako da su sada u gadnoj situaciji. Nestaje para, džabe im i audi i t-mobile, kada us bez veze potrošili onoliko para na igrače koji nisu ni upola toliko vrijedni. Šta će nam ozljeđeni igrači. Tuga i jad. Još mi nije jasno kako su u ovako lošoj situaciji .

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 20 nov 2009, 22:18

amerosm je napisao/la:Ja sam shvatio gdje je glavni problem neuspjeha Bayerna. Sve je kvalitetno, od igraca, pa do trenera, jedino sto Bayern "koci" je Njemacki jezik Luisa van Gaala. Malo prije bio njegovo interviju na RTL-u i ja sam ga jedva razumio sta je zelio reci, a zamisli kako je Tymoschchuku, Demichelisu i ostalim igracima koji najbolje ne kontaju Njemacki. :D :D

Crvena lampica bi trebala Gaala poslati na cas Njemackog jezika. :D :D
uuh da vidis jos kakav muje KATALANSKI(Spanjolski)hhhhhhhhhhhhhzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hhhhhh jos od doba BARCE SIJECAM SE SVI SE SMIJALI IZA LEDJA KAD DAJE INTVRV

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 nov 2009, 00:19

On nije poligota, on je poLOLgota.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 21 nov 2009, 09:00

Nije da se hvalim, ali znao sam da ce se Rz vratiti! 8-) :mrgreen: Malo je njemu 6k postova. :mrgreen:

Eh, je li to sutra Dan D? :mrgreen: Svakako cu sa velikim zanimanjem pratiti ovaj duel. Nisam bas neki zaljubljenik u BL, ali ovdje moze biti tektonskih pomijeranja. To se ne smije propustiti. Gaal ostaje? Nadam se. :D
Valjda Rz nakon ove tekme nece opet otici u penziju. Iz tog razloga navijam za Bayern sutra. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 21 nov 2009, 10:35

sha je mishevi, sta ste se sasr.ali :D
nakon portugala posvetio sam se intenzivnom traganju za konopcetom i krivom vrbom pa zar ce mi se to preslikati i na baju :cry:
ne :twisted: tudej is nas dej 8-)
ima da jupiju uzmemo mjeru i pokazemo mu da se nezasluzeno nalazi na vrhu
sjetite se sta sam predvidjao chizburgeru(il bi hamburger :? ) pa ispade protiv l´guzena-x, salke-x, gladbah ih uze, hanover-x, seltik-x
upamtite, predvidjam vrtoglavi pad hecima iliti apotekara pa ce umjesto tog nadimka dobiti novi: haste iliti bolesnici
nakon trice koju ce primiti od baye zvace ih i boli-guzen :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.