AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Neka proslave večeras, a od sutra kreću pripreme za finale na našem omiljenom stadionu protiv omiljenog protivnika!
NAPRIJED NARODE!
Cestitam na prolazu dalje
, ali imao sam osjecaj dok je utakmica trajala da je za oba kluba sreca, sto igramo medusobno za finale , inace nebi imali ni jedni sanse sa onakvom igrom!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Hvala na cestitkama
mi jesmo losi i imamo par trupaca u ekipi,al vi ste bas bas ocajni ,al bice bolji aBd i jedni i dr 

embrace the chaos
Čestitke, zaslužila je ovo Roma....A i draža mi je Roma nego Inter, tako da mi je drago što ste prošli....Finalu se već faktički radujem, jer bit će to poslastica, gradski derbi u finalu (napisao sam već to na temi Serie A).
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
A sta se vi ocekivali? Da ce inter proci?? haha cestitke romi
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
ocekivana pobjeda protiv desetkovanog intera tako da rezultat i nije bas za neko slavlje, ali s obzirom na predstavu u prvom poluvremenu moram priznati da sam prijatno iznenadjen promjenom u drugih 45 minuta i zelio bih pohvaliti andreazzolija koji je uvidio greske, ispravio ih i on je taj koji je orkestrirao tim do pobjede. par dana prije je priznao da je igrao prethodnu tekmu protiv torina sa jednim okom na ovoj utakmici, odmarao je par igraca i najavio je gol(ove) destra koji je bio pod posebnim rezimom treniranja cijelu sedmicu i paf! 2 komada . . . aferim. kada smo vec kod 2 komada, ono sto mi se ne svidja je cinjenica da nam je ovakav inter uspio utrpati 2. prvi je bio plod odlicne akcije ali i naseg kiksa tj konkretno de rossijevog koji nije ispratio svog igraca i kasnio je metar/dva za jonathanom da bi pokusao neki klizeci u 16ercu koji je lahko mogao i penalom zavrsiti, a kod drugog gola je predaleko stajao od alvareza, dao mu svo vrijeme svijeta i vidjeli smo sta se desilo. takodje, marquinho na beku nikad vise! mene da se pita bilo bi marquinho u prvih 11 nikad vise ali izgleda da je brazilac jedan od andreazzolijevih miljenika pa mora igrati. eto, to je par stvari koje su mi najvise zasmetale sinoc a o ostalim pojedincima ne bih jer vidjeli ste svi kako je ko odigrao, nema potrebe da pisem i dajem neke imaginarne ocjene. moram priznati da se unaprijed radujem finalu jer trebao bi to biti pravi fudbalski spektakl, barem za nas fanove rimskih klubova a vjerujem i za neutralne. pisao sam to vec par puta i opet cu: osvajanje kupa i ta 10. titula tj srebrena zvjezdica na dresu bi koliko toliko spasila ovu sezonu za zaborav. za kraj, cestitke i interu koji je sa onako isaranim sastavom uspio namuciti ipak favorizovanog protivnika koga je vecina i prije utakmice vec vidjela u finalu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji trijumf na Meazzi i plasman u finale Coppa Italia

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
forza roma 3. dio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za danasnji duel sa fenjerasima

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bolje da Destro pocne umjesto Osvalda i nadam se da ce i mali Lopez dobiti danas sansu bar 15-20 min.
embrace the chaos
samo nabacajte linkova, opet nema nigdje na areni
ocekujem hladno utakmicu sa 5+ golova

nema potpisa
opet kreten u napadu, isto kao da je messi majke mi pa se toliko forsira, a na klupi imaš destra. ajd valjda je ovo fol da da još koji go pa da se proda
nema potpisa
Mora igrati da mu cijena ne padne,al aBd na ljeto on ide,odkad je dosao cekam dan kad ce on otici 

embrace the chaos
Dajte ga nama kad vama nevalja 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
+1Tritolone je napisao/la:Dajte ga nama kad vama nevalja
Pjeske bih iz Milana u Rim po Osvalda.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
mislim da bi kod vas prvo sto bi napravio bila bi svadja sa kasanom ili guarinom. al uzmite ga vi, slobodno 

nema potpisa
imal linkova, ono sopkast i slicno, prosli put mi je idealno gledanje bilo preko sopkasta nekog, valjda mi se i sad posreci
nema potpisa
Pratim Romu i bas je gotivim a pogotov Osvalda i njegova igra kad hoce da igra stvarno je dobar igrac samo treba to natjerat 

Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
nema sad na sopcastu.Admir_Sa je napisao/la:imal linkova, ono sopkast i slicno, prosli put mi je idealno gledanje bilo preko sopkasta nekog, valjda mi se i sad posreci
http://www.sportlemon.tv/c-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Unica grande amore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.